Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Από το βράδυ στο Καραϊσκάκη λένε είχε τελειώσει ο Μόγες. Στη ρεβάνς πάντως το καθήκον του το έκανε ο άνθρωπος κι ας μην κατάλαβε ούτε ο ίδιος... πως. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Δόξα τω Θεό που τα κατάφερε εκείνη η ψόφια Μάντσεστερ γιατί ποιος ξέρει τι θα μπορούσαν να πάθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το άγχος ενός προημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ. Το άγχος μπορεί ακόμη και να σκοτώσει.
@ Τελείωσε ο Μόγες λοιπόν. Ενα πολύ καλό παράδειγμα για όλες τις ομάδες που ψάχνονται για προπονητή. Για αρχή το ότι έκανε συμβόλαιο έξι ετών (!) απλά τους εξασφάλισε το ότι έμεινε στην θέση λίγο πάνω από έξι... μήνες. Η ΑΕΚ έχει καεί κι από τον Φερέρ στο παρελθόν, που για μένα ήταν προπονητάρα αλλά το τετραετές συμβόλαιο μόνο κακό έκανε στη σχέση του με την ομάδα, και γενικά πιστεύω πως τα μεγάλα συμβόλαια με τους προπονητές δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο νόημα. Δεν λένε κάτι. Μπορεί με συμβόλαια δύο χρόνων ένας προπονητής να μείνει σε μια ομάδα για... 20 χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις και μπορεί με εξαετή και τετραετή να φύγει πριν κλείσει σαιζόν. Μόνο ο ίδιος προπονητής είναι κερδισμένος γιατί τσιμπάει αποζημίωση αν πρέπει η ομάδα να τον αλλάξει οπωσδήποτε. Αντίθετα αν θέλει ένας προπονητής να φύγει είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει η ομάδα. Αν ένας προπονητής δεν θέλει αργά ή γρήγορα θα βρει τον τρόπο να φύγει. Συμβόλαιο πάνω από δύο χρόνια δικαιολογείται μόνο αν το θέσει όρο κάποιος προπονητής που η ομάδα τον θέλει πάρα πάρα πολύ. Αν είναι να πείσεις τον... Μουρίνιο ή τον Σιμεόνε τα δέχεσαι όλα.
@ Ο Μόγες επίσης είναι ένα κλασικό παράδειγμα προπονητή που αποδείχτηκε πως είχε ταβάνι. Μια χαρά τα πήγε στην Εβερτον, έφτιαξε μια ομάδα που δεν έφτασε στο επίπεδο της δεκαετίας του 80 αλλά σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη από τα χρόνια της παρακμής που ακολούθησαν. Μια χαρά ήταν για την Εβερτον. Οπως κι ο Τσιώλης ήταν καλός στον Πανηλειακό,τον Ιωνικό και τον... Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά ούτε την πίεση του Αρη δεν άντεξε που δεν τον λες και τεράστια ομάδα. Κι ο Δώνης στη Λάρισα και τον Ατρόμητο το έπαιζε... Φέργκιουσον. Στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ παραλίγο να τον... χάσουμε με τις κεφαλιές στους τοίχους και τα ξεσπάσματα ενώ από εμάς έφυγε Νοέμβριο κι από τον ΠΑΟΚ πριν καν αρχίσουν τα πλέι οφ. Τώρα στον ΑΠΟΕΛ πάει καλά πάντως κι έτσι έκανε κι ένα βήμα πιο κοντά στην... Αγγλία που είναι ο επαγγελματικός του πόθος. Και στην Κύπρο... αριστερά οδηγάνε. Μπαίνει στο κλίμα σιγά σιγά. Τα ονόματα τα ανέφερα τυχαία, όχι πως είναι υποψήφιοι για την ΑΕΚ, αν και συγγενείς και φίλοι του Τσιώλη ακόμη λένε πως το καλοκαίρι θα είναι στην ομάδα μας. Για να δούμε πραγματικά έχει ενδιαφέρον αυτή η εμμονή.
@ Αλλο δίδαγμα από τον Μόγες. Τον διάλεξε ο Φέργκιουσον. Ποιον θα θεωρούσε κι ο τελευταίος φίλαθλος της Μάντσεστερ, άντε να εξαιρέσω τον... Διόγο, ιδανικότερο για να κάνει την επιλογή της επόμενης μέρας; Δεν σημαίνει λοιπόν πως αν διαλέξει προπονητή ένας πρώην μεγάλος προπονητής πως η επιλογή θα είναι πετυχημένη. Και βέβαια ίσχυσε και πάλι το διαχρονικό αξίωμα. Τον προπονητή σε μια ομάδα τον κρατάνε μόνο τα αποτελέσματα. Κι όταν λέω αποτελέσματα δεν εννοώ μόνο τα σκορ των αγώνων που βέβαια πάντα είναι το νούμερο 1. Εννοώ και τα αποτελέσματα της δουλειάς. Τρόπος παιχνιδιού, βελτίωση παικτών, δείγματα προοπτικής κτλ. Ούτε οι δηλώσεις στήριξης των προέδρων, ούτε η αγάπη των οπαδών, αν υπάρχει, ούτε η συμπαράσταση των παικτών μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω από προσωρινά φιλιά ζωής. Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτά. Κάθε μέρα για προπονητές γράφουμε αλλά τι να κάνουμε; Εκεί παίζεται το παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002