Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Mεγάλο Σάββατο σήμερα. Μεγάλη μέρα και κυρίως μεγάλη νύχτα. Στις 12 τα μεσάνυχτα γιορτάζουμε την Ανάσταση. Το στήριγμα της πίστης εκατομμυρίων ανθρώπων στην πάροδο του χρόνου. Και εις τους αιώνες των αιώνων. Να είμαστε όλοι μαζί. Αγαπημένοι και όσο μπορούμε να μην αφήνουμε κανέναν μόνο του. Δεν αντέχεται η μοναξιά αυτές τις μέρες. Καλή Ανάσταση να έχουμε.
@ Σε ότι αφορά τα δικά μας νομίζω πως η Μεγάλη εβδομάδα κύλησε στο πριν και στον απόηχο του αποκλεισμού του Ολυμπιακού και των όσων έγιναν στην Τούμπα. Δεν είμαστε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε βέβαια Ολυμπιακός. Μεγάλη Τετάρτη θυμάμαι ήταν και όταν η ΑΕΚ αποκλείστηκε στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω στη ρεβάνς των 5 δοκαριών.  Κυριολεκτικά όμως. Με κάτι ...ανθρώπινα λάθη τρομερά και πάντα υπέρ της ίδιας ομάδας βέβαια. Μια αποβολή επιεικώς τραβηγμένη και δύο πραγματικά... ηρωικές επεμβάσεις διαιτητή και επόπτη όταν η ΑΕΚ σκόραρε με τον Ασουνσάο και βγήκε σε τετ α τετ με τον Σοάρεζ, στα τελευταία λεπτά όταν χρόνος αντίδρασης δεν υπήρχε ούτε για πλάκα. Θα ήταν μια τεράστια πρόκριση. Τελικά πέρασαν οι... επενδυτές. Αυτοί που όπως έγραφε και η ανακοίνωση της Τετάρτης μας αφήνουν στη... μιζέρια μας.
@ Ας αφήσουμε τον κατάλογο με τις συγκρίσεις τόσο της ατμόσφαιρας όσο και της διαιτησίας με πραγματικές κολάσεις και πραγματικές σφαγές. Δεν έχει νόημα άλλωστε. Οσοι ξέρουμε ξέρουμε. Αυτοί ποτέ δεν θα το παραδεχτούν. Και μια και είπαμε για αυτούς θα πάρω την ευκαιρία συνεχίζοντας πάνω στο θέμα της Τούμπας να γράψω και εδώ δυο απαντήσεις που έδωσα σε φίλους, πραγματικούς, και συναδέλφους Ολυμπιακούς στο facebook. Επειδή από την Τετάρτη το βράδυ το έργο της προπαγάνδας έπαιζε παντού και συνεχίζεται μέχρι... σήμερα και θα πάει ακόμη καιρό να πούμε δυο ξεκάθαρα πράγματα. Δεν καταστράφηκε την Μεγάλη Τετάρτη το ποδόσφαιρο. Δεν αηδίασε ο φίλαθλος κόσμος πρώτη φορα. Εχει αηδιάσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Απλά επειδή, κατά την άποψη μου, έχουμε δυο μέτρα και δύο σταθμά στη διαιτησία και σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δεν δέχομαι να υπάρχουν ακόμη και στην καφρίλα διακρίσεις σε καλή και σε κακή. Ενα παράδειγμα για την Μεγάλη Τετάρτη Όπως έγινε πρωτοσέλιδο ο Βαλβερδε, μετα τα αίσχη του... ηθους και το 2-1 ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, που πράγματι ειναι καταπληκτικός προπονητής και άνθρωπος, μπορούσε να γινει την Πέμπτη ο Σαλπι που δήλωσε οτι γελάει η Ευρώπη με αυτά που έγιναν στην Τούμπα. Την Πέμπτη όμως ηταν ζούγκλα. Τότε ήταν μπράβο Βαλβερδε! Το... πρωτοσέλιδο.
@ Ενα άλλο παράδειγμα. Την επομένη του αγώνα του 2006 όταν ο Σορεντίνο έκανε προθέρμανση στην... φυσούνα ο τίτλος της μίας από τις αντικειμενικές εφημερίδες ήταν; Ο Γάτος και τα... γατάκια. Γατάκια ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ. Παρότι η ομάδα είχε κάνει ευκαιρίες, είχε παλέψει το ματς και βέβαια το είχε παίξει σε συνθήκες κόλασης που είχε δημιουργήσει ο... Γάτος. Πράγματι εκείνη την βραδιά κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ, κυρίως ο Λάκης και ο Σέζαρ, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων αλλιώς η ΑΕΚ θα νίκαγε και έτσι. Ομως δεν ήταν αυτό το μόνο στοιχείο. Υπήρχαν κι άλλα. Που κρύφτηκαν επιμελώς. Οπως σε αυτή την περίπτωση της Μεγάλης Τετάρτης ξεχάστηκε το ότι έγινε και... παιχνίδι. Ενα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος και είχε μιάμιιση ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Ολοι όμως, σχεδόν, έμειναν στη ζούγκλα. Δυο μέτρα και δυο σταθμά και πάλι καλά που δεν διαβάσαμε πως τα ψάρια στον πάγκο ήταν αιμοβόρα... πιράνχας.
@ Ξεφτυλισμένοι ήταν και οι παίκτες του ΠΑΟ στη Ριζούπολη το 2003. Ολοι τότε έμειναν στο 3-0. Κανείς δεν κοίταξε τα γύρω γύρω εκτός από κάποιους που στο τέλος κατάντησαν και... γραφικοί. Η κούπα πήγε λιμάνι και... όλα καλά. Είναι εύκολο το άσπρο μαύρο. Εδώ πρωτάθλημα στα χαρτιά με λιγότερους πόντους στην βαθμολογία πήρανε και το λανσάρανε σαν... θρίαμβο. Και γράφανε με καμάτι 12 ο Τζόλε, 11 η ΑΕΚ. Εύκολα.   Φυσικά και δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο που παίχτηκε την Τετάρτη.. Πρέπει να το αλλάξουμε το ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Από όλη αυτή την ιστορία όμως εδώ και 20 χρόνια κάποιος βγαίνει κερδισμένος κι εμείς οι άλλοι που δεν... επενδύουμε και δεν είμαστε έξυπνοι, δεν είμαστε γεννημένοι νικητές, ξέρω εγώ κάποιο πρόβλημα έχουμε τέλος πάντων είμαστε από κάτω. Από όλους λοιπόν ποιος έχει συμφέρον να μην αλλάξει η κατάσταση; Φυσικά αυτός που καραευνοειται από αυτή και που πρόεδροι και όχι μόνο πλουτίζουν από τα εύκολα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και των πωλήσεων. Εύκολη απάντηση. Που εξηγεί πολλά. Ελα όμως που πλέον δεν περιμένουν οι αντίπαλοι να την αλλάξει αυτός. Σε λίγο θα του την... αλλάξουν οι ίδιοι. Την κατάσταση. Καλή Ανάσταση να έχουμε αδέρφια μου. ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002