Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Μπακάκης ο ενδέκατος... Μία μεταγραφή που έχει τη δική της σημειολογία αν σκεφτεί κανείς ότι επρόκειτο για ποδοσφαιριστή ο οποίος ενδιέφερε τον Ολυμπιακό, είχε φιλοξενηθεί ως δεδομένη προσθήκη σε πρωτοσέλιδα ερυθρόλευκων εφημερίδων και που απασχόλησε ως την τελευταία στιγμή άνθρωπο της προαναφερθείσης ομάδας, ο οποίος ζήτησε από την ποδοσφαιριστή να περιμένει αντιπρόταση!
Τούτο είναι διπλά και τριπλά τσεκαρισμένο για όσους σπεύσουν να το αμφισβητήσουν, είναι τόσο βέβαιο και εξακριβωμένο όσο και η απόκτηση του Μπακάκη που αποκάλυψε το Sport24.gr το πρωί της Δευτέρας και οι Κασσάνδρες του ρεπορτάζ (αν υποθέσουμε ότι είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με τη λέξη αυτή) έσπευσαν να διαψεύσουν.
Ναι, είναι μία ξεκάθαρη επικοινωνιακή νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως ήταν και εκείνη του περασμένου καλοκαιριού με τον Μάνταλο, ποδοσφαιριστή ο οποίος εφέτος έβγαλε μάτια στη Σούπερ Λίγκα και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική! Για χάρη της ΑΕΚ... Αυτή είναι όμως η μεγάλη επιτυχία και εδώ θέλω να εστιάσουμε.
Διότι θα είναι πάντοτε όμορφα και «ανεβαστικά» (συγχωρείστε με για το αδόκιμο της λέξης) τα παρεπόμενα μίας μεταγραφικής επικράτησης, ωστόσο η ουσία του πράγματος είναι άλλη και αφορά στην επιστροφή της κανονικής ΑΕΚ μετά την ελεεινή μετάλλαξη των τελευταίων ετών.
Να θέλουν να παίζουν σε εκείνη...
Υπό τη σκέπη του ανθρώπου που ηγείται ξανά της ποδοσφαιρικής Ένωσης, συντελείται η επανάκτηση όσων μας έκαναν υπερήφανους τα παλιά καλά χρόνια, εκείνα των επιτυχιών, των τίτλων, του χειροκροτήματος (και όχι της μούντζας ή του αναθέματος) σε κάθε ελληνικό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ξαναγίνεται η ΑΕΚ που προσελκύει με την οντότητά της και θα εξελιχθεί στην ομάδα που θα θέλγει εντός των γηπέδων. Αυτή η αλλαγή είναι πλέον μη αναστρέψιμη.
«Θα φτιάξω ομάδα με Ελληνάρες, παιδιά που θα μασάνε σίδερα όταν θα φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ» έλεγε το περασμένο καλοκαίρι ο Μελισσανίδης και τα λόγια του γίνονται πράξη. Υπάρχουν πλέον ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιλέγουν την Ένωση επειδή διαβλέπουν την εκτόξευσή της και επιθυμούν να γίνουν σώμα της! Δεν τους τρομάζει η μικρότερη κατηγορία, αντιθέτως τους απογειώνει και τους εξάπτει τη φαντασία αυτού που ετοιμάζεται και έρχεται...
Επιλέγουν ΑΕΚ γνωρίζοντας ότι και του χρόνου θα είναι τσιγγάνα χρησιμοποιώντας ξένη έδρα και αγνοώντας το ότι αφήνουν τη μεγάλη κατηγορία έχοντας διαγράψει εξαιρετική ποδοσφαιρική σεζόν, για να αγωνιστούν σε μία μικρότερη. Δέχονται να σπαταλήσουν μία χρονιά από τις καριέρες τους επιθυμώντας να γίνουν μέλη της επιστροφής σε αυτό που αξίζει πραγματικά να φέρει τα τρία συγκεκριμένα γράμματα.
Αυτή είναι η ουσία... Η Ένωση ξαναγίνεται η επιθυμία του κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή τώρα που αναγεννάται. Σκεφτείτε όταν πλέον θα έχει αποκτήσει την κανονική δυναμική της έχοντας το δικό της γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά» των ονείρων της. Αλήθεια τότε ποιος θα μπορέσει να ασελγήσει επάνω της ξανά όπως τόσοι έπραξαν τα τελευταία μίζερα χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002