Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους. Όποια ομάδα κι αν αγαπάνε. Λίγο περισσότερη... χαρά επιτρέψτε μου να ευχηθώ στα αδέρφια Ενωσίτες. Μας χρωστάει η ομάδα. Και η ώρα της ανταπόδοσης που δεν... ζητήσαμε πλησιάζει.

Την Κυριακή επιστρέφουμε στη γειτονιά μας. Οχι στο σπίτι μας αλλά στα μέρη μας. Στη Ριζούπολη που εξαιτίας του Βελλή δεν μας φιλοξένησε όλη την σαιζόν γιατί εκεί ήταν η πρόθεση της ΑΕΚ να παίξει πριν ακόμη και το Ελληνικό. Τέλος πάντων.
Στην Κηφισιά δόθηκε το γήπεδο αφού εκτός των άλλων έληξε πλέον και το πρωτάθλημα και η ομάδα της Ριζούπολης υποβιβάστηκε. Κρίμα γιατί ήταν από τις καθαρές ομάδες της Α Εθνικής χωρίς διάθεση να παίξει το παιχνίδι κανενός άλλου και βέβαια καθαρά ποδοσφαιρικά είχε καλύτερη ομάδα από άλλες που σώθηκαν παίζοντας σαν τον περυσινό... Αρη του Σούλη στο τέλος. Κρίμα λοιπόν παρότι ο πρόεδρος της ξεκίνησε την επανάσταση του... απέναντι στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη πέρυσι το καλοκαίρι κι ας μας χώριζαν δυο κατηγορίες. Τώρα οι δύο ομάδες θα είναι μαζί κι αν κρατήσει ο Βελλής τον λόγο του ο μόνος που θα λείπει θα είναι... αυτός.
Πάμε παρακάτω όμως. Ο Βελλής φεύγει λοιπόν και η ΑΕΚ επιστρέφει την Κυριακή στη γειτονιά της. Απέναντι σε μια ομάδα που μαζί με τον Ηρόδοτο θα πάλευε για την άνοδο στη Β Εθνική αν δεν υπήρχε στην κατηγορία η ΑΕΚ.
Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να πάρουμε μυρωδιά από Φιλαδέλφεια και να φανταστούμε τις Κυριακές μας σε λίγο καιρό. Γιατί δεν θα περάσει πολύς καιρός. Με το που θα ανοίξει η Βουλή είναι όλα έτοιμα για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στην ΑΕΚ να βγάλει άδεια και να ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εχουν υπογράψει και οι 4 υπουργοί και μην ξεχνάμε πως και την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας πως θα ψηφίσει υπέρ. Αναμένεται λοιπόν να περάσει με συντριπτική πλειοψηφία όπως πέρασε και η διάταξη που επέτρεψε στις Περιφέριες όλης της Ελλάδας να χρηματοδοτούν αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε Ερασιτεχνικά σωματεία.
Μόλις ψηφιστεί λοιπόν ο νόμος η έκδοση της άδειας δεν θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα. Βέβαια οι εκλογές ίσως καθυστερήσουν λίγο τα πράγματα αλλά θεωρώ δεδομένο πως όλο το καλοκαίρι η Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει... στέκι μας.
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ και να δούμε τι μπορεί να γίνει και... μεταμεσονύκτια. Κάποιες εργασίες δηλαδή που δεν θα κάνουν... θόρυβο. Δεν κάνω πλάκα. Θα πέσει πολύ τρέξιμο. Οπως γενικά θα πέφτει τρέξιμο από εδώ και πέρα. Για όλα. Και στην ΑΕΚ θα είναι μόνο όποιος μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό. Κανείς άλλος. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002