Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

ΠΡογραμματισμός υπάρχει και τούτο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει 10 ποδοσφαιριστές σε θέσεις στις οποίες ο προπονητής είχε διαγνώσει αγωνιστικά κενά ή έλλειψη επάρκειας συγκεκριμένων παικτών, άρα πάνω στα θέλω του Δέλλα οικοδομείται η ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Το σημειώνω αυτό απλώς για να καταδείξω ότι κάθε συζήτηση με άξονα την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αυτή τη στιγμή είναι άτοπη. Όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί άρδην μία κατάσταση αν στα επόμενα επτά ματς η εικόνα της ΑΕΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αλλά αυτή είναι μία συζήτηση που δεν μπορεί να γίνεται τώρα και ασφαλώς δεν συνάδει με τον τρόπο που οι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούν όλο αυτό το διάστημα.
Αυτό για το οποίο καιρό τώρα επιμένω, δίχως να διεκδικώ κάποιο αλάθητο ή να το παρουσιάζω ως υπόδειξη, είναι ο προβληματισμός μου για το κατά πόσο το ρόστερ που δημιουργείται με άξονα την παραμονή 14-15 παικτών από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και την προσθήκη ακόμα τόσων θα είναι επαρκές για μία άνετη και κυρίως δίχως χρονοτριβή άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αν δεν εμπλουτιστεί με ποδοσφαιριστές μπαρουτοκαπνισμένους σε διακρίσεις και έχοντες ηγετικό προφίλ.
Πολλή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τον Κώστα Κατσουράνη. Κατατίθενται υπέρ της απόκτησής του απόψεις, υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που διαφωνούν, δίχως επίσης να είναι λίγοι. Δύο πραγματάκια όμως δεν πρέπει να τα λησμονούμε: το πρώτο αφορά στη δυσκολία που η ΑΕΚ συναντά (και τούτο είναι πέρα για πέρα αληθές σε όσους γνωρίζουν κινήσεις και προσπάθειες) στο να πείσει ποδοσφαιριστές με αντίστοιχο προφίλ να την ακολουθήσουν στη Β' Εθνική. (τέτοια ιδιαίτερη περίπτωση φαίνεται δυστυχώς να παραμένει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος).
Έναν σε κάθε γραμμή
Το δεύτερο σχετίζεται με την αιτιολόγηση της (ενδεχόμενης) απόκτησης του (κάθε) Κατσούρ. Αλλά ας μείνουμε στο προκείμενο... Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή πρέπει να γνωρίζεις για ποιο λόγο τον θέλεις και ακριβώς στο σημείο αυτό διακρίνεται, όχι μόνο στις οπαδικές τάξεις αλλά και εντός ΑΕΚ, πλήρης σύγχυση. Τον Κατσουράνη δεν τον φέρνεις πίσω στα 35 του για να σου οργώσει το γήπεδο, να καταπιεί χιλιόμετρα και να βρίσκεται παντού πάνω στον άξονα όπως έπραττε στα ποδοσφαιρικά χρόνια της ακμής του.
Τον ντύνεις στα κιτρινόμαυρα γιατί ξέρεις ότι θα σου βγάλει 6-7 τελικές πάσες για γκολ σε αγώνες που η ομάδα θα είναι μπλοκαρισμένη αλλά και ότι θα είναι εκείνος που θα σκοράρει νικητήρια τέρματα σε ματς που θα κρίνονται στο γκολ, στο 1-0 ή στο 2-1. Διότι αυτό έκανε σε όλη την καριέρα του. Παράλληλα η ομάδα θα αποκτήσει έναν εντός των γηπέδων ιδανικό καθοδηγητή, ρόλος τον οποίο κανένας άλλων εκ των υπαρχόντων πλην του Πλατέλλα (ο οποίος όμως πρέπει να τσεκαριστεί και στα δύσκολα) μπορεί να διαδραματίσει. Προσωπικά αμφιβάλω αν τέτοια στοιχεία έχει και κάποιος άλλος από τους νεοαποκτηθέντες πλην του δοκιμασμένου Αραβίδη και του Μάνταλου ο οποίος δεν μοιάζει με παίκτη που κρύβεται στα δύσκολα
Κοντολογίς, σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο σκληρό και απαιτητικό, με σαφώς περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες οι οποίες (όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό) θα αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους με την ΑΕΚ σαν τελικούς, η Ένωση οφείλει να παρουσιαστεί διαβασμένη και έχοντας ελαχιστοποιήσει το ρίσκο που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση.
Έχει ανάγκη από τουλάχιστον 2-3 ποδοσφαιριστές μαθημένους σε ρόλους ηγετικούς, γύρω από τους οποίους άπαντες θα παρουσιάσουν βελτίωση. Προσωπικά θα επέλεγα έναν σε κάθε γραμμή και η τριάδα Μόρας - Κατσουράνης - Παπαδόπουλος (ή Τζιμπούρ) θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά εξασφαλίζοντας την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Δίχως τους συγκεκριμένους ή όποιους άλλους 3 με ανάλογη καριέρα και εμπειρία, η δοκιμασία της ΑΕΚ στη Β' Εθνική ίσως να εξελιχθεί σε προσευχή...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ..

Σκυθρωπά πρόσωπα είχε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα στα Σπάτα, απόρροια του στραβοπατήματος με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (0-0) και της κακής εμφάνισης

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο. 

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε κάποιες προσθαφαιρέσεις στο απουσιολόγιό του. Από τη μια οι Βασίλης Τσεβάς, Νίκος Αργυρίου και Δημήτρης Τζάθας προπονήθηκαν κανονικά και επανέρχονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Ειδικά η επιστροφή του πρώτου είναι πολύ χρήσιμη, καθώς ελλείψει του τραυματία Μπρέσεβιτς το βάρος για τη θέση του σέντερ φορ είχε πέσει αποκλειστικά στους ώμους του Ντακόλ. 

Από την άλλη, ωστόσο, ο Δημήτρης Ανάκογλου έκανε θεραπεία καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Βασίλης Ρόβας, που χθες υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό και θα χάσει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι, άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί την Τρίτη σε εξετάσεις, ενώ ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. 

Για την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί (10:30). 

