Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Μερικές φορές είναι αυτό που λένε... δεν σ' αφήνουν να αγιάσεις. Είναι τέτοια η (μονόπλευρη) πρόκληση, το μέγεθος της και η συχνότητά της, που θες-δεν θες... κολάζεσαι. Όση υπομονή κι αν έχεις, εξαντλείται. Φτάνεις σε ένα επίπεδο που ο παραλογισμός τον οποίο αντιμετωπίζεις είναι τόσο μεγάλος, που σε πνίγει. Και εκεί βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον μεγάλο κίνδυνο να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου και το δίκιο σου, αφού μπαίνοντας στον κόσμο του «παράλογου», ο ουδέτερος παρατηρητής... χάνει τη μπάλα.
Για να μην συμβεί αυτό, λοιπόν, θα ήθελα να ξεκινήσω αναφέροντας ΞΑΝΑ τα γεγονότα, σε μια περίληψη: Την... κόντρα της ΑΕΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ρένα Δούρου και την Αυγή (μέχρι ένα σημείο πήγαιναν... σετάκι) δεν την άνοιξε κανένας από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Την άνοιξε η κ. Δούρου, την «ανέχτηκε» για πολύ καιρό το κόμμα που την στηρίζει και την... σιγοντάρισε το κομματικό έντυπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σειρά δημοσιευμάτων, που έφτασαν ακόμη και να «επιστρατεύσουν» αβάσιμα και ανυπόστατα «επιχειρήματα» της... κόκκινης προπαγάνδας σε βάρος της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ δεν είχε καμία πρόθεση και κανέναν λόγω να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Να σημειώσω μόνο κάτι: Ο Ολυμπιακός στον Πειραιά κατεβάζει ένα «κόκκινο» ψηφοδέλτιο. Ο Παναθηναϊκός (Ερασιτέχνης - ΠΑΕ) έχει κάνει σειρά τοποθετήσεων που αφορούν το γήπεδό του σε συνάρτηση με συγκεκριμένη υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων (Καμίνη). Και η ΑΕΚ παρακολουθεί εδώ και τρεις εβδομάδες μια υποψήφια να μιλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί για ημέτερους, κοτζαμπάσηδες, ραγιάδες, στρατούς και δεν έχει απαντήσει! Δεν έχει εκδοθεί ούτε μια ανακοίνωση από την «ΠΑΕ» (Τμήμα Ποδοσφαίρου) και το Σωματείο.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό, για να καταλάβει κανείς ότι η... άλλη πλευρά άνοιξε το θέμα, το τράβηξε στα άκρα και όταν πήγε να το κλείσει (μέσω της ανακοίνωσης - δέσμευσης που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ), το άνοιξε ξανά με τις νέες τοποθετήσεις της κ. Δούρου. Μέχρι που φτάσαμε να ακούμε για «στρατούς» ακόμη και στα... Καρντάσιανς. Παρεμπιπτόντως, είναι φοβερό αυτό που... τραβάει η κ. Δούρου. Την άποψή του Γιώργου Κουμουτσάκου (υποψήφιος με την ΝΔ) για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν την έχω ακούσει πουθενά. Ούτε μια ερώτηση δεν έχει δεχθεί. Από την άλλη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σε... κέντα. Ακόμη και η... Μαρία Μπεκατώρου αποδείχθηκε τόσο ενήμερη για τις πολιτικές εξελίξεις που δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για το θέμα. Γκίνια...
Ακριβώς πριν από την ερώτηση της συμπαθέστατης Μαρίας (που είναι και συντοπίτισσα), η κ. Δούρου είχε πει, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ότι: «Εχθρός μου δεν είναι οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων, εχθρός μου είναι το ότι δεν ξέρουν τι είναι Περιφέρεια, αγνοούν. Εχθρός μου είναι η άγνοια». Έχει δίκιο στο τελευταίο. Όμως, όχι όπως το εννοούσε εκείνη. Η άγνοια για τα δεδομένα της υπόθεσης του γηπέδου της ΑΕΚ ήταν που... προκάλεσε στην πρώτη της τοποθέτηση και την ίδια άγνοια δείχνει ακόμη και σήμερα, τρεις εβδομάδες μετά. Δεν εξηγείται διαφορετικά, όταν λέει «γιατί δεν ρωτάτε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη γιατί δε γίνεται τόσο καιρό το γήπεδο»! Ακόμη και σήμερα η κ. Δούρου δεν έχει καταλάβει ότι το γήπεδο της ΑΕΚ δεν το φτιάχνει η Περιφέρεια! Ότι η Περιφέρεια απλώς επιχορηγεί μερικώς ένα πρότζεκτ που κατήρτισε η ΑΕΚ και το τρέχει η ΑΕΚ. Και ότι ο μόνος λόγος που τα τελευταία χρόνια (για να μην... το πάρουμε από την αρχή και χαθούμε) δεν είχε γίνει το γήπεδο ήταν ότι δεν υπήρχε στην ΑΕΚ μια διοίκηση που θα είχε την οικονομική δυνατότητα και την ικανότητα να τρέξει ένα τέτοιο πρότζεκτ.
