Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Η ΑΕΚάρα της καρδιάς δεν τα κατάφερε. Δεν μπόρεσε καν να μπει στο παιχνίδι. Δεν ήταν έτοιμη κι αυτό ήταν φανερό. Ισως με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ που ήταν πραγματικός άθλος για νεοφώτιστη ομάδα η ομάδα να άδειασε γιατί πραγματι μετά τον θρίαμβο της Αλεξανδρούπολης η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κάπου εδω ουσιαστικά τελείωσε η χρονιά. Πάμε για του χρόνου. Με νέο προπονητή με προοπτική και ελπίζω με καλύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι θα φανούν όλα αυτά και εξαρτόνται από πολλούς παραγοντες.

@ Πάμε όμως σε ένα θέμα που χθες πέρασε λίγο στο ντούκου. Αναφέρομαι στο θέμα που έχει προκύψει με τους Αραμπατζή, Καφε και Βαγγέλη Βλάχο που όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος τους κινούνται και αυτοί παραλληλα με τον Χάρη Οικονομόπουλο για να ακυρώσουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι νομικοί της ΑΕΚ διαβεβαιώνουν πως δεν μπορεί να αποτελέσει προβλημα για την εκκαθάριση η κίνηση τους. Επειδή μετράει πάντα το αποτέλεσμα βέβαια εγώ θα περιμένω αυτό για να κρινω γιατί πολλές διαβεβαιώσεις νομικών κύκλων της ΑΕΚ που άκουσα εγώ με τα αυτιά μου φετος έχουν αποδειχθεί εκτιμήσεις της πλάκας. Ας δούμε όμως κάτι άλλο που έχει σχεση με την κίνηση των τριών αυτών πρώην υπαλληλων της ΠΑΕ. Καλά κάνουν και αυτοί και όσοι έχασαν λεφτά από την πτώχευση της ΑΕΚ να προσπαθήσουν με νόμιμο τρόπο να τα πάρουν. Καλά έκαναν λοιπόν οι συγκεκριμένοι και στράφηκαν κατά φυσικών προσωπων που στο κάτω κάτω είναι υπεύθυνα σε μεγάλο βαθμό και για την συνολική καταστροφη της ΑΕΚ, καλά έκαναν και πήγαν στην ΦΙΦΑ. Βέβαια σε μια σοβαρή ΑΕΚ που δεν θα την διοικούσαν άτομα σαν κι αυτά που κυνηγάνε στα δικαστήρια οι συγκεκριμένοι ο Αραμπατζής δεν θα έπαιρνε ποτέ 300.000 τον χρόνο συμβόλαιο και ο Καφές μπορεί να έπαιρνε 450.000 αλλά για τρια χρόνια και όχι για ένα. Αφού όμως τους τα προσφεραν αυτά τα συμβόλαια καλά έκαναν και τα υπέγραψαν και αφού έμειναν απλήρωτοι καλά κάνουν και προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν.

@ Μπορεί πράγματι στο μέλλον η νέα καθαρή ΑΕΚ που θα φτιαχτεί να αναγκαστεί να πληρωσει κάποιους παίκτες μέσω ΦΙΦΑ. Μπορεί... Υπάρχουν διάφορες απόψεις και πολλές διαφορετικές αποφασεις σε αυτές τις υποθέσεις. Ο χρόνος θα δείξει και τα αθλητικά δικαστήρια της ΦΙΦΑ θα αποφασισουν γιατί βάσει των Ελληνικών νόμων ειναι ξεκάθαρο πως δεν θα παρουν ούτε ευρώ. Δεν είναι όμως το ίδιο να προσπαθεί ο κάθε Καφές κι ο κάθε Βλάχος ή Αραμπατζης να κερδισει χρήματα με κάτι άσχετο με την δική του υπόθεση. Γιατι το να προσπαθούν αυτοί οι τρεις να ακυρωσουν την εκκαθάριση της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με το δικό τους θέμα. Ξέρουν πολύ καλά πως και ανοιχτή να μεινει η παλιά ΠΑΕ δεν θα υπάρχει κανεις να τους πληρώσει. Θα έχει μόνο χρεη. Το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να καταστρέψουν οριστικά την ΑΕΚ που θα μείνει στην Γ Εθνική, δεν θα φτιάξει γήπεδο και θα βαδισει προς την διάλυση. Η δική τους αγωγή είναι πολύ χειρότερη  από του Οικονομόπουλου γιατί δεν υπάρχει εμφανές κίνητρο όπως είναι το χρέος Ψωμιάδη για τον δικηγόρο που έχει δεσμευτεί πως μόλις γίνει η εκχωρηση στο δημόσιο θα  αποσύρει την αγωγή.

@ Τα γράφω αυτά όχι για να αποσυρουν κι αυτοί όπως θα κάνει ο Οικονομόπουλος μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ας κάνουν ότι θέλουν και στο συγκεκριμένο πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι δικηγόροι της ΑΕΚ και θα χάσουν. Απλά με την συγκεκριμένη κίνηση δεν ειναι εργαζόμενοι που πάνε να διεκδικήσουν τα λεφτα τους. Τέτοιες κινήσεις ειναι η προσφυγη κατά φυσικών προσωπων και η προσφυγή στην ΦΙΦΑ που επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ που τις έκαναν. Το να προσπαθείς όμως να ακυρωσεις την εκκαθάριση μια διαλυμένης ΠΑΕ που και να μεινει "ζωντανή" δεν έχει ευρω να σου δωσει ειναι μια πραξη που μοιάζει να ειναι  εκδικητική που μόνο στόχο έχει την διάλυση του συλλόγου ΑΕΚ αφού έτσι κι αλλιώς η ΠΑΕ διαλυμένη είναι και τα μόνα λεφτά που πολύ θεωρητικά θα μπορούσε να έχει είναι αυτά που μέχρι την ερχομενη Παρασκευή θα έχουν εκχωρηθεί στο Ελληνικό δημόσιο σαν χρέος βέβαια και όχι σαν... μετρητά. Μόνο χρεη έχει αυτή η ΠΑΕ κι όμως ο δικηγόρος των τριών δηλώνει πως θέλουν να την κρατήσουν ζωντανή για να αποζημιώσει τους πελάτες του και μάλιστα δηλώνει πως αυτός είχε προτείνει καλύτερη λύση από τον... Μελισσανίδη για την ΑΕΚ. Τα περι δικαιωμάτων των εργαζομένων λοιπόν για την συγκεκριμένη κίνηση δεν ισχυουν. Αυτά για να ξεκαθαρίσει το πράγμα για τους... εργαζομενους επειδή υπάρχει ένα κύμα συμπάθειας που για την συγκεκριμένη και μόνο κίνηση δεν τους αξίζει. Εχουν 100% την συμπάθεια και την στήριξη μου σε ότι άλλη προσπάθεια κάνουν για να πάρουν τα χρήματα τους ιδιως από τα ίδια τα πρόσωπα που τους φέσωσαν. Αυτά και καλή Κυριακή να έχουμε. Ραντεβού στο κατακίτρινο Μενίδι που μας υποδέχεται για τρίτη φορα φέτος και δεν διανοείται κανείς πως κι αυτή θα φύγουμε με σκυμένο κεφαλι. Το νού σας παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002