Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Οφείλω να ομολογήσω πως από τον περυσινό καταραμένο τελικό των πλέι οφ και μετά η ομάδα του γυναικείου βόλλεϊ του ΟΣΦΠ έχει δείξει μεγάλη ανωτερότητα απέναντι στην ΑΕΚ. Εξι σερί νίκες και δύο τίτλοι είναι οι καλύτερες αποδείξεις. Απόλυτα φυσιολογική ήταν και η φυγή του Οικονόμου μετά από την Πέμπτη σερί ήττα σε παιχνίδι μάλιστα που γύρισε από 0-2. Οση ανωτερότητα όμως κι αν έδειξε ο Ολυμπιακός στα μεταξύ μας παιχνίδια η αλήθεια δεν αλλάζει. Η ΑΕΚ έχει καλύτερο υλικό πράγμα που φαινόταν ακόμη και στις... ήττες, ιδίως τις φετινές δύο. Με την αλλαγή λοιπόν του Οικονόμου που άργησε αλλά τέλος πάντως έγινε ήταν λογικό και αναμενόμενο να αποκατασταθεί σταδιακά η τάξη. Χάθηκε το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά το κρίσιμο το χθεσινό που έκρινε τους κόπους όλης της χρονιάς δεν χανόταν με τίποτα. Φάνηκε από τις πρώτες μπαλιές, από το πάθος που είχε η ομάδα αυτή την φορά και βέβαια από τον λαό της ΑΕΚ που δεν λυγίζει με τίποτα. Στου Ρέντη πάνε μόνο τα... πανό και καμιά 200αρια νοματαίοι στα ντέρμπι. Με έξι σερί ήττες δεν θα πήγαιναν ούτε τα... πανό.
@ Η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα, έβαλε και τον τσαμπουκά στον παιχνίδι της και με την καθοδήγηση του νέου μας προπονητή που έπαιρνε τάιμ άουτ για να διορθώσει πράγματα και όχι όταν ήταν μη αναστρέψιμα έφτασε στη νίκη με 3-0. Πρώτη η ΑΕΚ με πλεονέκτημα και βέβαια μόνο με το πρωτάθλημα θα είμαστε ευχαριστημένοι όπως χθες έπρεπε να νικήσουμε μόνο 3-0. Ούτε μισό σετ.  Σε μια καθαρή και σχετικά εύκολη νίκη της ΑΕΚ λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού κύριος Νικολάκης που είχε τις δύο από τις έξι σερί νίκες μίλησε μόνο για την ατμόσφαιρα ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στον κόσμο της ΑΕΚ που επηρρέασε τα κορίτσια του. Μετά από έξι σερί νίκες και νταμπλ λοιπόν, στην μία ήττα που ήρθε καθαρά με... παρθενιά ο προπονητής του Ολυμπιακού το μόνο που σκέφτηκε ήταν να  μειώσει την αξία του αντιπάλου του. Να κλαφτεί, να βρει την εύκολη δικαιολογία. Αχόρταγος και αλλαζόνας όπως η ομάδα που εκπροσωπεί.
@ Λένε τους άλλους κλάψες επειδή αντιδρούν στις σφαγές τους και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους που όποτε δεν τους πάει το αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε άθλημα αρχίζουν την κλάψα και τη δικαιολογία. Με εξαίρεση την τριάρα που έφαγαν από τον ΠΑΟ σε όλα τα άλλα ματς που έχασε βαθμούς ο πρωταθλητής από τον Αύγουστο Ολυμπιακός βαρεθήκαμε να ακούμε τον Σάββα να βρίσκει δικαιολογίες και... εχθρούς του Ολυμπιακού και μετά να διαβάζουμε και να ακούμε ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος για να δικαιολογηθούν απόλυτα φυσιολογικές απώλειες.  Εδώ ακόμη και χθες που ο Ολυμπιακός νίκησε ομάδα με... εφτά παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν το φάουλ που έκανε ο Σαρρής που το καλοκαίρι θα έρθει στην ΑΕΚ και έστησαν ολόκληρη προπαγάνδα για το ότι δεν αποβλήθηκε. Πως δεν είπαν πως έστησε τον διαιτητή ο... Μελισσανίδης; Ακόμη και με την Μάντσεστερ φτάσαμε Δευτέρα και η κλάψα συνεχίζεται. Εχασαν από τις φανέλες μια ομάδας - φάντασμα και λυσσάξανε με τον διαιτητή επειδή έδωσε εναντίον τους αυτά που στην Ελλάδα θα άφηναν διαιτητές χωρίς... φούρνους και χωρίς σφυρίχτρες όμως ήταν όλα κανονικότατα. Απλά σε αυτό τo μπουρδέλο που έχουμε για πρωτθλημα σφυρίζονται ανάλογα με το ποιος τα κάνει. Στην περίπτωση του Κάιπερς πάντως ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Μέχρι και μαϊμού δηλώσεις διοχετεύτηκαν σαν δήθεν δηλώσεις του Ολλανδού διαιτητή που παραδεχόταν πως αδίκησε τον Ολυμπιακό. Μέχρι και για το ότι δεν έδωσε κάρτα στον Φαν Πέρσι για θέατρο(!)  στην φάση που έγινε αλλαγή και θα μείνει έξι εβδομάδες εκτός από το μαρκάρισμα του μίστερ 15 εκατομμύρια και βάλε φερόταν να παραδέχεται ότι έκανε λάθος.  Και αφού γράφτηκαν και άρθρα που δεν έκαναν δεκτή την... μετάνοια του Ολλανδού, είναι σκληρά κάποια αγόρια,  τελικά αποκαλύφθηκε πως οι δηλώσεις μετάνοιας δεν ήταν του Κάιπερς αλλά ενός Ολλανδού κριτικού ποδοσφαίρου, τίτλος που μάλλον του απονεμήθηκε στην Ελλάδα για να μετριαστεί το ρεζυλίκι και να δοθεί βαρύτητα στην άποψη του. Μιλάμε για ρεζύλι. Με λίγο ψάξιμο ακόμη θα αποδειχτεί πως ο κριτικός μάλλον ήταν... κινηματογράφου γιατί αυτό για τον Φαν Πέρσι ιδίως δεν το λέει ούτε κριτικός... Σουδανικών εστιατορίων. Αλλο δεν συμβιβάζομαι με την ήττα, που είναι το σωστό και το υγιές για κάθε ομάδα κι άλλο στις νίκες μάγκες και στις ήττες κλάψες. Οπως είχε πει κάποτε κι ο Πέτρος Ραβούσης: «Η ήττα θέλει γενναιότητα». Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002