Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε αδέρφια. Εφτά αγώνες έμειναν ακόμη και η πραγματικότητα είναι πως όσο περνάει ο καιρός αντί να αυξάνονται τα όποια κέρδη θα μπορούσε να έχει η ομάδα από αυτή την  ούτως ή άλλως χαμένη χρονιά μειώνονται. Βέβαια τα παιχνίδια που μένουν δεν είναι λίγα οπότε δεν αποκλείεται 1-2 να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή αλλά όσο περνάει ο καιρός μειώνονται οι... παραμένοντες. Του χρόνου δεν είναι Γ Εθνική, δεν είναι Ερασιτεχνική κατηγορία. Κι αν η ΑΕΚ δείχνει αυτή την εικόνα φέτος, με λίγες εξαιρέσεις, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη και... εσκεμμένα δεν μπορούσε να το χάσει, του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι αντίπαλοι θα είναι επαγγελματίες, οι προπονητές θα είναι καλύτεροι και πολλές έδρες θα είναι καυτές και βέβαια δεν θα αλλάζουν όλοι γήπεδο όπως γίνεται φέτος που μόνο στη Νάξο και στον Αγιο έχουμε παίξει στα γήπεδα των αντιπάλων. Θα είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα και όπως έχουμε πει εδώ και καιρό η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ομάδα πεντάδας Σούπερ Λιγκ για να ανέβει χωρίς άγχος ακι να ετοιμαστεί παράλληλα για την Α Εθνική. Γιατί δεν πρέπει του χρόνου το καλοκαίρι να πάρει πάλι η ομάδα 20 παίκτες όπως θα γίνει φέτος που έχει πάρει ήδη 10. Τους υπολόγιζα για 18 αλλά μάλλον θα γίνουν 20. Πρέπει ένας κορμός παικτών να υπάρχει και επίσης να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις που να μπορούν να σταθούν.
@ Και βέβαια υπάρχει και θέμα προπονητή. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Δεν λέω σε καμία περίπτωση  πως ο Δέλλας έχει φύγει ήδη αλλά υπάρχει, και δικαίως κατά την γνώμη μου, προβληματισμός. Από την μία ο Δέλλας είναι ένα στοίχημα που αν βγει θα είναι ευλογία για την ΑΕΚ και ίσως αξίζει στήριξη και για την επόμενη σαιζόν με αυτή την προοπτική από την άλλη όμως με τα μέχρι τώρα δείγματα το ρίσκο θα είναι μεγάλο σε μια κατηγορία πολύ δυσκολότερη. Επιμένω βέβαια στην πάγια θέση μου πως αν είναι να πάει η ομάδα σε λύση τύπου Τσιώλη ή άλλου Ελληνα προπονητή καλύτερα να κρατήσει τον Δέλλα.  ΑΝ φύγει ο Τράι πρέπει να έρθει ένας προπονητής επιπέδου ΑΕΚ με προοπτική να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο και να την προετοιμάσει παράλληλα για την μεγάλη κατηγορία με στόχο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο χρόνος θα δείξει. Η συζήτηση είναι μεγάλη και θα γίνει σίγουρα.
@ Τι κριτική να κάνεις για χθες; Καλύτερα να μιλήσουμε για του χρόνου, να μην συγχιστούμε κιόλας ενθυμούμενοι τι είδαμε.  Είχα γράψει προ καιρού πως η ΑΕΚ χρειάζεται τρεις ηγέτες, τρία σημεία αναφοράς, ένα για κάθε σημείο του γηπέδου. Εναν αμυντικό που θα είναι η κολώνα, ένα κεντρικό  χαφ που θα περνάει όλο το παιχνίδι επιθετικά αλλά και αμυντικά από αυτόν και έναν επιθετικό γκολτζή αλλά και κράχτη. Σίγουρα θέλει και δεξί και αριστερό μπακ, για βασικές λύσεις μιλάμε. Οπότε πάμε για πέντε βασικούς και άλλους πέντε συμπληρωματικούς. Μονόδρομος είναι αυτό. Νομίζω πως τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. Δυστυχώς αυτοί που μίλαγαν για ομάδα μίας χρήσης, έκφραση που καθόλου δεν μου αρέσει, δικαιώνονται.  Αυτά. Καλή μέρα να έχουμμε και να ξεχάσουμε το χθεσινό γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002