Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Σήμερα είναι 14 Απριλίου. Πέρυσι τέτοια μέρα κάθε λεπτό φαινόταν ώρα. Η προηγούμενη νύχτα ήταν άγρυπνη. Και στο τέλος το σενάριο που γράφτηκε ήταν χειρότερο από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς χάσαμε τελικά έξι. Το ζήσαμε κι αυτό. Κι έγινε αργός θάνατος όλη την εβδομάδα. Με την αναμονή της εκδίκασης και το οριστικό τέλος στο Περιστέρι μια βραδιά που ελάχιστα μάτια έμειναν στεγνά και δεν ήταν από χαρά. Δεν θα ξεπεραστεί ποτέ αυτό που ζήσαμε πέρυσι όλη την σαιζόν και κυρίως το φινάλε. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει δυο ομάδες στην βαθμολογία. Η ΑΕΚ έπεσε κι άλλη μια κατηγορία όπως ήταν αναμενόμενο αφού υπήρχε ή Α Εθνική με τα έσοδα της, που και πάλι δεν έφταναν, ή στην Γ αναγκαστικά. Τρίτη λύση δεν υπήρχε. Και η Γ Εθνική δεν θα ήταν ο πάτος αν δεν έμπαινε μπροστά ο Μελισσανίδης. Δεν συζητώ για γήπεδο και προοπτική επιστροφής στον πρωταθλητισμό στην Α Εθνική που είναι τώρα... μαθηματικά το μέλλον μας. Μιλάω για πιο κάτω κι από την Γ αν σκεφτούμε ποιοι ήταν αυτοί που διαφαίνονταν σαν υποψήφιοι να πάρουν το τιμόνι του... ναυαγίου. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Τίποτα δεν πρέπει να ξεχνάμε. Ούτε πως φτάσαμε πέρυσι τέτοια μέρα στο αδιανόητο ούτε το πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα μετά. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το παρελθόν όμως δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Οχι μόνο το υπέροχο που τιμήσαμε όλοι μας με τον τρόπο μας χθες αλλά και το μαύρο και πιο μαύρο και διδακτικό από το περυσινό δεν υπάρχει.
@ Χθες δεν είχαμε δράματα αφού αυτοί που ήταν να πέσουν... πέσανε. Κακά τα ψέματα έγινε ότι ήθελαν οι... δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Αρης που εγκαταλείφτηκε από το αφεντικό έπεσε πριν... παίξει, η Ξάνθη που λόγω της φιλίας Πανόπουλου - Μελισσανίδη είναι... ύποπτη θα παίξει μπαράζ και βέβαια ο Βελλής πήγε... άκλαυτος. Το γήπεδο πάντως της Ριζούπολης το κράτησε... μόνος του αφού είχε σπεύσει να πει όχι στην ΑΕΚ πριν ακόμη του γίνει πρόταση.  Μεταξύ μας δεν θα απορήσω του χρόνου αν ξαφνικά ο Απόλλων γίνει ο ευνοημένος του όλου συστήματος αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Ας μείνουμε στα φετινά του προέδρου του Απόλλωνα.  Κανονικά θα το έχει καταλάβει εδώ και καιρό αλλά και χθες δεν είναι... αργά. Πρέπει να έχει εμπεδώσει πλέον πως το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου δεν είναι το ότι πήρε ο Μελισσανίδης τον ΟΠΑΠ όπως είχε πει στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ. Οσο για τα μέτρα που είχε ζητήσει να ληφθούν από την Λίγκα όταν επιστρέψει η ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία πιστεύω πως πλέον δεν θα έχει αυτό το άγχος αφού δεν υπάρχει στη Α Εθνική, έχει τελειώσει. Τώρα τελευταία είχε ξυπνήσει και μίλησε για το... έργο που παρακολουθούμε γνωρίζοντας την... υπόθεση στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά όχι μόνο ήταν αργά αλλά τελικά όλα αυτά που έλεγε γύρισαν μάλλον μπούμερανγκ. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι κρίμα να πέφτει μια καθαρή ομάδα γιατί όσο κόμπλεξ να υπάρχει, ίσως να νομίζουν κι αυτοί πως τους κλέψαμε τον... κόσμο όπως οι Πανιώνιοι, είναι δεδομένο πως ο Απόλλων είναι καθαρή ομάδα και ανεξάρτητη. Το σύστημα των δορυφόρων λοιπόν κατάφερε να διασωθεί σε ποσοστό 100%. Και όπως λέει κι ο Θεϊκός στίχος για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ.  Μέχρι όμως η δουλειά να αποδώσει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να μάθουμε με λεπτομέρειες κάποιες απολαυστικές... ποινικές διώξεις που έρχονται. Η αρχή άλλωστε είναι το ημισυ του παντός.
Y.Γ: Σαν λάτρης της NFL Δεν ένιωσα καμία έκπληξη που το κύπελλο του πρωταθλητή το σήκωσε ο... υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Στο American football το τρόπαιο το σηκώνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Πόσο περισσότερο στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό που ο πρόεδρος διαχρονικά είναι αυτός που το... κερδίζει. Μέσα στα γήπεδα πάντα. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Εστειλε κι ένα μήνυμα στον Μίτσελ και στους παίκτες για να ξέρουν το πραγματικά πέτυχαν και να μην έχουν ψευδαισθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002