Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μετά και την χθεσινή, πρωινή, συνάντηση και την χάραξη περίπου κοινής στρατηγικής με τον Οικονομόπουλο για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο δημόσιο νομίζω πως τελειώνει και τυπικά αυτή η ιστορία. Είναι θετικό πως από την ημέρα που πήρε δημοσιότητα αυτό το θέμα μέχρι και χθες παρότι υπήρξε όξυνση δεν άλλαξε κάτι ουσιώδες που θα δυσκόλευε την ζωή της ΑΕΚ που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο.. Από την αρχή όπως είχαμε πει το θέμα ήταν η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο δημόσιο και αυτό παρέμεινε.  Τελειώνει η εκχώρηση, αποσύρει ο Οικονομόπουλος αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα και στη συνέχεια δημοσιεύται η εκκαθάριση και η ΠΑΕ ΑΕΚ διαγράφεται από τα μητρώα του υπουργείου Εμπορίου οπότε το καλοκαίρι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ παραχωρεί εκ νέου το σήμα και τα χρώματα της στη νέα ΠΑΕ που θα φτιαχτεί από το μηδέν. Τράβηξε λίγο παραπάνω αυτό το θέμα αλλά  μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ΑΕΚ. Η ημερομηνία που έχει πάρει σαν ημερομηνία κλεισίματος  η ΑΕΚ δεν αλλάζει ούτως ή άλλως ενω μέχρι τον Ιούνιο που θα αρχίσει η διαδικασία μετατροπής σε ΠΑΕ η τυπική λύση της εταιρίας δεν χρειάζεται τίποτα. Το ζητούμενο πάντα ήταν όταν έρθει η ώρα της νέας ΠΑΕ να μην υπάρχει η παλιά.
@ Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που τα είπα και χθες στο ραδιόφωνο γιατί πραγματικά υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Ο νόμος που έγινε φωτογραφικά για να μην διαγραφεί το χρέος Ψωμιάδη δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 10 Ιανουαρίου και στις 13 η ΑΕΚ υπέβαλε αίτημα. Το υπουργείο δεν απάντησε και πιέστηκε τις τελευταίες μέρες για να πάρει μπρος. Και πήρε. Το υπουργείο Οικονομικών για λόγους γραφειοκρατίας δεν απάντησε μέχρι τώρα. Για κανέναν άλλο λόγο. Ο Στουρνάρας έφτιαξε τον νόμο φωτογραφικά για την περίπτωση ΑΕΚ - Ψωμιάδη οπότε δεν υπάρχει θέμα για το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν λεφτά να πάρει το δημόσιο. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό γιατί  το δημόσιο δεν απεμπολεί κανένα δικαίωμα απέναντι στα φυσικά πρόσωπα που παίρνουν πάνω τους τα χρέη όταν κλείνει μια οποιαδήποτε εταιρία. Δεν γλυτώνει κανείς λοιπόν απλά αν καταφέρει το κράτος να εισπράξει κάποια χρήματα από τον Μάκη τότε αυτά θα αφαιρεθούν από το συνολικό χρέος που έχουν πάρει πάνω τους Δημητρέλλος, Αδαμίδης κτλ. Αν δεν τα καταφέρει θα ισχύει ότι ίσχυε και πριν γίνει ο νόμος. Επίσης αν η εκκαθάριση είχε ολοκληρωθεί τυπικά τότε θα είχε διαγραφεί το χρέος μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Ψωμιάδης θα είχε απαλαγεί από την υποχρέωση να δώσει 44.000.000 ευρώ συν τόκους. Ακόμη κι αν δεν δώσει ούτε ευρώ είναι σημαντικό το ότι τα χρωστάει στο κράτος πλέον. Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε πως ακόμη κι αν αθωωθεί ο Ψωμιάδης από το ποινικό δικαστήριο των... 1000 αναβολών  που διεξάγεται αυτές τις μέρες δεν αλλάζει τίποτα στο θέμα του χρέους. Θα συνεχίσει να οφείλει 44.000.000 συν τόκους με τελεσίδικες αποφάσεις αστικού δικαστηρίου απλά δεν θα είναι στη φυλακή. Αυτά τα λίγα γιατί όντως υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα.
