Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ακόμη κι ο Αρης απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που είχε πάρει πρωτάθλημα πάλαιψε σχεδόν μέχρι το τέλος. Ακόμη κι ο Ατρόμητος του Δώνη  ήταν θεωρητικά μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 80 στον τελικό με την ΑΕΚ πριν ανέβει το κοντέρ στο 3. Δεν το συζητάμε για πέρυσι που ο Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο τελικό της ιστορίας του ουσιαστικά νίκησε τον Ολυμπιακό και έχασε από τον... Γιάχο και τον Τριτσώνη. Ο ΠΑΟΚ ούτε μέχρι το 60 δεν μπόρεσε να μείνει μέσα στο ματς. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό με πολύ μικρότερο μπάτζετ και ούτε κατά διάνοια την οικονομική δύναμη του Σαββίδη που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα λεφτά από όλους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια θλιβερή περίπτωση ομάδα ο ΠΑΟΚ που δείχνει πως όπως κι αν έχουν γίνει προσωρινά τα πράγματα με το restart της ΑΕΚ και τα μεγάλα προβλήματα του ΠΑΟ παραμένει μακριά από τις τρεις παραδοσιακές ομάδες που έπαιρναν τα πρωταθλήματα μέχρι να ξεφτυλίσει το ποδόσφαιρο το σύστημα του 96. Την μόνη δικαιολογία που δίνω είναι το ψυχολογικό άδειασμα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού που για αυτούς ήταν σαν κύπελλο αλλά χωρίς τρόπαιο.Ενα άλλο πράγμα που φάνηκε χθες ήταν πως ο Ολυμπιακός είναι πράγματι στα κακά του χάλια. Δεν μπόρεσε να νικήσει στο Καραϊσκάκη αυτόν τον ΠΑΟΚ, που εκτός των άλλων παίζει και χωρίς προπονητή, με πάνω από 2-1 κι ας έπαιζε με παίκτη παραπάνω περισσότερο από ένα ημίχρονο και καθαρά ποδοσφαιρικά στην Τούμπα έχασε με κάτω τα χέρια χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία, και την... δεύτερη, στις καθυστερήσεις μαμούθ που κράτησε ο Μάνταλος. Από το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ και μετά ο Ολυμπιακός έκανε μάγκες τους αντιπάλους που αμέσως μετά έδειχναν το πραγματικό τους πρόσωπο. Τόσο η Μάντσεστερ όσο και ο ΠΑΟΚ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Αυτό θεωρώ πως κάτι δείχνει και όσοι σχετίζουν την κατάρρευση του μόνιμα... διορισμένου πρωταθλητή με την αποψήλωση του υλικού τον Γενάρη που έφερε εις πέρας ο πιο... κερδοφόρος πρόεδρος της Ελλάδας αλλά και με το πρόβλημα που παρουσίασε ο Ολαϊτάν και μας λαχτάρησε όλους στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μια πειστική αντίθετη απάντηση.
@Το πρώτο είναι αδιαμφισβήτητο αφού στη θέση του πρώτου σκόρερ κι ενός παίκτη λίγο περίεργου αλλά με προσόντα ήρθαν δύο δανεικοί για τους οποίους δεν έγινε ούτε σκέψη για ανανέωση του δανεισμού τους. Το δεύτερο πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα αφού βλέποντας πόσο ζημιά πήγε να κάνει το άγχος ενός ντέρμπι με τον ΠΑΟ στον Ολαϊτάν, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Ολυμπιακού,  οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια που είχαν... άγχος. Το κατασκευασμένο θηρίο δεν είναι πια αχτύπητο. Κι ας μην έχει προσωρινά αντιπάλους. Επίσης κάτι πάει να αλλάξει και γενικώς κι ο ορισμός του Κάκου στον χθεσινό τελικό ήταν για μένα άλλη μία έστω και μικρή ένδειξη. Για να δούμε. Πόσο καιρό θα κρατήσει ακόμη το παραμύθι;Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού εκτός από την ηττοπάθεια του ΠΑΟΚ αυτό που καθόρισε τον νικητή ήταν η τεράστια κλάση του Μπεργκ που απέδειξε πως 1-2 άσχημα χρόνια δεν σημαίνουν πως το ποδόσφαιρο... ξεχνιέται. Παίκτης σαν τον Σουηδό δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα και η κλάση του χθες κάλυψε τα πάντα. Ακόμη και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟ που αν είχε έναν... Μπεργκ αντίπαλο μπορεί αν είχε λήξει και... 4-4 ο κανονικός αγώνας. Ενας φανταστικός παίκτης που σκοράρει με όλους τους τρόπους και κάνει και όλες τις άλλες δουλειές του φορ που μπορούν να τον κάνουν διακριθέντα ακόμη κι αν δεν βάζει γκολ. Αλλη μια απόδειξη πως μια ομάδα ιδίως όταν θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να ξεκινάει από έναν μεγάλο σέντερ φορ.  Εναν μεγάλο επιθετικό. Η εμφάνιση του Μπεργκ ήταν για μένα μια σύμπτωση που ήρθε την ίδια μέρα που δημοσιοποιήθηκε το δεδομένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς. Ενός παίκτη τεράστιας κλάσης, σε πολύ καλή ηλικία που σίγουρα μπορεί να γίνει ο Μπεργκ της ΑΕΚ αν είναι καλά από υγεία και βέβαια έχει ακόμη φιλοδοξία που πιστεύω πως θα την έχει. Και βέβαια δεν ειναι ο μόνος. Υπάρχουν σίγουρα κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Αρκεί να τις ψάξεις και να τις βρεις. Αυτά. Τροφή για σκέψη. Ραντεβού στην γειτονιά μας κι ένα μπράβο στην Βασίλισσα μας. Ερχόμαστε. Μία νίκη έμεινε. Που μπορεί να μην χρειαστεί κι αυτή.
@ΥΓ1: Μπράβο σε Αλαφούζο και Σαββίδη για την συμπεριφορά τους πριν τον τελικό.
@ΥΓ2: Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως αν το κράτος θέλει μπορεί να διοργανώσει και Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού στην... Τούμπα. Με αφορμή και τη παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στην Ζοφριά θυμηθήκαμε πόσο γελοίο πράγμα είναι η απαγόρευση μετακίνησης και πόσο πιο όμορφοι είναι οι αγώνες όταν και οι δύο ομάδες έχουν τον κόσμο τους στην εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002