Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μια δική που περιμέναμε 10 χρόνια για να... γίνει και την κρίσιμη μέρα της ανακοίνωσης της απόφασης απεργούσαν οι... δημοσιογράφοι. Απίστευτη ιστορια σε όλα της. Πόσα χρόνια πέρασαν, πόσες... αναμνήσεις. Ο καθένας έχει να πει μια ιστορία, όλοι κάτι θυμόμαστε. Εστω και σε μία αναβολή το που ήμασταν και πως ήμασταν εκεινη τη μέρα. Και σίγουρα θυμόμαστε πως ήταν η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πραγματα αν κατάφερνε να φέρει πίσω στα ταμεία της τα "κλεμμένα". Επειδή πολλοί έχουν μπερδευτεί πάλι να επαναλάβω πως η απόφαση αυτή που έστειλε τον Μάκη στην φυλακή χωρίς αναστολή ακόμη κι αν υπήρχε η ΠΑΕ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το οικονομικό κομμάτι της ιστορίας, αυτό δηλαδή που μας ενδιέφερε εκτός από ηθικά και πρακτικά. Τα 42.000.000 ευρώ που σημερα έχουν γίνει 85.000.000 και για να τα χαρισει στο κρατος, ως απαιτηση, η πτωχευμένη ΠΑΕ ΑΕΚ της ζητάνε να πληρώσει και 3.000.000 από πάνω, έχουν επιδικαστεί από το 2008. Δυστυχώς ο Οικονομόπουλος και τα αφεντικα της ΠΑΕ ΑΕΚ από τότε μέχρι την πτωχευση δεν βρήκαν ούτε ευρώ. Το τρομερό με το ποινικό δικαστήριο που έληξε τελικά προχθές μετά από 9 αναβολές είναι πως η απόφαση για την ενοχη όλων ήταν δεδομένη και μάλιστα με κρατική σφραγίδα. Η έρευνα του ΣΔΟΕ και η έκθεση του που επιβεβαίωνε την υπεξαιρεση των εκατομμυρίων της ΑΕΚ δεν χρειαζοταν τίποτε άλλο όπως αποδείχτηκε παρα την απουσία του πιο ... πιστού μάρτυρα, του Ντέμη, που μετά την αναβολή λίγο μετά την πτώχευση της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως εγκαταλειπει και τελικά δεν κατέθεσε ποτέ. Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις που έκανε στις 30 Μαϊου εκφράζοντας την εύλογη και δικαιολογημένη αγανάκτηση: «Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταφέρνει και βγαίνει νικητής εννέα συνεχόμενα χρόνια. Παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ, τη Δικαιοσύνη και τη λογική, αλλά καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει, εννέα συνεχόμενα χρόνια, με αποδεδειγμένα εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της ΑΕΚ. Δεν θέλω κάτι άλλο να δηλώσω, απλά ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα». Θεωρείτε κωμωδία αυτό που γίνεται;
«Δεν θέλω να κάνω κανέναν χαρακτηρισμό. Απλά εννέα χρόνια έρχομαι στα δικαστήρια. Και όχι μόνο εγώ. Και ο ΣΔΟΕ, και το ελληνικό Δημόσιο, και άλλοι άνθρωποι μαζί με μένα».
@ Ευτυχώς τελικά δεν κέρδισε ο καταπληκτικός τύπος. Ομως είναι εκπληκτικό πως κατάφερε 10 χρόνια να παίρνει αναβολές σε μια υπόθεση που ήταν πράγματι πανεύκολη και τεκμηριωμένη πριν αρχισει. Και βέβαια οφείλουμε να πούμε ένα μπραβο στην έδρα που έκανε το αυτονόητο σε μια χωρα που το αυτονόητο αξίζει ειλικρινή... συγχαρητήρια. Κατάφερε και κράτησε την δίκη ζωντανή παρά τις τρομερές προσπάθειες που έκαναν χρησιμοποιόντας τα πάντα για να κερδισουν άλλη μια αναβολή. Από την στιγμή που η δικη έγινε το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο και αρκούσε μόνο η μαρτυρία του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ και τα επισημα έγγραφα για αυτό. Οσον αφορά τα λεφτά... Αφού το κρατος γίνει δικαιούχος της απαίτησης είναι δεδομένο πως θα ψαξει πιο οργανωμένα για χρηματα ενώ παραλληλα θα γίνει προσπάθεια να στριμωχτούν δικαστικά συγγενείς πρωτου βαθμού του Μάκη μήπως και κάνουν χρηση της διάταξης και επιστρεψουν χρήματα πριν ασκηθουν οι ποινικές διώξεις. Ο Μάκης πάντως τώρα και να ήθελε να επιστρέψει λεφτά για να αποφυλακιστεί δεν μπορεί. Τελείωσε. Επηλθε η ηθική δικαιωση για την ΑΕΚ που στην χρυσή εποχη, οικονομικά, του Ελληνικού ποδοσφαιρου όχι μόνο δεν επωφελήθηκε από τα εκατομμύρια που πέρασαν από τα ταμεία της αλλά βρέθηκε και χρεωμένη με άλλα τόσα εκατομμύρια λόγω των προστίμων που έφαγε για λεφτά που... έχασε. Κι αν δεν ήταν το 44 από αυτά τα πρόστιμα των εκατομμυρίων ευρώ θα είχε διαλυθεί νωρίτερα. Διπλά χαμένη βγήκε από αυτή την ιστορια και το ζητούμενο είναι ένα πλέον. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην περάσουν ούτε απ' έξω τέτοια άτομα από την αγαπημένη μας ομάδα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Υ.Γ: Να γράψω κάτι που ήθελα μέρες αλλά με την επικαιρότητα στην ΑΕΚ και τα διάφορα είχε ξεχαστεί. Ειχα γράψει για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος και τους φόβους μου που θα μπούμε σε μια νέα... παλιά εποχή μετά το πέρασμα των Ρεχάγκελ και Φερνάντο που άλλαξαν, κυρίως ο Γερμανός, τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηθελα να κάνω πρόβλεψη πως επόμενος προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Ολλανδός Μάρτιν Γιόλ. Ο άνθρωπος που πήρε τον Μήτρογλου στη Φούλαμ κι ας ολοκλήρωσε την μεταγραφή ο βοηθός του που έμεινε υπηρεσιακός όταν ο Γιόλ απολύθηκε. Και το ισχυρότερο χαρτί του Ολλανδού είναι αυτός που τον πρότεινε. Για να δούμε. Κυριακή κοντή γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002