@ Από εκεί και πέρα πάντως καλό θα είναι ο Οικονομόπουλος να σταματήσει να το παίζει και θεματοφύλακας της ΑΕΚ. Δεν καταλαβαίνω τι την ήθελε την χθεσινή γραπτή δήλωση. Νοιάζεται για την  υπόθεση του και τα λεφτά του. Για την ΑΕΚ δεν αλλάζει τίποτα πλέον. Θα άλλαζαν πολλά αν είχε βγει αληθινός ο Οικονομόπουλος στις πάμπολες αισιόδοξες δηλώσεις του όλα τα προηγούμενα χρόνια που θεωρούσε θέμα χρόνου να πάρει η ΑΕΚ εκατομμύρια από τον Ψωμιάδη και να εξυγιανθεί. Αρκετά λοιπόν. Τώρα παίζει μόνο για πάρτη του και καλά κάνει. Μην μας δουλεύει όμως κιόλας. Από εκεί και πέρα κι εγώ πολύ θα ήθελα το κράτος, αν και δεν το αξίζει με την πλάτη που έχει βάλει στον Μάκη, να εισπράξει χρήματα από αυτή την ιστορία. Για ηθικούς λόγους. Αυτό είναι πλέον και το μόνο κίνητρο της ΑΕΚ για αυτό ας κόψει ο Οικονομόπουλος. Αρκετά... προστάτευσε τα συμφέροντα μας. Αυτά. Εύχομαι να αποδειχτεί σήμερα πως το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη εξακολουθεί να ανήκει στα τζάκια του. Και βέβαια πριν από όλα αυτά θα είμαστε στα Λιόσια για να σηκώσουμε την κούπα με τους ΜΑΓΚΕΣ που εκείνο το μαγικό απόγευμα της 7ης Μαϊου 2011 πήραν τον τίτλο και θα τον κρατήσουν για πάντα.
Yγ: Χάρηκα πολύ που η ΑΕΚ παίρνει τον Σβάρνα. Εγραψα την άποψη μου την Δευτέρα για αυτό το παιδί που με εντυπωσίασε και όπως έδειξαν οι εξελίξεις δεν ήταν καμιά τρομερή ανακάλυψη μου. Πραγματικά ήταν πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος πως το παιδί είναι θησαυρός και επειδή ήταν όλοι στο γήπεδο, από τον Μελισσανίδη και τον Μπάγεβιτς, μέχρι τον Δέλλα και τον Λύμπε ήταν αδύνατο να τους ξεφύγει το προφανές. Καλώς να έρθει το παιδί λοιπόν. Να έχει πάνω από όλα υγεία, υπομονή και το μυαλό μέσα στο κεφάλι. Εγραψα πως είδα έναν νέο Παπασταθόπουλο. Ειλικρινά το πιστεύω. Για να γίνει όμως έτσι ο Σβάρνας πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα του Σωκράτη παντού. Ο Σωκράτης ξεχώρισε με το παιχνίδι του και με τις μεταγραφές που έκανε τις οποίες κάτι ταλεντάκια των 100... τατουάζ και των 10 σκουλαρικιών δεν θα το δουν στον ύπνο τους. Επίσης ξεχώρισε γιατί το καλοκαίρι του 2006 είχε μόλις γυρίσει από τη Νίκη Βόλου, ήταν πέμπτος στόπερ στην ιεραρχία και στην συνέντευξη που μας είχε δώσει στην προετοιμασία μας είχε πει με τον πιο απλό τρόπο: "Ο κύριος Φερέρ μας είπε πως για αυτόν όσοι είμαστε εδώ (Αυστρία) είμαστε ίδιοι. Οπότε κι εμένα στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην εντεκάδα" Τρεις μήνες μετά ξεκίναγε βασικός στον αγώνα με την Λιλ στην Γαλλία και λίγο αργότερα νίκαγε την Μίλαν. Επίσης ο Σωκράτης απέδειξε πως η πραγματική καριέρα δεν γίνεται μέσα από το facebook ή το twiter. Η καριέρα είναι το επιστέγασμα μια τεράστιας προσπάθειας που ξεκίνησε εκεί στο γηπέδάκι της Τριγλίας δίπλα στη θάλασσα, τα απογεύματα που δεν σε έβλεπε κανείς και με καθημερινή διαδρομή σχολείο, προπόνηση, φροντιστήριο, σπίτι και τώρα έφτασε στα Σπάτα και την μεγάλη ΑΕΚ. Κι αυτό όποιος θέλει να πετύχει σαν αρχή πρέπει να το δει κι αυτό. Τίποτα δεν έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002