Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 13, 2014

ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΡΑ..

Λίγο πριν κλείσει την ένατη δεκαετία της ζωής της, η ΑΕΚ έφτασε σε ιστορικό χαμηλό. Μπορεί να πει κανείς πως έπιασε και πάτο, με την ποδοσφαιρική ομάδα βυθισμένη στα χρέη, χωρίς γήπεδο και διοίκηση, να υποβιβάζεται αγωνιστικά στη Football League και να «διαλύεται» φτάνοντας τελικά σε Ερασιτεχνική κατηγορία, με την ομάδα μπάσκετ σε ανάλογη μοίρα να βολοδέρνει εδώ και μία τριετία στις μικρές κατηγορίες και τα υπόλοιπα τμήματα τα προηγούμενα χρόνια να στέκονται μετά βίας στα πόδια τους. 

Όμως στα 90α της γενέθλια η ΑΕΚ δείχνει να έχει μπει επιτέλους στο σωστό δρόμο και να επιβεβαιώνει το σύνθημα «ερχόμαστε» που έχει καθιερωθεί από το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα ποδοσφαίρου μετά την επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική έχει απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος, έχει βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει εκεί που αξίζει, έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο και το όραμα της ανέγερσης της «Αγια-Σοφιάς» αρκεί για να εμπνεύσει τους πάντες. Η ομάδα μπάσκετ, που έφτασε μέχρι και δύο κατηγορίες κάτω από τη φυσική της θέση, απέχει μία ανάσα από την επάνοδο στην Α1 και το «και ξανά-ξανά θα γίνεις βασίλισσα» ήδη ακούγεται όπου αγωνίζεται. Το τμήμα χάντμπολ έχει καθιερωθεί πλέον ως πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Οι γυναίκες στο βόλεϊ βρίσκονται πλέον στην ελίτ και διεκδικούν στους τελικούς και πάλι το πρωτάθλημα, ενώ το ανδρικό τμήμα πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο φέτος, με το Λιγκ Καπ. Και τα υπόλοιπα τμήματα, χάρη και στις προσπάθειες της Ερασιτεχνικής, αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις δυσκολίες και φέρνουν σημαντικές επιτυχίες. 

Οδεύοντας προς τον πρώτο αιώνα ζωής της, η ΑΕΚ δείχνει να βγαίνει πιο δυνατή από ποτέ από τις πιο «μαύρες» στιγμές στην ιστορία της. Άλλωστε έχει μάθει να μεγαλουργεί στα δύσκολα και αυτό είναι γραμμένο στο DNA της, αυτό των προσφύγων που την ίδρυσαν, σαν σήμερα πριν από 90 χρόνια, στο πατάρι του μαγαζιού αθλητικών ειδών των Αιμίλιου Ιωνά και Κωνσταντίνου Δημόπουλου, που βρισκόταν στην τότε στοά Λουξ της οδού Βερανζέρου. Μία παρέα 40 και πλέον ατόμων, από πολιτικούς μέχρι καλλιτέχνες, έκανε την αρχή. Γιατί οι παρέες γράφουν την ιστορία. Και αυτή της ΑΕΚ άρχισε γρήγορα να μεγαλώνει και τελικά γιγαντώθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, που στην πορεία των ετών πρόσφερε πολλούς λόγους στους φίλους της να την ερωτευτούν. Και να μην… ξενερώνουν ποτέ, ούτε σήμερα που ακόμη δεν βρίσκεται εκεί που της αρμόζει, αλλά να βρίσκονται δίπλα της. Η μπόρα δεν πέρασε ακόμη, αλλά σύντομα… περνά και η ΑΕΚ… έρχεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002