Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Κάποτε στο Καραϊσκάκη ο Σορεντίνο έκανε προθέρμανση στην... φυσούνα. Στερήθηκε από την ΑΕΚ το πιο δεδομένο δικαίωμα. Να κάνουν οι παίκτες της κανονική προθέρμανση και όχι να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά για τα καπνογόνα όπως έγινε με τον Ιταλό. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικότατα στην ώρα του. Διαιτητής ήταν ο κατά φαντασία κορυφαίος Βασσάρας.
@ Ενας άλλος τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Σάχα έφαγε καπνογόνο στην πλάτη την ώρα του αγώνα στην Τούμπα. Ο αγώνας διεκόπη για 2-3 λεπτά μέχρι να αλλάξει... φανέλα επειδή είχε τρυπήσει. Και δεκάδες άλλα παραδείγματα. Πολύ διαφορετικά από χθες που ο αγώνας άρχισε στην Τούμπα με σχεδόν μιάμιση ώρα (!) καθυστέρηση για να ξεμυρίσει από την ψαρίλα ο πάγκος του Ολυμπιακού. Δύο ήταν τα πρωτοφανή. Η μιάμιση ώρα καθυστέρηση έναρξης αγώνα εξαιτιας της άσχημης μυρωδιάς (!) και το ότι ο Ολυμπιακός παραλίγο να ισοφαρίσει στο... 105 σε ματς χωρίς παράταση!  Ολα τα άλλα δυστυχώς τα έχουμε ξαναδεί. Εδώ η λέξη Ριζούπολη έγινε συνώνυμο του «νίκη με το έτσι θέλω» και της μαγκιάς του Πειραιά. Και στο Καραϊσκάκη με παιχνίδι που διαμορφώθηκε 100% από την διαιτησία και επίθεση σε παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς, πράγμα που δεν είδαμε χθες, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θεώρησε πως δόθηκαν μαθήματα... ήθους. Τελικά μερικές φορές αυτό το... ήθος πονάει και αυτόν που το διδάσκει.
@ Για μένα το μεγαλύτερο αίσχος και ντροπή στο ζώο που το έκανε ήταν με την μπανάνα στον Σαλίνο. Η έκφραση στο πρόσωπο του παιδιού τα ελεγε όλα.  Πόσο κατώτερο είδος ανθρωπου πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό σε έναν συνάνθρωπο σου;  Πόσο; Οχι ότι τα άλλα ήταν... φίλαθλα αλλά ο ρατσισμός είναι το μεγαλύτερο αίσχος.  Παντού και περισσότερο στο γήπεδο όπου το θύμα δεν μπορεί να απαντήσει. Καλά έκανε και την πέταξε πίσω το παιδί. Στην αρχή δεν είχα δει τι ήταν το αντικείμενο που πέταξε πίσω  και έλεγα γιατί δεν πήρε κάρτα αλλά αφού είδα το ριπλέι και κυρίως την έκφραση του προσώπου του παιδιού πρέπει να πω μπράβο στον Μάνδαλο που δεν του έκανε τίποτα. Δεν ξέρω τι λέει το γράμμα του νόμου αλλά το πνεύμα ήταν αυτό. Αλλο να σε βρίσουν, άλλο να σου ρίξουν αντικείμενο και τελείως άλλο να προσβάλουν το χρώμα και την καταγωγή σου. Η πιο αυστηρή ποινή πρέπει να υπάρχει για αυτά τα πράγματα. Η ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ.
@ Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός έχασε όπως έχει... διδάξει. Να... κερδίζει. Με την διαφορά πως ο διαιτητής δεν τον αδίκησε, εκτός αν αδικία για αυτούς είναι η μη κραυγαλέα εύνοια, κι ότι ήταν πραγματικά ανύπαρκτοι ενώ αυτοί έχουν κερδίσει με τέτοια μέσα, που ονομάζουν αντρηλίκι και... Πειραιώτικη μαγκιά, ομάδες που ήταν πολύ ανώτερες τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε μια έδρα κόλαση λοιπόν, με τσαμπουκά, με ξύλο, με διακοπές, με προκλήσεις σαν κι αυτή του Κατσουράνη που ήταν η... καλύτερη ενέργεια του στον αγώνα, με όλους τους τρόπους έχασαν. Τους πέταξαν έξω νταηλίκι. Και τώρα κλαίνε και σκούζουν ενώ οι τουίτιδες και οι μπουγάτσες που λέει και το ολυμπιακός 24 θα παίξουν τελικό. Αραγε πως περίμεναν να προκριθούν χωρίς ευκαιρία. Μία έκαναν κι αυτή εκτός αγώνα. Ενα ολοστρόγγυλο μηδενικό. Οπότε όπως έλεγαν και κάτι ψυχές «φτιάξτε ομάδα και προσπαθήστε του χρόνου ξανά». Βέβαια βρήκαν στον επίσημο Ολυμπιακό την ευκαιρία και απέκτησαν άλλοθι για όλα. Ξεχάστηκε η θλιβερή εμφάνιση, ξεχάστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής που έφερε για φορ ο δημοτικός σύμβουλος με τα 15 χαρτιά του Μήτρογλου, ξεχάστηκαν οι φάπες που είναι ατελείωτες το τελευταίο δίμηνο. Η κόλαση έφταιγε για όλα και η ψαρίλα που δεν άφηνε τα παιδιά να παίξουν και έτσι χρειάστηκε παράταση σε... κανονικό αγώνα για να δούμε την ευκαιρία τους. Βάλανε και τα φερέφωνα να γράφουν πως δεν τους έδωσε 4(!!!) πέναλτι ο Μάνδαλος, κι ας μπήκαν 4 φορές στην περιοχή, και όλα υπό έλεγχο. Ετσι να συνεχίσου και τα χειρότερα έρχονται.Μέσα στο γήπεδο πάντα. Το ταμπλό έγραψε χθες, όπως έλεγαν και κάποιες ψυχές τα βράδια που διέλυαν τις ζωές μας, και φέτος γρήγορα γρήγορα πήραν πολλά μηνύματα πως δεν παίζουν μόνοι. Και πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002