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε αδέρφια. Εφτά αγώνες έμειναν ακόμη και η πραγματικότητα είναι πως όσο περνάει ο καιρός αντί να αυξάνονται τα όποια κέρδη θα μπορούσε να έχει η ομάδα από αυτή την  ούτως ή άλλως χαμένη χρονιά μειώνονται. Βέβαια τα παιχνίδια που μένουν δεν είναι λίγα οπότε δεν αποκλείεται 1-2 να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή αλλά όσο περνάει ο καιρός μειώνονται οι... παραμένοντες. Του χρόνου δεν είναι Γ Εθνική, δεν είναι Ερασιτεχνική κατηγορία. Κι αν η ΑΕΚ δείχνει αυτή την εικόνα φέτος, με λίγες εξαιρέσεις, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη και... εσκεμμένα δεν μπορούσε να το χάσει, του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι αντίπαλοι θα είναι επαγγελματίες, οι προπονητές θα είναι καλύτεροι και πολλές έδρες θα είναι καυτές και βέβαια δεν θα αλλάζουν όλοι γήπεδο όπως γίνεται φέτος που μόνο στη Νάξο και στον Αγιο έχουμε παίξει στα γήπεδα των αντιπάλων. Θα είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα και όπως έχουμε πει εδώ και καιρό η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ομάδα πεντάδας Σούπερ Λιγκ για να ανέβει χωρίς άγχος ακι να ετοιμαστεί παράλληλα για την Α Εθνική. Γιατί δεν πρέπει του χρόνου το καλοκαίρι να πάρει πάλι η ομάδα 20 παίκτες όπως θα γίνει φέτος που έχει πάρει ήδη 10. Τους υπολόγιζα για 18 αλλά μάλλον θα γίνουν 20. Πρέπει ένας κορμός παικτών να υπάρχει και επίσης να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις που να μπορούν να σταθούν.
@ Και βέβαια υπάρχει και θέμα προπονητή. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Δεν λέω σε καμία περίπτωση  πως ο Δέλλας έχει φύγει ήδη αλλά υπάρχει, και δικαίως κατά την γνώμη μου, προβληματισμός. Από την μία ο Δέλλας είναι ένα στοίχημα που αν βγει θα είναι ευλογία για την ΑΕΚ και ίσως αξίζει στήριξη και για την επόμενη σαιζόν με αυτή την προοπτική από την άλλη όμως με τα μέχρι τώρα δείγματα το ρίσκο θα είναι μεγάλο σε μια κατηγορία πολύ δυσκολότερη. Επιμένω βέβαια στην πάγια θέση μου πως αν είναι να πάει η ομάδα σε λύση τύπου Τσιώλη ή άλλου Ελληνα προπονητή καλύτερα να κρατήσει τον Δέλλα.  ΑΝ φύγει ο Τράι πρέπει να έρθει ένας προπονητής επιπέδου ΑΕΚ με προοπτική να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο και να την προετοιμάσει παράλληλα για την μεγάλη κατηγορία με στόχο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο χρόνος θα δείξει. Η συζήτηση είναι μεγάλη και θα γίνει σίγουρα.
@ Τι κριτική να κάνεις για χθες; Καλύτερα να μιλήσουμε για του χρόνου, να μην συγχιστούμε κιόλας ενθυμούμενοι τι είδαμε.  Είχα γράψει προ καιρού πως η ΑΕΚ χρειάζεται τρεις ηγέτες, τρία σημεία αναφοράς, ένα για κάθε σημείο του γηπέδου. Εναν αμυντικό που θα είναι η κολώνα, ένα κεντρικό  χαφ που θα περνάει όλο το παιχνίδι επιθετικά αλλά και αμυντικά από αυτόν και έναν επιθετικό γκολτζή αλλά και κράχτη. Σίγουρα θέλει και δεξί και αριστερό μπακ, για βασικές λύσεις μιλάμε. Οπότε πάμε για πέντε βασικούς και άλλους πέντε συμπληρωματικούς. Μονόδρομος είναι αυτό. Νομίζω πως τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. Δυστυχώς αυτοί που μίλαγαν για ομάδα μίας χρήσης, έκφραση που καθόλου δεν μου αρέσει, δικαιώνονται.  Αυτά. Καλή μέρα να έχουμμε και να ξεχάσουμε το χθεσινό γρήγορα.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Θέλει άλλους 10 παίκτες", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα για να προσθέσει: "Η Ένωση έχει ήδη πάρει δέκα παίκτες για του χρόνου, αλλά και χθες έγινε εμφανές ότι θέλει άλλους τόσους. Για να είναι ΑΕΚ σε επίπεδο τουλάχιστον 20άδας. Τρεις με τέσσερις θέλει μόνο για τα άκρα της άμυνας. Στα εξτρέμ μετά από Πλατέλλα, Αραβίδη, Ντούνη θέλει άλλους δύο για να είναι πλήρης. Χρειάζεται κι άλλη λύση πρώτης γραμμής για την επίθεση, ίσως και δύο. Θέλει και ξένους που να κάνουν τη διαφορά. Από τη χθεσινή ομάδα τουλάχιστον επτά παίκτες δεν γίνεται να υπολογίζονται για του χρόνου, ούτε για αναπληρωματικοί. Κρίμα να γίνεται τέτοια προσπάθεια για την αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και να είμαστε στο τέλος Μαρτίου, ο κόσμος να απογοητεύεται και ο προπονητής να μετράρει πόσες νίκες θέλουμε για την άνοδο".
SPORTDAY
"Δεν μας τα λες καλά", γράφει για τον Δέλλα και την ΑΕΚ η SD: "Απογοητευτική ομάδα, αποδοκιμασίες από τον κόσμο και... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Δέλλα".

LIVE SPORT
Στο ίδιο μήκος κύμματος και η LS: "Δεν μπορούν τα παλικάρια. Τραγική η Ένωση, πρώτοι χαμένοι βαθμοί στο ΟΑΚΑ και γιούχα στο τέλος. Ο Δέλλας είχε τετ α τετ με τον Μπάγεβιτς και αποχώρησε τελευταίος".
GOAL
Tο Goal με τη σειρά του τονίζει: "Για... κλάματα και σκούπα! Τραγική η Ένωση έμεινε στο 0-0 απέναντι στο Ηλυσιακό και σφυρίχτηκε από τον κόσμο της. Ούτε τρίτη αλλαγή δεν είχε κουράγιο να κάνει ο Δέλλας, σκασμένος ο Μπάγεβιτς".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ   ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ;; ΜΕ ΜΟΝΟ 10..ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ..ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ  ΠΑΙΞΟΥΝ ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ !! ...ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Μια φορά στην Λιβαδειά λίγο πριν χάσουμε δυο φορές το ίδιο πέναλτι, στο 90, και μείνουμε στο 0-0 θυμάμαι φώναζαν οι δικοί μας: «Το είδαμε κι αυτό, το είδαμε κι αυτό, ντέρμπι το ματσάκι με τον Λεβαδειακό». Δεν είναι παλιά, το 2008 προς 2009 έγινε.
Πολύ χειρότερα είδαμε αργότερα, μην τα συζητάμε και στεναχωριόμαστε χωρίς λόγο. Απλά σήμερα πραγματικά δεν υπήρχε κουράγιο ούτε για ένα αυτοσχέδιο σύνθημα. Μόνο μια γιούχα αυθόρμητη στο τέλος και τρέχοντας όλοι για το σπίτι.
Δεν πρέπει να έχει αδειάσει πιο γρήγορα το ΟΑΚΑ που είχε και πιο πολύ κόσμο από το... Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι με κόσμο μετά την... στέψη. Έφυγαν όλοι τρέχοντας μην αντέχοντας δευτερόλεπτο παραπάνω να βλέπουν το σκηνικό στο οποίο η ΑΕΚ έμεινε για πρώτη φορά στο μηδέν μέσα στο ΟΑΚΑ και βέβαια έχασε και τους πρώτους βαθμούς στην έδρα της.
Μια εικόνα θλιβερή απέναντι σε μια ομάδα που χωρίς πλάκα ήταν πολύ καλύτερη στον αγώνα του πρώτου γύρου που έχασε 1-0 και νομίζω πως ήταν καλύτερη και στο 3-0 του κυπέλλου με δεδομένο πως εκείνο ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ. Χωρίς να κάνει τίποτα σπουδαίο ο Ηλυσιακός και παίζοντας μόνο με ψυχή, έννοια που σε αυτή την ΑΕΚ εμφανίστηκε φέτος μόνο στο Αιγάλεω, πήρε το Χ.

