Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Θα τους... γλεντάει μέσα στο Ναό!", γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η ΩΡΑ τονίζοντας: "Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς αποφασισμένοι να χτίσουν την ΑΕΚΑΡΑ του μέλλοντος, όπως έκαναν τη δεκαετία του '90, όταν η Ένωση είχε την ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα διαχρονικά στην Ελλάδα, στηριζόμενη στους "Μάνταλους", "Μπακάκηδες", "Κολοβέτσιους" και "Ντούνηδες" της εκείνης της εποχής. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν έχει καταφέρει: "Να ανέβει εύκολα, όπως αναμενόταν άλλωστε, στη Β' Εθνική. Να προχωρήσει στην απόκτηση 11 παικτών, εκ των οποίων 9 Ελλήνων που σε συνδυασμό με τις κινήσεις που έπονται, που εξασφαλίζουν και την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα και μια καλή βάση παικτών για την ομαδάρα που θα χτυπήσει αμέσως τίτλο στην Α'Εθνική. Να μετράμε αντίστροφα όχι τα χρόνια, αλλά τις μέρες πλέον, για την ενσάρκωση του μεγαλύτερου ονείρου για τα έργα για την Αγιά Σοφιά. Να έχουν λόγους για να χαίρεται - επιτέλους - καθημερινά ο συσπειρωμένος Ενωσίτικος κόσμος". Επιπλέον η ΩΡΑ γράφει και για τον Μανιά, τον οποίο εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ.

SPORTDAY
Τις χθεσινές δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη στο NΟVAΣΠΟΡ fm προβάλλει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ενώ γράφει και για τον Τζιμπούρ και πως ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

GOAL
Για τον Τζιμπούρ και τον Καθάριο γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Για τον πρώτο τονίζει:
"Το «χτύπημα» με τον Μιχάλη Μπακάκη έχει ανοίξει την όρεξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης χαρακτήρισε ως μία προσωπική νίκη την απόκτηση του νεαρού μπακ και τώρα επιθυμεί να προχωρήσει σε μία ακόμα κίνηση που θα απογειώσει την ΑΕΚ. Η μεγάλη του καψούρα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ και αυτόν θέλει να φέρει στην Ενωση.
Τα μηνύματα από Αγγλία είναι ενθαρρυντικά. Ο Αλγερινός φορ δεν πρόκειται πλέον να συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ΑΕΚ θα κινηθεί ταχύτατα για την απόκτησή του προκειμένου να αποδείξει ότι έχει τη δύναμη να φέρει παίκτες επιπέδου και, βέβαια, να κάνει υγιεινό περίπατο στο πρωτάθλημα της Football League.
Αυτό, πάντως, που περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι να μάθουν τις προθέσεις των Αγγλων. Αν δηλαδή θα τον αφήσουν ελεύθερο ή αν θα ζητήσουν ένα αντίτιμο για να τον πουλήσουν. Γιατί ο Τζιμπούρ έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και δεν είναι εύκολο να πάρει την ελευθέρας του.
Ο Αλγερινός επιθετικός, πάντως, θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος προκειμένου να διαλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να μην... υποχρεώσει κάποια ομάδα να τον αγοράσει. Αλλωστε πλέον ο Τζιμπούρ θεωρείται ξένο σώμα στο Σίτι Γκράουντ.
Το μεγάλο ζήτημα αφορά το οικονομικό σκέλος και το αν η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να τον ικανοποιήσει και να δαπανήσει αρκετά χρήματα για το ετήσιο συμβόλαιό του. Είναι προφανές πως στην Ενωση δεν πρόκειται να του προσφέρουν ποσό ανάλογο με των προηγούμενων ετών (δηλαδή της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ), όμως θεωρούν ότι μπορούν να βρουν μία χρυσή τομή και να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές".
Ενώ για τον Καθάριο σημειώνεται:
"Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να φημολογείται έντονα πως ο Νίκος Καθάριος έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν διαφορετική πληροφόρηση.
O 19χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίον έχει προσελκύσει η Ενωση πριν από πολύ καιρό, δεν έχει υπογράψει ακόμα σε καμία ομάδα και οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι μπορεί να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν σε νέα επαφή με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος και τους επισήμανε πως παραμένει στο ρόστερ του Πανθρακικού και δεν έχει συμφωνήσει γραπτώς με καμία ομάδα.
Είναι δεδομένο ότι στην Ενωση εξακολουθούν να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς θεωρούν πως ο Καθάριος αποτελεί μία εξαιρετική λύση για το παρόν αλλά και για το μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002