Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

ΝΙΚΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ !!

Στην εξέδρα πάρτι και στο γήπεδο σε χαλαρούς ρυθμούς η ΑΕΚ πέτυχε μία άνετη νίκη, κερδίζοντας 4-0 τον Αστέρα Βάρης. Πέρασε αρκετό διάστημα από την τελευταία φορά που ο κόσμος (περίπου 8.000 σήμερα) έφυγε χαλαρός και χαμογελαστός από αγώνα της ΑΕΚ. Η ομάδα τουλάχιστον σήμερα, παραμονή των γενεθλίων της, τον αποζημίωσε. Τέσσερα γκολ (δύο σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ κατά σειρά τους Σταθάκη, Ντακόλ, Πλατέλλα και Τσεβά) πολλές χαμένες ευκαιρίες, κατά διαστήμα καλό ποδόσφαιρο, κατά κάποια άλλα άναρχο, όμως η ουσία είναι αυτή που μετράει. Η ΑΕΚ τελειώνει με τη Γ' Εθνική και μαθηματικά. Λίγο έμεινε...
Μετά από καιρό η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο όπως ακριβώς πρέπει να κάνει σε κάθε ματς: αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγωνά από νωρίς και αποτελεσματική. Η μεταφορά του Γεωργέα ξανά ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Κορδέρο, έπαιξε σημαντικό ρόλο, στο να καταφέρει η ομάδα να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα στα άκρα κυρίως. Εκεί που ο Γροντής ως αριστερό εξτρέμ και ο Πλατέλλας ως δεξί άνοιγαν την αντίπαλη άμυνα και βοηθούσαν να υπάρχουν χώροι για επιθέσεις. Το θετικό της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά ήταν η γρήγορη σκέψη που είχαν οι παίκτες της. Το πολύ δύο επαφές της μπάλας και κίνηση στο χώρο, αποτέλεσαν τα σημεία «κλειδιά» ώστε να «ανοίξουν» την άμυνα του Αστέρα Βάρης αρκετές φορές.

Το 1-0 πάντως ήρθε με ένα μακρινό σουτ. Μετά από κόρνερ ο Σταθάκης στην επιστροφή του στην άμυνα, πήρε τη μπάλα και από τα 35 μέτρα επιχείρησε ένα ξερό αριστερό σουτ. Ο τερματοφύλακας του Αστέρας, Ούσιος, δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η Ένωση λοιπόν, άνοιξε το σκορ στο 14' και δύο λεπτά μετά έκανε μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ντακόλ και πλασέ του βραζιλιάνου το 2-0. Πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο η ΑΕΚ ήταν ήδη δύο γκολ μπροστά και είχε χάσει άλλες δύο καλές στιγμές.
Θα περίμενε κανείς ανάλογη συνέχεια... Δεν ήρθε όμως. Υπήρχε σχετική διάθεση από τους παίκτες, οι Κορδέρο, Ντακόλ και Γροντής έδειξαν σε καλή μέρα, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.  Το κακό για την ομάδα ήταν πως όσο πλησίαζε το τέλος του ημιχρόνου οι αποστάσεις των τρίων γραμμών αυξανόταν. Η ΑΕΚ δεν «έπνιγε» τον αντίπαλο, οι παίκτες «κουβαλούσαν» τη μπάλα μπάλα στα πόδια τους και επέτρεπαν στους αμυντικούς του Αστερά να οργανώνονται και είτε να κλείνουν χώρους είτε να κλέβουν μπάλες. Αμυντικά πάντως η ΑΕΚ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα ο Τζανετόπουλος με τον Σταθάκη στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ανεβάσματα είχε και ο Τσουκαλάς με τον Τσουμάγκα, αν και ο τελευταίος φαινόταν και πάλι κάπως ανέτοιμος.
Νέο ξέσπασμα της ΑΕΚ με δύο γκολ
Στην επανάληψη ο Δέλλας δεν άλλαξε κάτι. Αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγές στο 68' με τον Τσουκαλά να τραυματίζεται και να περνά στη θέση του τον Μούργκα, χρησιμοποιώντας ως αριστερό εξτρέμ, γυρίζοντας τον Γροντή αμυντικό χαφ και τον Γεωργέα δεξί μπακ. Δύο λεπτά μετά στο γήπεδο πέρασε και ο Τσεβάς στη θέση του επίσης τραυματία Ντακόλ. Η ΑΕΚ από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε ταχύτητα.  Έως το 70' έπαιζε ένα αργό ποδόσφαιρο, με ατομικές ενέργειες των παικτών της που δεν κατέλληγαν πουθενά, τροφοδοντώντας περισσότερο έναν εκνευρισμό και επιτρέποντας στον Αστέρα Βάρης να χτυπάει με αξιώσεις (αλλά χωρίς καλή στιγμή) την άμυνα της ΑΕΚ. Από το 70' και μετά λοιπόν η ΑΕΚ φόρτσαρε, έπαιξε πιο απλό ποδόσφαιρο και έφτασε σε άλλα δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών.
Αρχικά στο 71', μετά από σέντρα του Τσουμάγκα ο Πλατέλλας βρήκε στην κίνηση τη μπάλα και με το αριστερό την έστειλε στο «γάμα» κάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 3-0. Κατόπιν, παράλληλη μπαλιά και ασίστ του Ανάκογλου στον Τσεβά, με τον «μικρό» από κοντά να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 4-0.
Από εκεί και πέρα ως το φινάλε ο κόσμος περίμενε να δει τις... ορέξεις των παικτών της ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως έδειξαν ορεξάτοι οι παίκτες του Δέλλα και γι' άλλα γκολ. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει τουλάχιστον... τρία! Ωστόσο τα τελειώματα των Γροντή κυρίως και Ανάκογλου δεν ήταν πετυχημένα. Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ μετά από καιρό πέτυχε μία άνετη νίκη και μαζί με τον κόσμο της γιόρτασε όσο μπορούσε καλύτερα τα 90ά γενέθλιά της.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (68' Μούργκα), Τσουμάγκας (75' Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (70' Τσεβάς), Γροντής, Ανάκογλου, Πλατέλλας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ούσιος, Σχίζας, Κοπελάς, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης (63' Κωβαίος), Μίχος, Ανδρεαδάκης, Καζατζής, Ζώνας, Ντούλιας (78' Κριλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002