Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Μαγνήτης πάλι η ΑΕΚ» είναι το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «τρέλαναν» τον Μπάγεβιτς με προτάσεις για παίκτες υψηλού επιπέδου αυτές τις μέρες στην πατρίδα του όπου είχε πάει για τις γιορτές του Πάσχα. Η εφημερίδα επίσης αποκαλύπτει την πρεμούρα κορυφαίων μάνατζερ από όλη την Ευρώπη για συνεργασία με την ΑΕΚ.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται επίσης στο παιχνίδι της Κυριακής και συγκεκριμένα στη δίψα του κόσμου να δώσει το παρόν στη Ριζούπολη: Πανικός για ένα εισιτήριο για τη Ριζούπολη για τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος.
Επίσης στην πρώτη σελίδα καταλαμβάνουν τον δικό τους χώρο οι ήττες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Κυψέλη για τα κορίτσια της ΑΕΚ και τους Μάγκες.
Goal
«Τζιμπούρ, Κουρμπέλης και Τζιόλης» είναι το χτύπημα της εφημερίδας που αναφέρεται στους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Οι εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ είναι καθημερινές. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να παρακολουθούν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους απασχολούν και να ετοιμάζουν ακόμα πιο δυνατές κινήσεις εν όψει της ενδυνάμωσης του ρόστερ.
Το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ παραμένει σε πρώτο πλάνο και τα νεότερα εξ Αγγλίας δίνουν μία διαφορετική διάσταση στο θέμα της απόκτησης του. Το ζητούμενο είναι ο τρόπος που ο Αλγερινός φορ θα φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το «διαζύγιο» είναι δεδομένο, αλλά όχι η ακριβής μορφή του. Ο παίκτης επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιό του (λήγει το 2016), οι Αγγλοι προτιμούν να τον πουλήσουν, αλλά κάπου εκεί εμφανίζεται μία ακόμα λύση. Αυτή του δανεισμού.
Σύμφωνα με τους Αγγλους ενδέχεται να πέσει το καλοκαίρι στο τραπέζι ο δανεισμός του Αλγερινού. Ενα σενάριο που θα απασχολήσει την ΑΕΚ και υπό αυτό το πρίσμα.
Για τη θέση του αμυντικού μέσου επανέρχονται στο προσκήνιο δύο ακόμα περιπτώσεις. Αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτή του Αλέξανδρου Τζιόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε νέα επικοινωνία με την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των Αρκάδων. Αυτό που ουσιαστικά απασχολεί την ΑΕΚ είναι το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσουν, προκειμένου να τον αγοράσουν. Και σίγουρα η τιμή του δεν αγγίζει τα δεδομένα του καλοκαιριού.
Οσον αφορά τον Τζιόλη, με δηλώσεις του στον Arena τοποθετήθηκε για το μέλλον του και ήταν αρκετά σιβυλλικός για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Το καλοκαίρι γυρίζω στον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν δεν κάνω κάποιες επιπλέον σκέψεις για το μέλλον. Περιμένω να ξεκινήσει η χρονιά, να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου στην Εθνική και μετά να δούμε τι θα φέρει η νέα χρονιά».
Το όνομα του διεθνούς μέσου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ενωσης, αν και πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο Τζιόλης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχει υψηλό συμβόλαιο και σίγουρα θα είναι δύσκολο να πιστεί να αγωνιστεί στη Football League.

Sportday
«Ο δανεισμός του Τζιμπούρ και η ΑΕΚ» είναι το βασικό χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας που παράλληλα τονίζει ότι ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά» είναι έτοιμος. Παράλληλα στις εσωτερικές σελίδες γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάτο.
Αναλυτικά τα ρεπορτάζ:Η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «γουστάρει» τον Τάτο, ο οποίος δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο τον Ολυμπιακό. Το ερώτημα, όμως, είναι αν ο 25χρονος άσος θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, καθώς παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για τον «Δικέφαλο». Τη φετινή σεζόν ο Τάτος αγωνίστηκε ξανά με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, στον οποίο είχε 31 συμμετοχές και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, έχοντας μοιράσει και δέκα ασίστ στους συμπαίκτες του σε 2569 λεπτά.
Την ίδια ώρα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Δίχως εμπόδια συνεχίζεται και το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο φάκελος που θα κατατεθεί για να βγουν οι άδειες είναι πλέον έτοιμος και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί πριν το τέλος του μήνα. Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπει σε μια από τις τροπολογίες που θα τεθούν προς ψήφιση άμεσα, διότι θα κλείσει η Βουλή λόγω των εκλογών που έρχονται.
Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, υπολογίζεται πως οι άδειες θα έχουν βγει μέχρι τις 20 Μαΐου, ενώ ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και έχουν έρθει όλες οι εγκρίσεις, από δασικές υπηρεσίες, την αρχαιολογία μέχρι τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε το «ΟΚ» και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά απομένει να βγάλει ένα έγγραφο για το τυπικό της υπόθεσης.
Συνοπτικά, έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση και η έγκριση της από τη Βουλή. Όταν γίνει και αυτό θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά» και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι έτοιμη μέσα σε 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002