Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
Και μάγκες και δυνάστε ΑΕΚΑΡΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ειναι ο τίτλος της εφημεριδας που συμπληρωνει: Η ΑΕΚάρα πάτησε τον Διομήδη με 18-16 και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος μπροστά σε 4.000 φίλους της ομάδας. Το τμήμα του χάντμπολ  κατέκτησε την 5η κούπα σε 9 χρόνια και βάζει πλώρη και για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.
Ακόμα η Ώρα των Σπορ, αναφέρει τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, που ξεκαθάρισε πως το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει.
Επίσης μίλησε στην Ώρα, ο προπονητής του Στράτου Σβάρνα στην Τριγλία, Γιώργος Παπακωστούλης, λέγοντας για τον νεαρό παίκτη που παίρνειο η ΑΕΚ πως «Είναι διαμάντι που θα αφήσει εποχή».

Sportday
Εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τους Μάγκες της ομάδας χάντμπολ όπου έχει μπει ο τίτλος ΚΟΥΠΑΤΗ η εφημερίδα έχει ρεπορτάζ για την απόδοση κάποιων παικτων που έχουν απογοητεύσει τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ που περίμεναν περισσοτερα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο για όλους στην ΑΕΚ. Παίκτες, φιλάθλους, τεχνικό τιμ. Αλλιώς είχαν συνηθίσει την «Ενωση», αλλιώς τη βλέπουν. Σε ένα πρωτάθλημα που το επίπεδο δεν είναι υψηλό, που οι αντίπαλοι είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Ηταν μια καλή ευκαιρία για όλους να δείξουν ότι αξίζουν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν αρχικά, που θα είναι ο προθάλαμος για την επιστροφή τής ΑΕΚ εκεί που ανήκει.
Η φετινή σεζόν, ωστόσο, που ολοκληρώνεται για την «Ενωση» έπειτα από οκτώ αγώνες είχε κι απογοητεύσεις.
Εικόνα από παίκτες που άλλα περίμεναν όλοι κι άλλα είδαν. Ισως η μεγαλύτερη απογοήτευση έχει προέλθει από τον Βασίλη Ρόβα. Με πολύ καλές αποδοχές για το επίπεδο της κατηγορίας αλλά και με εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία, ο 30χρονος χαφ δεν έχει δείξει κάτι ανάλογο με αυτό που όλοι προσδοκούσαν.
Η δικαιολογία ότι ο Ρόβας στην πλειονότητα των ματς που έχει αγωνιστεί δεν έχει παίξει στη φυσική του θέση, αλλά στόπερ δεν θα έπρεπε να έχει μεγάλη βάση.
Διότι οι αντίπαλοί του παραμένουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν δικαιολογούνται τα λάθη που έχει κάνει και τη μέτρια έως κακή εικόνα που έχει δείξει σε πολλούς αγώνες.
Στις απογοητεύσεις της σεζόν, αλλά για διαφορετικούς λόγους, θα μπορούσε κάποιος να βάλει και τους Ρενάλντο Ράμα, Εντιν Μούργκα. Δύο παίκτες που εκτός των άλλων πιάνουν και θέση ξένου.
Ο Ράμα από τα πρώτα επίσημα ματς που πήρε χρόνο συμμετοχής έδειξε παίκτη με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία. Τακτικά όμως είναι πολύ πίσω ενώ γενικά ο Δέλλας και με τους τραυματισμούς που έχει ο νεαρός χαφ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.
Οσο για τον Μούργκα, ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις αλλά έδειξε από τα φιλικά ότι δεν είναι για ΑΕΚ. Και δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στα επίσημα.

LiveSport
"ΑΕΚ ΑΕΚ κύπελλο" είναι ο τίτλος της εφημεριδας για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που πλέκει το εγκώμιο τόσο στην ομαδα όσο και στις 4000 Ενωσίτες που έκαναν φιέστα τον τελικό. Επίσης υπάρχει αναφορά στις θετικές εξελίξεις με την εκχώρηση μετά την συμφωνία με τον Θεοχάρη και τον δρόμο για το τυπικό τέλος της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που ειναι πλέον ανοικτός.

Goal
Η εφημερίδα κάνει βασικό θέμα την κατάκτηση της κούπας με τίτλο ΑΕΚΑΡΑ ενώ τονίζει την οριστική απεμπλοκή της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη και το ότι φουλάρει για την εκκαθάριση. Αναλυτικά το ρεπορτάζ για την εκκαθάριση:
Κοντά στη λύση του προβλήματος με την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το δημόσιο και την απαλλαγή κάθε σκιάς από τη διαδικασία εκκαθάρισης βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ.
Έπειτα από την προγραμματισμένη συνάντηση που υπήρξε το πρωί στο Υπουργείο, μεταξύ των Χάρη Οικονομόπουλου, Ανδρέα Δημητρέλου και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, φαίνεται πως όλα εξελίχθηκαν εξαιρετικά.
«Πλέον είναι θέμα του Υπουργείου», σχολίασε ο Δημητρέλος, ενώ ο Οικονομόπουλος τόνισε πως όλα έχουν εξελιχθεί καλά, περιμένοντας εξελίξεις το αργότερο μέχρι την 1η Απριλίου, με κάθε δυνατή προσπάθεια να έχει τακτοποιηθεί μέχρι τις 28 Μαρτίου (σ.σ. ημερομηνία εκδίκασης κύριας προσφυγής κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002