Μπορεί ο Δέλλας να είπε για την μπάλα που δεν έμπαινε αλλά πως να μπει όταν στις τρεις από τις τέσσερις καλές ευκαιρίες βγήκε ο Ράμα και τα τελειώματα του ήταν με... κλειστά μάτια όπως στο σχολείο. Ούτε ένα πλασέ έστω στα τρία και το εντυπωσιακό που το παρατήρησε μια παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ, δεν γράφω το όνομα μην θεωρηθεί πως κάνει και... πόλεμο στην ομάδα, είναι που στο δοκάρι έκανε από θέση διαγώνια αριστερά σουτ με το δεξί με... εξωτερικό φάλσο.
Οπως έλεγε η παλιά δόξα δεν το έχει ξαναδεί πάνω από μισό αιώνα που έπαιζε και βλέπει ποδόσφαιρο. Αν το ξαναδείτε και σκεφτείτε θα δείτε πως είναι κάτι το μοναδικό πράγματι. Φυσικά δεν λέω πως το παιδί φταίει που δεν νίκησε η ΑΕΚ. Προς Θεού. Ετσι κι αλλιώς με δοκιμή αποκτήθηκε το καλοκαίρι κι επειδή δεν πήρε ποτέ την ελληνική υπηκοότητα θα είναι από τους πρώτους που θα φύγουν αφού ελάχιστα έπαιξε και στην Γ Εθνική.
Το πρόβλημα ήταν συνολικό και βέβαια εκτός από το τελικό σκορ η καλύτερη απόδειξη για το πόσο λίγη ήταν η ομάδα είναι το ότι επιστρατεύτηκε και μπήκε να παίξει ο Πλατέλλας με πυρετό μετά από διήμερη ίωση. Κι ο Ράμα τουλάχιστον βγήκε και τρεις φορές για γκολ κι ας έδειξε πως δεν το έχει. Ο Γροντής που παραμένει στο ένα γκολ κι αυτό με κόντρα; Ο Πόποβιτς που πλέον έχει πάρει σερί παιχνίδια και δεν μπορεί να λέμε πως τον τρώει το άγχος; Ο Ντακόλ που δεν έπαιζε στη φυσική του θέση αφού έλειπε ο Μπρέσεβιτς;
Το χειρότερο βέβαια είναι η συνολική εικόνα. Μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς, μια ομάδα τραγική στα επιθετικά στημένα όπου μάλλον ισχύει αυτό που είχε πει ο Δέλλας από την αρχή της σαιζόν ότι προτιμάει δηλαδή να βάζει γκολ με συνδυασμούς και ωραίο ποδόσφαιρο και όχι από στημένα. Δεν πειράζει. Ας βάλουμε κανένα γκολ κι από στημένο, έστω κι από πέναλτι, και η μισή ντροπή... δική μας.
Και μην ξεχνάμε πως η ομάδα είχε 15 μέρες μπροστά της να προετοιμαστεί για αυτό το ματς γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει Μπρέσεβιτς. Κατά τα άλλα πάμε για... τρεις νίκες για να εξασφαλίσουμε την άνοδο.
Κρίμα που αν έρθουν οι τρεις σερί στα επόμενα τρία ματς θα κάνουμε... φιέστα μακριά από την έδρα μας. Αχ τι τραβάμε...

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..


Αρκετές ημέρες πριν το ματς ο Δέλλας ήξερε πως δεν θα είχε τον Μπρέσεβιτς όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά γενικά ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Λίγη ώρα πριν τον αγώνα σήμερα έμαθε πως ο Πλατέλλας έχει πυρετό και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε όλο το ματς. Δύο σοβαρές απουσίες για την ΑΕΚ και τον προπονητή να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα, αλλά και στο σύστημα. Ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το αμυντικό δίδυμο Τζανετόπουλος, Σταθάκης. Τοποθέτησε τον Ρόβα «κόφτη», έβαλε τους Ανάκογλου και Κορδέρο μπροστά του ως εσωτερικά χαφ, ξεκίνησε στα άκρα τους Πόποβιτς και Γροντή και στην κορυφή τον Ντακόλ, σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Η ΑΕΚ δεν μπήκε άσχημα στο παιχνίδι και παίζοντας από τα δεξιά κυρίως κατάφερε να πατήσει περιοχή με τον Γεωργέα και τον Πόποβιτς, όμως το πρόβλημα ήταν στην τελική πάσα. Ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το βασικό θέμα που είχε να λύσει ο Δέλλας, με τον προπονητή να αναγκάζεται στο 37' να περάσει στο γήπεδο τον Ράμα στη θέση του Ρόβα, που ένιωσε ενοχλήσεις, αλλάζοντας εκ νέου τα σχέδιά του. Γύρισε τον Κορδέρο «κόφτη», βαζοντας λίγο πιο μπροστά τον Ανάκογλου και τον Αλβανό πίσω από τον Ντακόλ. Η ΑΕΚ είχε μία καλή φάση με σουτ φάουλ του Ντακόλ στο ξεκίνημα και μετά δύο σερί μεγάλες φάσεις να κάνει το 1-0 με τον Ντακόλ και τον Πόποβιτς στο 18' και στο 19'. Ήταν ένα διάστημα, ως το 25' που ο Γεωργέας ως δεξί μπακ έβγαινε σαν «κρυφός» από πίσω βγάζοντας φάσεις. Τουλάχιστον 10 ανεβάσματα έκανε ο Καλαματιανός μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα! Ως το φινάλε του ημιχρόνου λογικό ήταν να κουραστεί και να μείνει... πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν και οι κάθετες μπαλιές, δεν υπήρχε το απρόβλεπτο που δίνει ο Πλατέλλας, με τον Ανάκογλου να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο χωρίς όμως ουσία, ενώ ο Γροντής κυρίως και ο Πόποβιτς κινήθηκαν στη μετριότητα. Μία ΑΕΚ λοιπόν που στην αρχή προσπάθησε να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο χάνοντας ευκαιρίες και κατόπιν να το... γυρίζει στο παράλληλο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, από τη στιγμή που αμυντικά εύκολα ή δύσκολα άντεχε κόβοντας τις όποιες αντεπιθέσεις προσπαθούσε να κάνει ο Ηλυσιακός.

