Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ

«Λάζοβιτς, Κουρμπέλης στο προσκήνιο», είναι το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ. «Στην ΑΕΚ αναλύουν όλα τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις και αποφασίζουν αν θα προχωρήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις. Αποφάσεις άμεσα για όλους τους στόχους που έχουν τσεκαριστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτοί οι δύο έχουν προτεραιότητα». Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Συλλόγου από την αγορά του εξωτερικού, με τον Σέρβο φορ να «τσεκάρεται» μάλιστα και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο πρόσφατο ταξίδι του «Λύμπε» στο Βελιγράδι.
Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό, με σπουδαία καριέρα, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η περίπτωση του απασχολεί και μάλιστα έντονα την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να θεωρούν πως στο πρόσωπό του μπορούν να βρουν έναν ποιοτικό γκολτζή, που θα κάνει τη διαφορά όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και τις επόμενες. Ποδοσφαιριστής που παίζει πολύ με το μυαλό, έχει εξαιρετική τεχνική, φοβερά τελειώματα και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (31).
Το κασέ του θεωρείται στα μέτρα της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι της «Ένωσης» αναφέρουν πως ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να μετακομίσει στη χώρα μας.
Εκτός του Λάζοβιτς ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν στρέψει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον ξανά στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, του ταλαντούχου αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα! Ο 21χρονος στόπερ (σ. σ. μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός χαφ) θεωρείται σούπερ εξελίξιμος, παρουσιάζει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και στην «Ένωση» πιστεύουν πως είναι μια περίπτωση στην οποία αξίζει να επενδύσουν.
Επίσης, μπορεί να παίξει με ευκολία και στις δύο θέσεις, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, βλέποντας την «Ένωση» ως το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο Κουρμπέλης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο εφόσον η ΑΕΚ αποφασίσει οριστικά να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Αρκάδων και να τον κάνει δικό της.
Λάζοβιτς και Κουρμπέλης λοιπόν αποτελούν αυτή τη στιγμή προτεραιότητες για την «Ένωση», με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού να παίρνουν άμεσα τις οριστικές αποφάσεις τους για τις εν λόγω περιπτώσεις, αλλά και τις υπόλοιπες που απασχολούν και οι οποίες θα συζητηθούν στη σημερινή σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά ζητήματα.
Goal
«Η φόρμουλα για Τζιμπούρ», είναι το θέμα του Goal σχετικά με την ΑΕΚ. «Ο Αλγερινός μετρά αντίστροφα στην Αγγλία και στην ΑΕΚ ψάχνουν τον τρόπο για την μεγάλη επιστροφή», είναι ο πλάγιος τίτλος. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει: «Αριστερό μπακ και δύο εξτρέμ οι στόχοι της Ένωσης στην Αργεντινή. Εξετάζεται και η επιλογή του Λάζοβιτς, κινήσεις για παίκτες στον άξονα και στο πρώην ανατολικό μπλοκ. Τι γίνεται με τον Φουρλάνο και τι δεν γίνεται με τον Κουρμπέλη».
SportDay
«Λαβράκια», είναι το χτύπημα της Sport Day για το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αργεντινή και συμπληρώνει: «5+5 σπέσιαλ περιπτώσεις από την Αργεντινή που μπορούν να απασχολήσουν την Ένωση».
LiveSport
«Βολκόφ για αριστερά», είναι ο τίτλος της LiveSport που συμπληρώνει: «Ο Μαυροβούνιους φουλ μπακ της Παρτιζάν είναι στα υπ' όψην. Επαφές Μπάγεβιτς - Πέτριτς για Λάζοβιτς, Ντρίνσιτς. Δεν ψήθηκε ο Λύμπε».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Η ΑΕΚ αναζητά μία εξαιρετική λύση και για το αριστερό άκρο της άμυνάς της και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Βλαντιμίρ Βολκόφ. Πρόκειται για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Παρτιζάν, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρακολούθησε live και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα το οποίο έληξε με νίκη της γηπεδούχου με 2-1. Ο Μάρκο Νίκολιτς τον χρησιμοποίησε σε όλο το ματς και φέρεται πως ήταν από τους διακριθέντες των νικητών.
Ο Βολκόφ έχει ύψος 1,85 μ. (στοιχείο που δεν έχει κανένα από τα πλάγια μπακ της ΑΕΚ) και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντνίτσκι. Έπαιξε στη Γκράφιτσαρ, στη Ζελέζνιτσαρ στη Μπόρτσα και στη Μπέογκραντ, πριν αναχωρήσει για τη Σερίφ Τιρασπόλ όπου έμεινε από το 2009 έως το 2011. Μάλιστα την περίοδο που φορούσε τα κιτρινόμαυρα της ομάδας της Μολδαβίας και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009, είχε αγωνιστεί και εναντίον του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο γεννημένος στο Νις αριστεροπόδαρος αμυντικός, έχει ρίζες στη Ρωσία, υπήρξε μία φορά διεθνής με την εθνική Σερβίας, ωστόσο πλέον φοράει τη φανέλα της εθνικής Μαυροβουνίου. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ, ωστόσο έχει ένα... σοβαρό «μειονέκτημα». Πριν από μερικούς μήνες επέκτεινε το συμβόλαιό του το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2014, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Φέρεται πάντως να έχει ρήτρα, αν θελήσει να φύγει και να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση στόχων συνεχίζεται τόσο στην αγορά της Σερβίας όπου παρακολουθούνται οι περιπτώσεις των Ντρίντσιτς, Λάζοβιτς και Σκούλετιτς, όσο και σε αυτή της Λατινικής Αμερικής, από όπου οι προτάσεις για παίκτες έρχονται σωρηδόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002