Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Βόμβα Τίγρη με Μπακάκη» ο τίτλος της εφημερίδας η οποία γράφει για τις προσωπικές κινήσεις του Μελισσανίδη που έφεραν την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης μεταγραφής παρότι τον παίκτη ήθελαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Υπόθεση μιας ώρας η μεταγραφή σύμφωνα με την εφημερίδα.  Αναφορά υπάρχει και στο ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση για τη χρηματοδότηση του Ναού.
Goal
«Μπακ-άρα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία γράφει ότι με αστραπιαίες κινήσεις η ΑΕΚ πήρε την υπογραφή του Μιχάλη Μπακάκη αφού πρώτα συμφώνησε με τον Κωστούλα. Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει: Από νωρίς το απόγευμα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι την Τρίτη το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Φώτη Κωστούλα στα γραφεία του πρώτου στην ΠΑΕ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μ' ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ!
ΑΕΚ και Παναιτωλικός βρήκαν τη χρυσή τομή, καθώς η πρώτη πρόταση της «Ενωσης» δεν ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ, ενώ η πρώτη αξίωση του Παναιτωλικό άγγιζε τις 350.000 ευρώ.
Τελικά, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό, με την ΑΕΚ να πραγματοποιεί ουσιαστικά την 11η της μεταγραφή, προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν.
Η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη θεωρούνταν δεδομένη, καθώς η ΑΕΚ είχε ήδη κάνει προκαταρκτικές επαφές με τον ποδοσφαιριστή και επί της ουσίας είχαν καταλήξει σε συμφωνία.
Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου του 1991. Εχει ύψος 1,77μ. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, ως χαφ. Φέτος είχε 30 συμμετοχές στη Superleague με τον Παναιτωλικό, όλες ως βασικός και 2.535 λεπτά. Μοίρασε δύο ασίστ και δέχθηκε 3 κίτρινες κάρτες.
Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στον Παναιτωλικό τη σεζόν 2008-09, στον οποίο έμεινε για άλλες δύο περιόδους. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε με τα Χανιά στο πρωτάθλημα της (τότε) Football League 2, για να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο στο Αγρίνιο.
Sportday
«Εργαλείο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που έχει κάνει πρώτο της θέμα την απόκτηση του Μπακάκη από την ΑΕΚ! Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ αναφέρει: Τις βάσεις μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να βάζει η ΑΕΚ! Με συντονισμένες κινήσεις και παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, η «Ένωση» προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα ανερχόμενου Έλληνα παίκτη, του Μιχάλη Μπακάκη.
Παρά τις χθεσινές διαψεύσεις, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έτρεχε φουλ την υπόθεση του νεαρού δεξιού μπακ-χαφ και σήμερα συμφώνησε οριστικά με τον Παναιτωλικό για τη μεταγραφή του. Πριν φύγει λοιπόν για τη Σουηδία, ο Φώτης Κωστούλας πέρασε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης απ' τα γραφεία της AEGEAN και αφότου οι τελευταίες διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος, υπέγραψε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Livesport
«Μπαμ με Μπακάκη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στην μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ΑΕΚ των παλιών καλών εποχών. Ποιος έκλεισε χθες το σπουδαίο deal και γιατί ο παίκτης προτίμησε την Ένωση από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα  η εφημερίδα αναφέρεται στη λύση που δόθηκε για την υπόθεση της εκχώρησης και της εκκαθάρισης μετά την επαφή Τίγρη - Οικονομόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002