Έγινε κι αυτό... Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς και στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 0-0 με τον Ηλυσιακό σε ένα ματς πολύ κακό για την Ένωση. Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του Δέλλα δεν φεύγει νικήτρια από εντός έδρας παιχνίδι της, σκορπώντας την απογοητεύση στους 10.000 Ενωσίτες που ήρθαν στο γήπεδο και έφυγαν απογοητευμένοι και αποδοκιμάζοντας. Το τεράστιο πρόβλημα για τη σημερινή ΑΕΚ ήταν η τελική πάσα. Ακόμα και χωρίς... καθαρό μυαλό, η ομάδα έκανε 13 τελικές οι 8 πήγαν στο τέρμα, ένα ο Ράμα είχε και δοκάρι στην επανάληψη. Απογοήτευση το γεγονός ότι η ΑΕΚ σπατάλησε και 13 κόρνερ, χωρίς να κάνει καν αξιόλογη φάση σε κανένα εξ αυτών...
Τεράστιο το πρόβλημα στο γκολ
Και στην επανάληψη το πρόβλημα της ΑΕΚ στο γκολ ήταν μεγάλο. Ο Ράμα πήρε λίγο τα πάνω του, αλλά... σώπησαν οι Ανάκογλου και Πόποβιτς, που στην επανάληψη ήταν άφαντοι. Ακόμα και ο Αλβανός όμως που φάνηκε κάπως πιο δραστήριος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μη μπορώντας από πολύ κοντά, μόνος του και με τη μπάλα στρωμένη μπροστά του να σκοράρει. Αρχικά στο 58' το σουτ του μπλόκαρε ο Σηφάκης και στο 65' τον σταμάτησε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ παντελώς ανούσια... Ο Δέλλας έβαλε στο 60' τον άρρωστο Πλατέλλα αντί του Γροντή μήπως και καταφέρει κάτι, αλλά και πάλι η εικόνα της ΑΕΚ ήταν ίδια: Γύριζε τη μπάλα και στην τελική προσπάθεια χανόταν η... καρδάρα με το γάλα. Έτσι πήγε το ματς ως το φινάλε, με την ΑΕΚ να συνεχίζει παράλληλα να σπαταλά κάθε στημένη φάση με τραγικά χτυπήματα και τελικά το ματς να τελειώνει 0-0.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚΒούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας (37' Ράμα), Σταθάκης, Κορδέρο, Τζανετόπουλος, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Γροντής (60' Πλατέλλας)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Φραγκής, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Σίσκος, Αμανατίδης, Κωνσταντίνου (74' Φλέγκας), Στρατάκης, Τζώρτζης (74' Μητσόπουλος), Μασούρας, Κάμπας (93' Μίχας)

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!

Τους παίκτες του δικαιολόγησε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως «η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα», σημειώνοντας πως η ομάδα συνεχίζει τον αγώνα της και χρειάζεται τρεις νίκες στα επόμενα τρια ματς προκειμένου να καθαρίσει την άνοδο και μαθηματικά. Αναλυτικά ο Δέλλας είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε δύο βαθμούς στην έδρα μας, αν και πιστεύω η εικόνα του παιχνιδιού και οι φάσεις που κάναμε δεν αντικατροπτίζουν το αποτέλεσμα. Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που η μπάλα δε σε θέλει, τις φάσεις δεν τις κάνεις γκολ και μοιραία έρχεται ένα αποτέλεσμα που δεν το έχεις υπολογίσει. Για μας δεν αλλάζει κάτι: στα επόμενα 3 ματς θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην κατηγορία, που είναι ο αρχικός στόχος. Τα παιδιά προσπάθησαν... Κάποιες φορές ορθόδοξα, κάποιες ανορθόδοξα. Όλα μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα τρία ματς θα έχει κλειδώσει η άνοδος».
Χρειάζεται να μπει παίκτης που το πρωί είχε πυρετό για να κερδίσει η ΑΕΚ αυτό το παιχνίδι;
«Το τι κάνουμε εμείς με τους παίκτες και πως τους διαχειριζόμαστε αφορά εμάς. Είναι εσωτερικό θέμα. Το αν ήταν άρρωστος ο Πλατέλλας και δεν μπορούσε να ξεκινήσει, έχει να κάνει με εμάς και σε συζήτηση με το ιατρικό τιμ και τον παίκτη».
Είναι δυνατόν να φτάσαμε τέλη Μάρτη και ακόμα να μετράμε πόσες νίκες χρειάζεται η ομάδα για να πάρει την άνοδο και μαθηματικά;
«Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, αυτή τη στιγμή».

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.!!.ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΓΚΑΤΟΙ..ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  !!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Απαντήσεις στον... Ολυμπιακό στέλνει η ΩΡΑ κάνοντας λόγο για "νέα ερυθρόλευκη παρωδία. Ξεπέρασαν και τον χειρότερο εαυτό τους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να γελοιοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα αφού διαστρεβλώνουν το ίδιο το ΦΕΚ. Ο οχετός λάσπης λόγω του τρόμου τους για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, έχει μετατραπεί πλέον σε απίστευτο ρεζιλίκι από τις συνεχόμενες γκάφες, με αποτέλεσμα να γελάνε μέχρι και τα... σκυλιά! Κι αφού γελάσαμε με τις γκάφες τους να μας πουν τι γίνεται με το δάνειο της Εθνικής για το "Γ. Καραϊσκάκης"". Όσο για το σημερινό ματς: "Συνέχεια με γκολ και πάρτι, δίνουν σήμερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο κόσμος της".

SPORTDAY
Για τους Κατσουράνη και Τζιμπούρ γράφει η εφημερίδα. "Η Ένωση είναι ξανά ιδανικός προορισμός για παίκτες από το... πάνω ράφι και ετοιμάζεται να τους υποδεχθεί. Οι επαφές με τον Κατσουράνη, το "μπαμ" με τον Τζιμπούρ και το "χτένισμα" στη Σούπερ Λίγκα". Αναλυτικά η SD τονίζει:
"Επάνω του πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το θέμα της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη. Σύμφωνα με τη SportDay, το αφεντικό της ΑΕΚ είχε ο ίδιος επαφή με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό, στον οποίο και έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Παράλληλα του έχει αναλύσει και το πλάνο συνεργασίας, που περιλαμβάνει και πιθανή αξιοποίησή του μετά το τέλος της καριέρας του.
Ο 35χρονος άσος, που δεν έχει ακόμη πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση συμβολαίου και είναι αμφίβολο αν επιθυμεί να μείνει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει απαντήσει αλλά φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην «Ένωση» μετά από οκτώ χρόνια. Ακόμη, πάντως, κι αν υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία, αυτή δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την ολοκλήρωση και των play offs.
Ο «τίγρης» έχει βάλει το... σπόρο και για την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ δεν είναι ικανοποιημένος στη Νότιγχαμ και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί το καλοκαίρι.
Στην ΑΕΚ εξετάστηκε η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη για τη θέση του ακραίου επιθετικού, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά με τις απαιτήσεις του. Το θέμα έχει «παγώσει», αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αναθέρμανση αν ο 26χρονος άσος που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ρίξει το κασέ του.
Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση μπακ με τους Ροντρίγκο Γκάλο, Μιχάλη Μπακάκη (που παίζει και σαν μέσος) και Γιάννη Κοντοέ να είναι στη λίστα".

