Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και πάμε με υγεία πάνω από όλα για τα καλύτερα που έρχονται.  Ελπίζω, πάνω από όλα, να είμαστε όλοι εδώ. Υγιείς και χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να περάσατε υπέροχα. Για μένα αυτό το Πάσχα ήταν το πιο ξεχωριστό. Σε προσωπικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό και το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε καλά. Και όλα τα άλλα θα γίνουν. Πέρασε η μεγάλη γιορτή λοιπόν και από εδώ και πέρα μέχρι τον Ιούνιο, σε λιγότερες από 40 μέρες θα γίνουν ενέργειες που θα αφήσουν στίγμα για το μέλλον. Σε ότι αφορά το πρώτο και κύριο θέμα μας, το νέο γήπεδο, που κακά τα ψέματα ούτε να το οενιρευτούμε δεν είχαμε το κουράγιο πέρυσι τέτοια μέρα, τώρα θα φανεί αν πράγματι όλα αυτά που έχουμε ακούσει και διαβάσει τόσο καιρό από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας έχουν βάση. Κι όταν λέμε πολιτική ηγεσία εννοούμε εκτός από τα κόμματα της κυβέρνησης και τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει δεσμευτεί εγγράφως πως θα στηρίξει το νομοσχέδιο με το οποίο η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο της. Η ΑΕΚ ότι έπρεπε να κάνει το έκανε και είναι έτοιμη. Ο νόμος επίσης είναι έτοιμος. Δεν μένουν πολλές συνεδριάσεις μέχρι να κλείσει η Βουλή για τις εκλογές και για αυτό πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην πάει κι άλλος χρόνος χαμένος για... γραφειοκρατικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος  να περιμένει η ΑΕΚ και να χάνει χρόνο και όχι μόνο για το... τίποτα. Γιατί πράγματι τίποτα δεν έχει απομείνει. Να δούμε πράξεις λοιπόν. Περιμένουμε.
@ Παράλληλα με το κρίσιμο διάστημα για τον ΝΑΟ που περιλαμβάνει αρχικά την ψήφιση του νόμου, μετά την έκδοση της άδειας και την μαγική στιγμή που τα συνεργεία θα πιάσουν δουλειά στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχονται και οι κρίσιμες αποφάσεις  για το καθρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Η απόκτηση των παικτών διαφοράς που θα ηγηθούν της ομάδας και πάνω από όλα η επιλογή του προπονητή. Στο πρώτο σκέλος το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα μπορούμε να περιμένουμε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πως το θέμα είναι οικονομικό γιατί είναι δεδομένο πως στην Β Εθνική είναι πολύ πιο εύκολο να πείσεις τους παίκτες που θέλεις να κάνουν ένα χρόνο... αγροτικό με το δέλεαρ της ομάδας που θα πάει κατευθείαν για πρωτάθλημα στην Σούπερ Λιγκ ένα χρόνο μετά και βέβαια και οι συνθήκες χωρίς να είναι σούπερ είναι σίγουρα πολύ καλύτερες από ότι στην Γ'. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις την ίδια γκάμα με αυτή που θα έχεις, για να διαλέξεις, ένα χρόνο μετά αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις και να αποκτήσεις αυτούς που θες. Παίκτες που θα ηγηθούν του χρόνου αλλά θα είναι στην... ηγετική ομάδα και στην Σούπερ Λιγκ.  Το θέμα είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές και με κριτήρια 100% ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. Οι απόφάσεις θα είναι κρίσιμες.
@ Εκεί που πιστεύω πως είναι ακόμη πιο εύκολο να πείσει ο Μελισσανίδης όποιον θέλει είναι στο θέμα του προπονητή. Ενας προπονητής με φιλοδοξία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προετοιμάσει την ομάδα ένα χρόνο με στόχο το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ που θα είναι ο στρατηγικός στόχος που θα τεθεί από την πρώτη στιγμή. Αν βέβαια αυτός ο προπονητής θα είναι ο... Δέλλας δεν χρειάζεται να πειστεί καν. Στο χέρι του Μελισσανίδη είναι το αν θα πάρει το ρίσκο να πάει με τον Τράι και στην Β Εθνική. Δική του θα είναι ούτως ή άλλως η απόφαση αλλά και η ευθύνη όχι μόνο της επιλογής αλλά και της εύρεσης του επόμενου τεχνικού, αν δεν είναι αυτός ο Δέλλας όπως είναι το πιθανότερο αλλά όχι σίγουρο. Για ευνόητους και εύκολα αντιληπτούς λόγους ο Μελισσανίδης έχει πάρει αυτό το θέμα 100% πάνω του. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έγινε δυσκολότερη με την δημοσιοποίηση των δύο συναντήσεων που είχε είχε με τον Σα Πίντο και τον Γκαρίδο. Θεωρώ αυτούς τους δύο καλές περιπτώσεις, ο καθένας με τα δικά του υπέρ και κατά, αλλά σίγουρα μπορεί να έρθει και πολύ καλύτερος. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ηγέτης της ΑΕΚ μπορεί να φέρει στην ΑΕΚ μεγάλο προπονητή αφού και πρότζεκτ ελκυστικό έχει να του παρουσιάσει αλλά και τα εργαλεία να του δώσει για να το φέρει σε πέρας. Και βέβαια είναι τόσο εύκολο για τον οποιονδήποτε ακόμη κι αν δεν έχει έρθει ούτε για διακοπές στην Ελλάδα να μάθει ποιος είναι ο Μελισσανίδης που σίγουρα θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα για την ΑΕΚ.  Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη και κρίσιμη απόφαση. Η ώρα της πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002