Επίσης, όταν η κ. Δούρου λέει ότι το γήπεδο θα πρέπει να γίνει με σεβασμό στους νόμους και το περιβάλλον (έτσι... γενικά) δείχνει ξεκάθαρα ότι ακόμη δεν της έχει πει κάποιος πως υπάρχει ένα... ρημαδιασμένο σχέδιο που έχει παρουσιαστεί, έχει εγκριθεί από τον Δήμο και έχει ετοιμαστεί μια
συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση γι' αυτό το σχέδιο. Αν τα ήξερε όλα αυτά, δεν θα... ανησυχούσε για το... περιβάλλον και τον νόμο. Θα έκανε τον κόπο να διαβάσει το σχέδιο και θα διαπίστωνε ότι: όσον αφορά την... νομιμότητα, ο συντελεστής δόμησης στο οικόπεδο της ΑΕΚ επανέρχεται στο 1,2, που είναι ο μέσος συντελεστής της περιοχής και η ΑΕΚ υλοποιεί μόνο το 0,84!!! (0,73 πάνω από το έδαφος και 0,11 κάτω από το έδαφος). Όσον αφορά το... περιβάλλον, θα μάθαινε ότι στο σχέδιο προβλέπεται ότι θα χρειαστεί να κοπούν μόλις 50 δέντρα (τα 30 από αυτά όχι από την πλευρά του άλσους) και η ΑΕΚ αναλαμβάνει την υποχρέωση να φυτευτούν με δικά της έξοδα εντός του άλσους συνολικά 2.112(!) δέντρα και 1.000 θάμνοι(!).
Το οξύμωρο είναι ότι φαίνεται πως τα στελέχη του κόμματός της έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν το σχέδιο νόμου. Γι αυτό και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζονται τέτοιοι προβληματισμοί. Υπάρχει η ξεκάθαρη δέσμευση ότι το νομοσχέδιο θα στηριχθεί, με μοναδική υποσημείωση, ότι ΑΝ κριθεί σκόπιμο, ίσως κατατεθεί κάποια πρόταση για τα συμφέροντα της Ερασιτεχνικής. Κι αυτή βέβαια άστοχη είναι, καθώς το εν λόγω θέμα είναι... εσωτερικό (της ΑΕΚ), αλλά τέλος πάντων... Η ουσία είναι ότι για τα υπόλοιπα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε δημόσια θετικός.
Κάτι που από μόνο του εκθέτει ανεπανόρθωτα την κ. Δούρου. Βέβαια, στην υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ, η υποψήφια Περιφερειάρχης μπορεί να επικαλεστεί άνετα το... ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Έχει εκτεθεί σε τόσα. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί της, είναι με την ατάκα της «Εδώ πάτησα κάλο, να το πω λαϊκά». Δίκιο έχει. Μόνο που ο κάλος δεν είναι... παλαιοκομματικές λογικές και άλλα «τσιτάτα» που της αρέσει να βάζει πάντα στο... ρεπερτόριό της, αλλά ο πόνος εκατοντάδων χιλιάδων φίλων μιας ομάδας να την δουν επιτέλους να επιστρέφει ξανά στο σπίτι της, όπως έχει κάθε δικαίωμα. Μας πάτησε τον κάλο και το κακό είναι ότι δεν λέει να σηκώσει το πόδι της...
Άντε, περιμένουμε να δούμε ανάλυση για το γήπεδο της ΑΕΚ και στο «STAR SYSTEM» με την Άση Μπήλιου. Στην ώρα της κάλπης, όμως, κολλάει καλύτερα το ...«Just The Two Of Us».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002