LIVE SPORT
Για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα για το γήπεδο γράφει σήμερα η LS.

GOAL
Για την επιστροφή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετά από 21 μέρες γράφει το Goal.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..

Έπειτα από το ρεπό της περασμένης εβδομάδας (το δεύτερο και τελευταίο για φέτος), η ΑΕΚ
επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, για τα 8 εναπομείναντα παιχνίδια μιας κατηγορίας που θέλει να... εγκαταλείψει γρήγορα. Η Ένωση υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ηλυσιακό και θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμη μια εύκολη νίκη, έχοντας πάντα ως παράλληλο στόχο μια καλή εμφάνιση (με πολλά γκολ) που θα ικανοποιήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Και αυτός αναμένεται να είναι αρκετός με δεδομένη τόσο την... διαρκεί στήριξη των οπαδών της ομάδας φέτος, όσο και την δίψα που δημιούργησε η έλλειψη υποχρεώσεων την προηγούμενη αγωνιστική.

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

Πήρε φόρα η ΑΕΚ και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι διαθέτει ψυχή. Η Βασίλισσα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας πήρε αυτό που ήθελε και πέρασε και από το Λαύριο, αφού επικράτησε με 74-66 της τοπικής ομάδας, σε ένα ματς, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2.
Το ματς
Αρκετά γρήγορος ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ να δείχνει πως έχει μπει νωθρά στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και φάνηκαν αρκετά εύστοχοι σε σουτ τριών πόντων, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν ακόμα και με 7 πόντους (19-12). Έτσι, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με την Ένωση να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 4 πόντους (19-15).
Στη συνέχεια η Ένωση ανέβασε ρυθμό βρήκε το σθένος κι έτσι κατάφερε να περιορίσει τις κινήσεις των αντιπάλων παίρνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ (21-24). Οι «κιτρινόμαυροι» παρά την πίεση που άσκησε το Λαύριο δεν έδειξαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και μπήκαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα (38-41).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ένωση διατήρησε την καλή της εικόνα και με εξίσου καλές αμυντικές κι επιθετικές προσπάθειες διατήρησε την διαφορά που είχε χτίσει (44-53). Παρά το μικρό νεκρό διάστημα που είχε, όμως δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση με αποτέλεσμα να διατηρεί τη διαφορά της.
Με χαλαρό ρυθμό, αλλά έχοντας τον απόλυτο έλεγχο η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και διατηρώντας τα καλά της στοιχεία παρέμενε μπροστά στο σκορ κι έτσι έφτασε σε ακόμα μια σπουδαία νίκη, δείχνοντας ψυχή.
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-41, 48-62, 66-74.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Κακιούζης 12, Μουμπάρακ, Τσίρος 2, Μανούσος 10, Σακελλαρίου 9 (1), Γιαννακόπουλος 20 (1), Κεσκενίδης, Περράκης 8 (2), Ψωμαδέρης, Χατζόπουλος 5 (1).
ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς 3, Παπαντωνάκος 5 (1), Φαλέκας 7, Καράμπουλας 13 (1), Πολυτάρχου 19 (5), Τσιότρας 3, Στούκας 1, Γκιζόγιαννης 8, Παπαδιονυσίου, Τσιάκος 13, Δέσπος 2.
Διαιτητές: Θεονάς-Μπίκας-Καλογερόπουλος Λ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Κώστα Κατσουράνη γράφει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα σήμερα: "Ψηφίζει Κατσουράνη ο Λύμπε. "Έχει πολλά να δώσει και μετά το Μουντιάλ, αλλά ξέρει και πώς να βοηθήσει τους πιο νεαρούς παίκτες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ", η θέση του στις κουβέντες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Η απόλυτη βεβαιότητα του Νίκου Λυμπερόπουλου για την χρησιμότητα της επιστροφής του αρχηγού της Εθνικής, μπορεί να αποδειχθεί ο καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις. Παρά τις αμφιβολίες που έχει ακούσει να εκφράζονται, τον έχει θέσει σαν νούμερο ένα στόχο του εδώ και μήνες και θέλει να τελειώσει την μεταγραφή". Επίσης, η ΩΡΑ, γράφει και για τον Τζιμπούρ, αλλά και τον Γεωργιάδη.
SPORTDAY
Για τον Τζιμπούρ αναφέρει η SD: "Θέλει να γυρίσει", γράφουν οι Αλγερινοί, με την εφημερίδα να προσθέτει: "Πιθανή θεωρεί η ιστοσελίδα «Le Buteur» την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του σάιτ της γνωστής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αλγερινός φορ δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία, όπου αγωνίζεται από τον Γενάρη με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ.
«Το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι πιθανό», υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου και υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Η «Ένωση» θέλει σίγουρα τον 30χρονο, αφού το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε και συνάντηση του Τζεμπούρ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο 2,5 ετών με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος διέθεσε ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ".

LIVE SPORT
"Στην κόντρα", έχει τίτλο η LS στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται στη Ρένα Δούρου που... συνεχίζει: "Φέιγ βολάν και συνθήματα από οπαδούς της Ένωσης κατά της Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ στην πλατεία Κουμουνδούρου".

GOAL
Aπό την πλευρά της η εφημερίδα Goal γράφει για το χαρτόσημο για το θέμα της εκχώρησης. Αναλυτικά αναφέρει:
" Ο Χάρης Θεοχάρης έπραξε το... καθήκον του και τώρα είναι η σειρά των ανθρώπων της ΑΕΚ να βρουν λύση προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκχώρηση στο δημόσιο. Μία πολύ περίεργη διαδικασία για την Ενωση, καθώς το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που απαιτείται να δοθεί ως τέλη χαρτοσήμου έχει προκαλέσει το πάγωμα των άμεσων εξελίξεων.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ένα νομικό παραθυράκι που να τους καλύπτει προκειμένου να μην καταβάλουν το ποσό και η εκκαθάριση της εταιρείας να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα άλλο εμπόδιο. Από την ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα βρουν λύση και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο και εφικτό. Εγκριτοι νομικοί έχουν επιστρατευτεί για να βγάλουν την Ενωση από το τέλμα και πριν από το Πάσχα το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ποσό που θα εκχωρείται στο δημόσιο φτάνει τα 83 εκατ. ευρώ, άρα το ύψος του χαρτοσήμου φτάνει στα 2.550.000 ευρώ και μαζί με το ποσοστό υπέρ ΟΓΑ, που είναι άλλες 550.000 ευρώ, θα ανέλθει στα 3.100.000 ευρώ. Ετσι, αν και αρχικά στην ΑΕΚ γνώριζαν πως τα χρήματα του χαρτοσήμου ήταν 900.000 ευρώ και δεν επρόκειτο να καταβληθούν από τους πρώην μετόχους, τώρα που το ποσό τριπλασιάστηκε μόνο με ένα θαύμα μπορεί να εξοφληθεί το χαρτόσημο.
Η συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών είναι καθημερινή και αναπόφευκτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι δεδομένο πως δεν θα εμποδίσει την ολοκλήρωση της εκχώρησης αυτή η ιστορία, αφού τα χρήματα δεν είναι άμεσα απαιτητά, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλαδή ο Δημητρέλος, δεν θέλει να τα χρεωθεί".

