Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Το μπάσκετ της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η ΩΡΑ κάνοντας λόγο για "Ψυχάρες"! Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει: "Γιώργο Αμερικάνε, άρχισε σιγά - σιγά να χαμογελάς από ψηλά! Η Βασίλισσα επιβλήθηκε 78-69 του Ηρακλή και θέλει μία νίκη για να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Συγκλόνισαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και του Ηρακλή που δημιούργησαν υποδειγματική ατμόσφαιρα". Όσον αφορά το ποδόσφαιρο η ΩΡΑ γράφει: "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στη Ριζούπολη. Πάρτι... επιστροφή, μυρωδιά... γειτονιάς, γεύση... Αγιά Σοφιάς. Η ΑΕΚ τελειώνει και με μαθηματικό τρόπο, την πρώτη από τις δύο σεζόν του εφιάλτη".
SPORTDAY
Για τους παίκτες που ειδε χθες ο Λυμπερόπουλος στο Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας γράφει η SD.
"Στόχος της ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά με παίκτες από το εξωτερικό που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε χθες στο Βελιγράδι και παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε τέσσερις παίκτες. Και μάλλον θα έφυγε με πολύ καλές εντυπώσεις από όλους, αφού ήταν οι πρωταγωνιστές των ομάδων τους.
Αυτός που ξεχώρισε περισσότερο και άλλωστε είναι το μεγαλύτερο όνομα είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή και τα άκρα της επίθεσης κι έχει μακρά καριέρα σε ομάδες όπως η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 από την Παρτιζάν. Εξαιρετικός ήταν και ο Πέταρ Σκούλετιτς, ο 23χρονος πανύψηλος (1,93μ.) φορ της Παρτιζάν, που δεσμεύεται μέχρι το 2017, έστω κι δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στον αντίποδα, από πλευράς Ερυθρού Αστέρα, ο Ντράγκαν Μρτζα κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς άλλωστε πρόκειται για παίκτη με πλούσιο βιογραφικό. Ο 30χρονος υψηλόσωμος φορ (1,87μ.), που ανήκει ως το 2015 στους ερυθρόλευκους, πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε δύο πέναλτι που όμως δεν αξιοποιήθηκαν από την ομάδα του. Όσο για τον Ντάρκο Λάζοβιτς, ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ, που επίσης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ήταν επίσης από τους διακριθέντες.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σχημάτισε εικόνα για όλους και θα συζητήσει με την επιστροφή του στην Αθήνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα για να αποφασιστεί αν θα γίνει κρούση για κάποιον ή κάποιους από τους ποδοσφαιριστές αυτούς. Φυσικά κάποια απόφαση ακόμη δεν υπάρχει και είναι πιθανό να μην υπάρξει προτού ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή".

GOAL
Για το σημερινό ματς με την Κηφισιά, στο οποίο η ΑΕΚ "κλειδώνει την άνοδο", γράφει το Goal. Αναλυτικά:
"Η σεζόν ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έναν μήνα και η ΑΕΚ έχει την... ευκαιρία να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση άνοδος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης από την Κηφισιά και της αρκεί ο ένας βαθμός, ούτως ώστε να δώσει ένα τέλος στο μαθηματικό σίριαλ της κατάληψης της πρώτης θέσης.
Η Ενωση έχει την ευτυχία να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο της και στη δική της γειτονιά. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν μεγάλο ζήλο από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηριών που κυκλοφόρησαν και υπολογίζεται πως πάνω από 8.000 αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου.
Προφανώς ο στόχος της Ενωσης δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μία ισοπαλία και μία κακή εμφάνιση κόντρα στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας δεν θα είναι ό,τι το καλύτερο, ακόμα και αν επέλθει το ζητούμενο που είναι ο στόχος της ανόδου. Η ΑΕΚ οφείλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, να διασκεδάσει τον κόσμο της και να πετύχει όσα περισσότερα τέρματα μπορεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας θα εμπιστευτεί τους λεγόμενους βασικούς. Ο Τσιρίλο επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σταθάκη, ο Ρόβας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί μαζί με τον Κορδέρο σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, με αποτέλεσμα ο Γεωργέας να μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες, με τον Γροντή να κερδίζει τον Πόποβιτς στη μάχη της αριστερής πλευράς και τον Ντακόλ να παραμένει ως ο μοναδικός προωθημένος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002