Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ..

To περασμένο καλοκαίρι έγινε η πρώτη ερώτηση... Ο Αραβίδης ήταν δύσκολο να φύγει τότε από τον Πανιώνιο, δεν το επιθυμούσε κιόλας για να φορέσει φανέλα συλλόγου Γ' Εθνικής και ας ήταν η ΑΕΚ, η ομάδα του πατέρα του, αυτή που έμαθε και εκείνος από παιδί να υποστηρίζει. Άλλωστε έναν χρόνο μετά θα έμενε ελεύθερος και με εμπιστοσύνη στα πόδια του για μία δεύτερη συνεχόμενη καλή σεζόν (όπως και συμβαίνει), θα επιζητούσε την εκπλήρωση του ονείρου του: Μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού!
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένσης Νίκος Λυμπερόπουλος είχε πει σε ανύποπτο χρόνο (και συγκεκριμένα στην Αθλητική Κυριακή της άλλοτε ΕΡΤ), όταν ακόμα δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή το εγχείρημα της αντεπίθεσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι «μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Χρήστος, το γεγονός ότι σκοράρει και με τα δύο πόδια, ότι παίζει με πάθος και σημειώνει όμορφα και υψηλής δυσκολίας γκολ». Τότε ο Αραβίδης καθόταν δίπλα του και είχε κοκκινίσει...
Στην πορεία ο Λυμπερόπουλος ανέλαβε τα σημερινά επαγγελματικά χρέη που εκτελεί στην Ένωση και άρχισε να τον παρακολουθεί στενότερα. Η προσέγγιση του περασμένου καλοκαιριού δεν απέδωσε καρπούς, ωστόσο έγινε περισσότερο για να προετοιμαστεί το έδαφος της μετέπειτα ενσωμάτωσής του στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μελλοντικά θα επιθυμούσαν τη συνεργασία και άφησαν το θέμα να πάρει το δρόμο του.
Οι αστάθμητοι παράγοντες
Στην πορεία ωστόσο προέκυψαν εμπόδια και ενδοιασμοί... Για τον Αραβίδη προέκυψε προφορικό ενδιαφέρον από δύο ομάδες του εξωτερικού, όχι ιδιαίτερα υψηλού βεληνεκούς αλλά συλλόγων υγιών και σε πρωταθλήματα καλού επιπέδου (συγκεκριμένα από Βέλγιο και Ολλανδία). Ο ικανός επιθετικός δεν είχε κάτι χειροπιαστό, ωστόσο έστω και αυτή η φιλολογική προοπτική άνοιξε την όρεξή του για να το ψάξει και εκείνος περισσότερο.
Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την ΑΕΚ όταν στη ζωή του Αραβίδη εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ. Άνθρωπός του προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή και του είπε ότι ενδέχεται να του γίνει πρόταση συνεργασίας. Προπονητής ήταν ο Στέφενς ο οποίος ήθελε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Αραβίδη προτού ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του καθώς δεν ενστερνιζόταν απόλυτα την εισήγηση των Βρύζα και Γεωργιάδη.
Πάνω που η ΑΕΚ έμοιαζε να χάνει έδαφος στο παιχνίδι, η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έφερε τα πάνω κάτω. «Χρήστο είσαι ΑΕΚ, σε θέλουμε εδώ, δεν υπάρχει άλλη ομάδα για σένα. Έλα μαζί μας και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα» ήταν (μέσες άκρες) το τηλεφωνικό μήνυμα του Τίγρη στον επιθετικό του Πανιωνίου.
Λίγες ημέρες μετά ο Αραβίδης περνούσε (όπως σχεδόν όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες της Ένωσης) από τα γραφεία της AEGEAN για να δώσει τα χέρια με τον επικεφαλής την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες σκέψεις για καριέρα στο εξωτερικό ή της... υπομονής μπας και εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002