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Ο Αντώνης Καρατζίκας, βοηθός διαιτητή του τελικού, στην κατάθεση του τόνισε: "Όταν ήρθαν, εγώ ήμουν τουαλέτα. Δεν τους είδα να μπαίνουν. Τους είδα μόνο να βγαίνουν. Αυτό που είπαν, πάντως, είναι κάτι κοινό".
Στη συνέχεια ρωτήθηκε "για ποιον λόγο ήρθε στο ημίχρονο (σ.σ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης)" και απάντησε: "Υποθέτω ότι ο κ. Μαρινάκης ήρθε στο ημίχρονο γιατί δεν είχε έρθει να μας ευχηθεί πριν από το αγώνα".
@ Μάλιστα κύριοι. Αυτά είπε ο Αντώνης ο Καρατζίκας ο επόπτης στην χθεσινή δίκη του Μαρινάκη και του μόνιμου μαϊντανού Σάββα.  Θα έλεγα πως ήταν άτυχος γιατί δεν πήρε την... ευχή λόγω τουαλέτας και για αυτό δεν είδε την χερούκλα του Μανιάτη αλλά μην στεναχωριέσαι Αντώνη κι οι άλλοι που την πήραν, την... ευχή, έπαθαν την ίδια πρόσκαιρη τύφλωση με σένα. Κι έτσι και η τελευταία παράδοση που ήθελε τουλάχιστον στους τελικούς η διαιτησία να μην παίζει μεγάλο ρόλο έσπασε με πάταγο με την διαμόρφωση του αποτελέσματος που έδιωξε και τους Ολυμπιακούς από γήπεδο και ανάγκασε την ΠΑΕ να βγάλει την γελοίa ανακοίνωση περί... τρένων. Εκπληκτικοί βέβαια ήταν κι οι άλλοι αλλά ο Αντώνης με την τουαλέτα έκανε την διαφορά όπως και με το συμπέρασμα πως ο Μαρινάκης μπήκε στο ημίχρονο να ευχηθεί επειδή δεν είχε προλάβει πριν τον αγώνα.
@  Ο Γιάχος είπε το εκπληκτικό "εμένα δεν με επηρρεάζει τίποτα" και προς γενική κατάπληξη η εικόνα που βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες ούτε έπεσε ούτε... ζωντάνεψε για να τους πάρει όλους στο κυνήγι. Ο Τριτσώνης συγκλόνισε στην κυριολεξία. Θαυμάστε πλούτο λέξεων: ""Έτσι όπως λειτουργεί όλο το πλαίσιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τον πόλεμο που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ θεωρώ ότι είμαστε ήρωες". Πράγματι... βούρκωσα μετά από αυτή την έκρηξη ψυχής του διαιτητή που μέσα σε ένα μήνα έριξε την ΑΕΚ με την απόφαση του να μην συνεχίσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό παρότι δεν υπήρχε κανείς κίνδυνος και στο καπάκι απένειμε και κύπελλο αφού ήταν αυτός που ήταν πίσω από το τέρμα και είδε πως ο Μανιάτης απέκρουσε με το... στήθος. Είσαι ήρωας Τριτσώνη.
@  Παραδέχομαι πάντως πως έγινε πολύ σκληρή μάχη για να λάμψει η... αλήθεια και να αποδειχτεί η κατάπτυστη σκευωρία κατά του Βαγγέλη και της ορντινάτσας του που πήγαν στα αποδυτήρια να κάνουν μια ευχή, που έλεγε κι ο... Ρακιτζής, και βρέθηκαν κατηγορούμενοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς αυτοί οι υπερέντιμοι διαιτητές και επόπτες με τις καταθέσεις τους βοήθησαν την αλήθεια να λάμψει και αποφύγαμε την δικαστική πλάνη. Φανταστείτε να καταδικάζονταν ο Βαγγέλης και η ορντινάτσα του για τις ευχές. Πόσο χειρότερη θα γινόταν η κοινωνία μας. Θα φοβόσουν να πεις στον διπλανό σου καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος, καλό Πάσχα. Ενώ τώρα οι ευχές επιτρέπονται και με τον νόμο. Επίσης θεωρώ πως μετά από τέτοιο ρεσιτάλ ειλικρίνειας και τιμιότητας πρέπει η ΚΕΔ να ανταμείψει αυτά τα δύο παιδιά. Προτείνω Γιάχο στον πρώτο ημιτελικό στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ και Τριτσώνη στην Τούμπα, γιατί όπως και να έχει σε αυτό το ματς θα χρειάζεται ένας... ήρωας. Τέλος η δοκιμασία λοιπόν. Η δικαιοσύνη μίλησε αφού μίλησαν τόσο σωστά και τεκμηριωμένα οι μάρτυρες. Καλημέρα... Ελλάδα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΥΜΠΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ !!..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ.. ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΗΔΗΣΕΙ..ΑΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΡΑΓΚΕΣ  !!..ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..

Τελικά, μόνο με τον Αλεσάντρε Ντακόλ διαθέσιμο για την κορυφή της επίθεσης θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ηλυσιακό. 


Ο Τραϊανός Δέλλας είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Βασίλη Τσεβά να ακολουθεί για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ . Έτσι, έπειτα και από την απώλεια του νεαρού επιθετικού, ο Βραζιλιάνος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος για την γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων». 

Αντίθετα, στην αποστολή ο τεχνικός της «Ένωσης» συμπεριέλαβε τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης και προφυλάχτηκε. 

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ηλυσιακό: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κάτσικας, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ράμα, Πεταυράκης, Ρόβας, Πλατέλλας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Παληαρούτας, Τσούπρος, Τσουμάγκας και Τζανετόπουλος. 

