Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση να έχουμε. Ενα χρονο μετά από τις χειροτερες μέρες που πέρασε η ΑΕΚ και ο κόσμος της στην ιστορία του συλλόγου και όλα δείχνουν πως έρχεται και η Ανάσταση της ΑΕΚ. Με την αρχή των έργων για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά με την επιστροφή στον πρωταθλητισμό στην θέση που πάντα ήταν και πάντα θα είναι μετά από αυτό το φρικτό διάλειμμα.
Τελειώνει και το... βάσανο με την εκκαθάριση και είναι πραγματικά απίστευτο το ότι ίσως τελικά γίνει χωρις να έχει φροντίσει το κράτος να πάρει αυτό και να κυνηγήσει την απαιτηση των 85.000.000 ευρώ από τον Ψωμιάδη. Επίσης αν η ΑΕΚ ολοκληρώσει και τυπικά την εκκαθάριση της μέχρι τις 10 Μαϊου και μεχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση με το απίστευτα παράλογο θέμα του χαρτόσημου ο Ψωμιάδης και οι υπόλοιποι της παρέας που αποδεδειγμένα βάσει δικαστικών αποφάσεων πήραν τα λεφτά της ΑΕΚ δεν θα έχουν απέναντι τους Πολιτική Αγωγή. Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτωσεις που η γραφειοκρατία σε κάνει να θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.
Απαίτηση 3.000.000 ευρω από πτωχευμένη ΠΑΕ που δεν έχει ούτε σεντς για να της δοθεί το δικαίωμα να... χαρίσει μια απαίτηση δεκάδων εκατομμυρίων. Και είναι τόσο παράλογο που ακόμη κι αν ειχε η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ αυτά τα λεφτά για να τα δώσει δεν θα μπορούσε (!) γιατί ο νόμος λέει πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην έχει κινητή και ακίνητη περιουσία. Τα 3.000.000 είναι... περιουσιάρα. Τέλος πάντων.

Σημασία έχει πως η ΑΕΚ έχει δεσει γραπτως πως στις 5 Μαϊου θα έχει αποσυρθεί η αγωγή ασφαλιστικών μέτρων του Οικονομόπουλου, οπότε δεν έχει κανένα προβλημα. Αν το κράτος θέλει το χρέος Ψωμιάδη να γραφτεί στο χιόνι και να μην υπάρχει πολιτική αγωγή στα επόμενα δικαστήρια τότε κανένα πρόβλημα. Αν θέλει να διεκδικήσει έστω και λίγα απο τα χαμένα λεφτά τότε μπορεί πολύ απλά να περάσει μια τροπολογία μισής γραμμής που να λέει πως για την συγκεκριμένη εκχώρηση δεν απαιτείται χαρτόσημο, όπως και για εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις και το θέμα να λήξει. Και μετά ας πάρει από τον Ψωμιάδη ότι μπορεί.
Πάμε παρακάτω. Ο Μπακάκης είναι ο 11ος. Ενα δεξί μπακ που από τους Ελληνες είναι ο καλύτερος που υπαρχει αυτή την εποχη. Πιστεύω πως έχει μέλλον και στην Εθνική Ελλάδος ιδίως τώρα που κατάφερε να φορέσει την φανέλα μεγάλης ομάδας. Μια σημαντική μεταγραφή από τις καλύτερες που έχει κάνει τα τελευταία χρονια η ΑΕΚ.
Μια προσωπική επιτυχία του Μελισσανίδη που χειρίστηκε το θέμα μόνος του όπως και όλα τα σοβαρά θέματα δηλαδή του προπονητή και των μεταγραφών διαφοράς. Κι επειδη ο Μπακάκης πάντα θα συνοδεύεται από μια απίθανη ιστορία αντιγραφω από το ρεπορτάζ με ημερομηνία Δευτέρα 17 Ιουλίου 2012: Παράλληλα, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου προπονήθηκαν και οι υπό δοκιμή Κρίστοφερ Ντούμπερετ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Γροντής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Γιάγκο Φερνάντεζ Πριέτο, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Μπακάκης και Ντίνος Νικολόπουλος.
Ναι φίλοι μου. Από όλους αυτούς ο μονος που δεν κρίθηκε ικανός από τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Τσάρτα και τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ ειναι ο... Μπακάκης. Ολοι οι άλλοι αποκτήθηκαν. Γνωστά τα αποτελέσματα. Καλώς ήρθε το παιδι. Ενας παίκτης που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήρθε στην ΑΕΚ της Β` Εθνικής. Κάτι γίνεται ε; Καλή Ανάσταση να έχουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002