Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα για την ΑΕΚ αφού παρουσιάζεται το πρώτο επίσημο βιβλίο της ιστορίας της. Ενα βιβλίο που πραγματικά αξίζει να είναι σε κάθε σπίτι ΑΕΚτζή. Θα μάθετε λεπτομέρειες σήμερα, θα δείτε εικόνες και θα καταλάβετε πόσο αξίζει πραγματικά. Ηταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για την συγκυρία της επετείου των 90 χρόνων με την ΑΕΚ να ξεκινάει από το μηδέν. Γιατί γιορτές δεν θα μπορούσαν να γίνουν φέτος. Αντίθετα είναι κρίσιμο όσο ποτέ να μάθουμε και να θυμηθούμε ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ σε όλα τα σπορ. Και ποιος ο κόσμος της. Η μεγαλύτερη δύναμη της. Καταπληκτική η ιδέα, καταπληκτική και η εκτέλεση. Και το αποτέλεσμα θα είναι από σήμερα στην διάθεση όλων.
@ Τις πιο περίεργες σελίδες τις ιστορίας της, τις γράφει φέτος η ΑΕΚ. Και θα συνεχίσει και του χρόνου. Μέχρι την επιστροφή. Μέχρι την λύτρωση. Χθες σφραγίστηκε και τυπικά το μοναδικό πράγμα που ήταν σίγουρο από πέρυσι τον Απρίλιο όταν φάνηκε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μπει μπροστά για την αναγέννηση και την μεγάλη επιστροφή. Η άνοδος της ΑΕΚ στην επόμενη κατηγορία. Η ΑΕΚ είχε ανέβει πολύ πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Απλά άργησε λίγο η μαθηματική επιβεβαίωση γιατί τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε να πάνε. Οπως ήταν προορισμένα να πάνε συγκρίνοντας το υλικό, τις συνθήκες και την δυναμική της ΑΕΚ με όλων των άλλων ομάδων. Χθες πάντως το τέλος του πρώτου μέρους του εφιάλτη συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση, σε ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό σκηνικό. Στην γειτονιά μας. Βλέποντας τόσο κόσμο να έρχεται με τα πόδια, από όλες τις πλευρές, τόσα αυτοκίνητα να παρκάρουν στους δρόμους πίσω από το γήπεδο, την τσίκνα από τα λουκάνικα και τα σουβλάκια σίγουρα καταλαβαινεις πολύ καλύτερα την χαρά της Κυριακής από ότι στο... Νταχάου. Γιατί τι ΟΑΚΑ ιδίως μετά από αυτό που ζήσαμε πέρυσι με τον Πανθρακικό δεν... αντέχεται. Αλλη κουβέντα, αυτή θα δούμε μήπως του χρόνου τελειώσει το... Νταχάου. Αυτό που σίγουρα έχει τελειώσει από τώρα για του χρόνου είναι η άνοδος στην Α Εθνική. Οπώς και πέρυσι από τον Μάιο πριν το ρόστερ της ομάδας αποκτήσει παίκτες είχαμε ανέβει, το ίδιο ισχύει και για του χρόνου. Με τις 11 μεταγραφές που ξέρουμε, με τις άλλες 6-8 που θα γίνουν και με τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομείς η ΑΕΚ θα είναι πάλι τόσα επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους, όσα ήταν και φέτος. Σε ένα βέβαια πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα όπου δεν θα υπάρχουν περιθώρια για ερασιτεχνισμούς σε κανένα επίπεδο. Ηδη με τα ονόματα των Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς που δεδομένα απασχολούν την ΑΕΚ και περισσότερο στο χέρι της είναι το αν θα αποκτηθούν παίρνουμε ένα μήνυμα για τις κινήσεις που έρχονται. Κι αν δεν επιλεγούν αυτοί είναι δεδομένο πως ο πήχης είναι ψηλά και ο λόγος που δεν θα έρθουν οι δύο συγκεκριμένοι π.χ. είναι μόνο επειδή θα έρθουν... καλύτεροι. Μετά την χθεσινή νίκη είναι πλέον ευκαιρία να δούμε λίγο παραπάνω κάποια παιδιά που δεν είδαμε πολύ και βέβαια για να πάρουν έστω ένα μικρό βάπτισμά κάποια παιδιά της Κ17 που έχουν ξεχωρίσει και η ομάδα θα επενδύσει πάνω τους.
@ Για το γυναικείο βόλεϊ δεν είναι να λέμε και πολλά. Δόθηκαν πάρα πολλά για να φτιαχτεί μια ομάδα πολύ λίγη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς και με μεγαλύτερο μπάτζετ ήρθε δεύτερη στο πρωτάθλημα των... δύο. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και βέβαια την μικρότερη την έχει ο προπονητής που κλήθηκε να μαζέψει τα ασυμάζευτα. Χάσαμε δίκαιότατα από μια ομάδα με ψυχή που οι δικές μας δεν είχαν. Γιατί παιχτικά αν τις συγκρίνεις τις παίκτριες των δύο ομάδων αν βρεις διαφορές μάλλον υπέρ της ΑΕΚ θα είναι. Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002