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Μια ωραία μέρα για την ΑΕΚ η χθεσινή. Το θέμα του Οικονομόπουλου και της εκχώρησης και κατά συνέπεια της εκκαθάρισης πήρε την πορεία που από την πρώτη μέρα τις κρίσης είχαμε πει πως θα πρέπει να είναι η επιδίωξη όλων. Ετσι μέσα στην άλλη εβδομάδα πρώτα ο Θεός τελειώνουν όλα και δημοσιεύεται η εκκαθάριση της ΠΑΕ που έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες και περίμενε την εκχώρηση του χρέους των 85.000.000 ευρώ του Ψωμιάδη στο Ελληνικό δημόσιο. Θα λυθεί και το θέμα του χαρτόσημου, που φυσικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν σε αυτή την περίπτωση, και όλα θα τελειώσουν ομαλά με μόνο χαμένο από την υπόθεση τον Μάκη Ψωμιάδη και την παρέα του. Τώρα πλέον πιάνει δουλειά ο κρατικός μηχανισμός και όσο πιο πολλά χρήματα βρει και κατασχέσει τόσο θα μικραίνει και το χρέος που άφησε η ΑΕΚ με την πτώχευση της. Σημασία έχει πως η ομάδα μας έδωσε το δικαίωμα στο κράτος να μην χάσει ούτε ευρώ από την πτώχευση της αρκεί βέβαια να καταφέρει ότι δεν κατάφερε τόσα χρόνια ο Χάρης Οικονομόπουλος. Είναι σίγουρο βέβαια πως το κράτος έχει τους μηχανισμούς και τους τρόπους να βρει χρήματα όσο καλά κρυμμένα κι αν είναι και βέβαια να συνδέσει τις τελείες από την ημέρα της εξαφάνισης τους από τα ταμεία της ΑΕΚ. Παράλληλα απαλάσεται και η ΑΕΚ από τον Οικονομόπουλο που τον τελευταίο καιρό είχε προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό με κάποιες κινήσεις του.
@ Οι σημαντικότερες όμως και πολύ καλές ήταν οι εξελίξεις για το γήπεδο. Η Περιφέρεια Αττικής με μεγάλη πλειοψηφία και με την ψήφο και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των άλλων ενέκρινε τα έργα της υπογειοποίησης των δρόμων γύρω από το γήπεδο και έδωσε εντολή να αρχίσει η μελέτη. Παράλληλα το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας που προβλέπει σημαντικά πράγματα για την ΑΕΚ περνάει από χθες από διαβούλευση μέχρι τις 3 Απρίλιου και μετά ψηφίζεται ΜΑΖΙ με την νομοθετική ρύθμιση για την κατασκευή του Ναού μας και έτσι αυτός ο Απρίλης σε αντίθεση με τον περυσινό θα είναι ένας από τους πιο όμορφους Απρίληδες της ιστορίας μας. Τόσο κοντά στην ιερή ημερομηνία, 13 Απριλίου, θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στο όνειρο. Στα γενέθλια για τα 90 χρόνια της αγάπης μας θα μπουν οι πραγματικές βάσεις της Αναγέννησης μέσα από το πιο σημαντικό έργο στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Το γήπεδο μας, το σπίτι μας ακόμη καλύτερα το ΠΑΛΑΤΙ μας θα είναι η βάση για ότι μεγάλο γίνει στο μέλλον. Γιατί πλέον δεν είναι ευχή που την λέμε για να παίρνουμε θάρρος αλλά απτή πραγματικότητα. Τα καλύτερα έρχονται και να προσέχουμε μόνο τους εαυτούς μας, να έχουμε την υγειά μας για να τα ζήσουμε. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τα εμποδίσει. Μέσα σε 12 μήνες από την απόλυτη καταστροφή η... ΑΕΚ έχει σταθεί στα πόδια της και πλέον τρέχει να καλύψει με άλματα όχι μόνο το πρωτόγνωρο πισωγύρισμα που υπέστη πέρυσι τέτοιο καιρό αλλά και τα χαμένα χρόνια από το 1994 που η ομάδα θαύμα των τριών πρωταθλημάτων σερί άρχισε σιγά σιγά να σβήνει και μετά από το 2003 όταν έπεσε ο Ναός μας. Μέσα σε ένα χρόνο στο θέμα του γηπέδου ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε όσα δεν έκαναν όλοι οι άλλοι σε 11 χρόνια. Και να που φτάσαμε λοιπόν. Δίπλα στην πηγή. Αλλά αυτή την φορά νερό θα πιούμε. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου. Χαμογέλα.

O ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΣ..

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης μετακόμισε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με τις καλύτερες συστάσεις, καθώς η πορεία του τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στις μικρές Εθνικές ομάδες ήταν εντυπωσιακή. Μάλιστα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός ο οποίος παρακολουθούσε από μικρό το νεαρό επιθετικό και πιστεύει πολύ στις ικανότητες και το ταλέντου του.Όλη η αλήθεια για τον Θαναηλάκη
Βέβαια, την εφετινή σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν καλά για αυτόν, καθώς κάθε φορά που έβρισκε τα πατήματά του, ένας τραυματισμός τον άφηνε πίσω.
Μπορεί ο Θαναηλάκης να άργησε να μπει στο κλίμα της Ένωσης, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, τις ημέρες της προετοιμασίας, βρήκε τα πατήματά του. Η πρώτη άτυχη στιγμή ήρθε τότε όταν το οστικό οίδημα στον κοιλιακό προσαγωγό τον άφησε εκτός προπονήσεων, σε μια φάση που είχε ξεκινήσει η ανοδική του πορεία.
Όταν αυτό ξεπεράστηκε και μπήκε ξανά στις προπονήσεις η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα. Σε ένα φιλικό ματς υπέστη ρήξη στον πρόσθιο περονοκνημίαιο σύνδεσμο, υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις, ωστόσο το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί εμπόδισε τους γιατρούς να κάνουν ολοκληρωμένη διάγνωση.
Σήμερα ο νεαρός στράικερ υποβλήθηκε σε δεύτερη μαγνητική, η οποία έδειξε ότι η ρήξη επουλώθηκε, ωστόσο πίσω από την άρθρωση στον τένοντα υπάρχει ένα μικρό κόκκαλο το οποίο έχει ξεκολλήσει και το οποίο κρυβόταν τόσο καιρό από το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί.
Πλέον οι γιατροί χορηγούν ενέσεις για τον πόνο στον Θαναηλάκη, βγάζουν το υγρό που δημιουργείται και του συνιστούν ξεκούραση  και θεραπεία, ώστε το πρόβλημα να ξεπεραστεί και να καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Τα εμπόδια τον δυναμώνουν, η ΑΕΚ τον υπολογίζει
Αναμφισβήτητα όλα αυτά αποτελούν γεγονότα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν στο μέγιστο τη ψυχολογία ενός νεαρού ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Λάμπρος Θαναηλάκης δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, καθώς γνωρίζει ότι είχε στα χέρια του μια τεράστια ευκαιρία, η οποία μετά από τους τραυματισμούς πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Παρόλα αυτά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Άπαντες, με μπροστάρη τον Λυμπερόπολου, γνωρίζουν τα αγωνιστικά του στοιχεία και θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία που του αναλογεί, καθώς πιστεύουν ότι αν ξεπεράσει το πρόβλημά του μπορεί να προσφέρει στην Ένωση.
Όλα θα κριθούν σε δύο μήνες από τώρα, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας του Θαναηλάκη αποτελεί ένα μεγάλο συν στην παραμονή του στον Δικέφαλο, καθώς τη ερχόμενη σεζόν στην Β’ Εθνική έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ακόμα και στην β’ ομάδα.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την υπογραφή που έβαλε ο Θεοχάρης και την αποδοχή της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη προς το δημόσιο, γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα: "Η ΑΕΚ μετά την υπογραφή και την αλλαγή των δεδομένων, αποφάσισε να μην ζητήσει εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σήμερα και θα συναινέσει σε αίτημα αναβολής. Κλείνει και το θέμα του χαρτοσήμου, υπογράφουν εφορία και Δημητρέλος (νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ) την εκχώρηση και ο Οικονομόπουλος οφείλει πλέον να τηρήσει τη δέσμευσή του και να αποσύρει την αγωγή". Επιπλέον, η ΩΡΑ γράφει για το γήπεδο:
"Νέο μεγάλο άλμα για την Αγιά Σοφιά. Η Περιφέρεια ενέκρινε χθες τη μελέτη που κατάθεσε η ΑΕΚ για τις υπογειοποιήσεις και όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στο Ντουμπάι όπου βρίσκεται έμαθε τα ευχάριστα ο Τίγρης! Το ψήφισε και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!".

