Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Τα όχι και τα ναι για τον Δέλλα» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, που  ανοίγει τον φάκελο «προπονητής της ΑΕΚ στη Football League με αναλυτικό ρεπορτάζ. Αναφορά γίνεται και στα δύο νέα παιδιά της ομάδας μπάσκετ Μπουργάνο και Μούτσα  που θα αρχίσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.  Αναφορά γίνεται και στα σημεία πώλησης σε ΟΑΚΑ και Ριζούπολη από όπου οι Ενωσίτες μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά.
Τέλος υπάρχουν και προαναγγελίες για τα 2 ματς της ΑΕΚ σήμερα. Στις 4 κόντρα στον Δούκα οι Μάγκες. Στις 20:00 στο «καμίνι» για το 2-1 τα κορίτσια απέναντι στον ΟΣΦΠ.
Goal
«Σε ανοιχτή χραμμή με Τζιμπούρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται σε συχνή και άμεση επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Αλγερινό, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα επιστροφής του στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μελισσανίδης χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση με το κλίμα στη Νότιγχαμ να βαραίνει καθημερινά τον  παίκτη. Αναφορά γίνεται και στο θέμα Μανιά που ως γνωστόν είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση από την Ελληνική αγορά. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: 
Στην ΑΕΚ έχουν προχωρήσει ήδη σε 11 μεταγραφές και είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμα (μίνιμουμ πέντε προσθήκες). Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα, η κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα, θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.
Μέχρι να βρεθεί η φόρμουλα και να απελευθερωθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ράφικ Τζιμπούρ. Αυτός είναι ο μεγάλος πόθος της ΑΕΚ και ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μαζί του. Επειτα από τις καλοκαιρινές συναντήσεις που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Αλγερινό, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και οι επαφές είναι μεταξύ τους σε πολύ συχνό επίπεδο όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη.
Τα πράγματα για την ΑΕΚ εξελίσσονται ιδανικά στην Αγγλία. Ο Τζιμπούρ έχει περιθωριοποιηθεί στη Φόρεστ, είναι απίθανο πλέον να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αλγερίας για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι πλέον ξεκάθαρο πως εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενες τάσεις φυγής από το νησί. Ο Αλγερινός γνωρίζει πως η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή και ο Μελισσανίδης θέλει πολύ να τον δει ξανά στα κιτρινόμαυρα.
Το ζήτημα είναι να ωριμάσουν οι συνθήκες. Αλλωστε, αποτέλεσε τεράστιο βήμα η αποδέσμευση του Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό. Και ενδεικτικά της νέας πραγματικότητας ήταν τα σενάρια που έφεραν τον Αλγερινό να απαντά με γέλια στο αγγλικό δημοσίευμα πως θα αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να επιστρέψει στον Πειραιά. Ο Τζιμπούρ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτήν τη φορά προορισμός θα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ.
Ο ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Πέραν του Τζιμπούρ, στην ΑΕΚ ψάχνουν και ακόμα μια λύση για την επίθεση. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει αποκτήσει εκ νέου ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 24χρονος φορ βρισκόταν και πέρυσι ψηλά στις «κιτρινόμαυρες» επιλογές, αλλά τελικά προτίμησε να παίξει στη μεγάλη κατηγορία με τον Αρη. Ο Μανιάς αρέσει πολύ στην Ενωση, καθώς έχει πλαστικές κινήσεις, μπορεί να παίξει τόσο ως φορ περιοχής όσο και σε περιφερειακό ρόλο. Εκανε καλή σεζόν παρά το ναυάγιο του Αρη και έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των Μπόγιοβιτς και Μανούσου που είναι στη λίστα της ΑΕΚ.
Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι πως μπορεί να αποδεσμευθεί ο Μανιάς από τον Αρη. Θέμα προσφυγής δεν τίθεται, δεδομένου πως είναι πληρωμένος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ωστόσο, εάν οι «κίτρινοι» πέσουν ακόμα μια κατηγορία και από τη Β' Εθνική αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, τότε αυτόματα θα μείνει ελεύθερος και θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος του για την ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ πάντως αναζητούν και άλλες επιλογές για την επίθεση, καθώς υπάρχει η αμφιβολία για το μέλλον του Μπρέσεβιτς.

Sportday
«Φορ και αριστερό μπακ παίρνουν σειρά» είναι ο τίτλος της Sportday. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Σε περίπου έναν μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και θα λάβει τέλος η περιπέτεια της «Ένωσης» στη Γ' Εθνική, με την άνοδο της ομάδας στη Football League. Το θέμα του προπονητή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, ύστερα από τις κινήσεις που έχουν γίνει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Τραϊανός Δέλλας από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο είναι περισσότερες από εκείνες να παραμείνει, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην αποφασίσει ακόμα με ποιον θα προχωρήσει ο «Δικέφαλος» την νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι του Ρικάρντο Σα Πίντο και του Χουάν Κάρλος Γαρίδο, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως ο Πορτογάλος είναι φαβορί να αναλάβει την ΑΕΚ.
Ωστόσο ο Γαρίδο παραμένει πρώτος στη λίστα και ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είναι πιθανό να έχει ραντεβού και με άλλους προπονητές.
Αυτές οι επαφές θα γίνουν μέχρι το πρώτο 15νθημερο του Ιουνίου, ίσως και νωρίτερα για να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται στο επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ, με το ενδεχόμενο να είναι και οι δύο από το εξωτερικό να είναι αρκετά πιθανό.

Livesport
«Φημολογία για Μάκο» γράφει η εφημερίδα, μετά την αρνητική απάντηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην Ανόρθωση που του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002