SPORTDAY
"Ανοίγει ο δρόμος για την εκκαθάριση της ΠΑΕ", γράφει η SD, τονίζοντας:
"Εκτονώνεται η κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Χάρη Οικονομόπουλο με αφορμή τη στασιμότητα στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, λόγω των κινήσεων του πρώτου.
Μετά τη χθεσινή υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη μέσω της οποίας το κράτος αποδεχόταν την εκχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το χρέος Ψωμιάδη το θέμα έχει περάσει στον γνωστό ποινικολόγο.
Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συνεχείς επαφές με τον Χάρη Οικονομόπουλο ώστε να δουν τις προθέσεις του και το πιο πιθανό σενάριο είναι να προκύψει συναινετική αναβολή. Οπότε αν η απόφαση είναι καταδικαστική τα χρήματα που θα εκδικαστούν θα πάνε στο Δημόσιο και θα κλείσει η «τρύπα» που υπάρχει στην ΠΑΕ. Η εκχώρηση εκτιμάται πως θα είναι 85 εκατ. ευρώ. Στα 42 υπολογίζεται το καθαρό χρέος και 43 εκατ. ευρώ είναι οι τόκοι.
Αν όλα πάνε καλά η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που αφορούν τη νέα εποχή της Ένωσης".

LIVE SPORT
Για το θέμα της εκχώρησης γράφει η εφημερίδα: "Τελειώνει η εκχώρηση! Από εδώ και πέρα το κράτος θα κυνηγάει τον Ψωμιάδη για 85 εκατ. ευρώ! Δύο λύσεις υπάρχουν για το χαρτόσημο - αγκάθι των 3.05 εκατ.".

GOAL
Για την εκχώρηση γράφει με τη σειρά της και η εφημερίδα Goal: "Συμφωνία και... ψάξιμο", αναφέρει και προσθέτει:
" Ενα χαρτόσημο (και οι εισφορές υπέρ ΟΓΑ) της διόλου ευκαταφρόνητης αξίας των 3 εκατ. ευρώ φαίνεται πως χωρίζουν την ΑΕΚ από τη λύση των προβλημάτων της. Οπως σας ενημέρωσε το «Goal», ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων υπέγραψε την απόφαση και κατήρτισε τη σύμβαση που θα υπογραφεί ανάμεσα σε δημόσιο και ΑΕΚ για την εκχώρηση των «κιτρινόμαυρων» απαιτήσεων από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το ελληνικό δημόσιο.
Ωστόσο, για να είναι έγκυρη αυτή η σύμβαση πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με το χαρτόσημο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως υπάρχουν τρόποι (δύο για την ακρίβεια) ώστε να συμψηφιστεί και να μην είναι προκαταβολικά απαιτητό, από το υπουργείο επιμένουν πως δεν υπάρχει τέτοια φόρμουλα. Η ΑΕΚ προχωρεί τελικώς σε εκχώρηση 83 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο. Ποσό που αφορά το σύνολο του ποσού που της έχει επιδικαστεί (42 εκατ. ευρώ, συν δύο ακόμα που έχουν ήδη εκχωρηθεί από την ΑΕΚ προς τον Οικονομόπουλο για την αμοιβή του), μαζί με τους τόκους.
Η ΑΕΚ προχωρεί σε εκχώρηση ποσού πολλαπλάσιου όσων οφείλει στο δημόσιο -περίπου 25 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του 44, όσο δεν έχει διαρραγεί τουλάχιστον και σκάσει η βόμβα- καθώς υπάρχουν και ατομικές οφειλές του Ψωμιάδη από την περίοδο που είχε την ηγεσία της ΠΑΕ. Πάντως, ως δεδομένο είναι πως το δημόσιο δέχθηκε την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ και εάν βρεθεί φόρμουλα και με το χαρτόσημο, τότε αυτόματα αυτό θα σημάνει πως θα προχωρήσει η διαδικασία δίχως εμπλοκές για την ομάδα.
Αναβολή λίγων ημερών
Με δεδομένη την εκκρεμότητα στο ζήτημα της εκχώρησης, όλα δείχνουν πως στη σημερινή εκδίκαση της κύριας προσφυγής ασφαλιστικών μέτρων του Οικονομόπουλου κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ θα υπάρξει αναβολή. Πρόθεση και από την πλευρά της ΑΕΚ είναι να υπάρξει αίτημα αναβολής για 3-4 ημέρες, ώστε να δοθεί η λύση στην εκχώρηση. Αλλωστε, εάν ολοκληρωθεί η εκχώρηση, ο Οικονομόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα αποσύρει τις ενστάσεις του και δεν θα φέρει αντιρρήσεις για την εκκαθάριση.
Ο Οικονομόπουλος δεν πρόκειται να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς την ίδια στιγμή θα έχει παρουσία ως εκπρόσωπος της πολιτικής αγωγής για την τελική αγόρευσή του. Από την πλευρά του Οικονομόπουλου πάντως λεγόταν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποσύρει τις ενστάσεις του για την εκκαθάριση της ΠΑΕ εάν πρώτα δεν ολοκληρωθεί και υπογραφεί η σύμβαση για την εκχώρηση. Αλλωστε, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλίσει τη δική του αμοιβή από μια υπόθεση που πάλεψε σχεδόν μόνος του επί πολλά χρόνια".

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ .!! .ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!

Επιστρέφει -μετά το ρεπό της- στην αγωνιστική δράση η ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο όμως, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία. 

Η αποχώρησή του έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, και την Παρασκευή ο Ιταλός θα γυμναστεί κανονικά. 

Από κει και πέρα, στην προσπάθεια της ομάδας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της, ο τεχνικός της «’Ενωσης» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίκο Αργυρίου και Βασίλη Τσεβά, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να αλλάξει, από εδώ και στο εξής, την ώρα της προπόνησης της ομάδας, καθώς θέλει να συμβαδίζει με την ώρα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2, η οποία μετατίθεται ώρα αργότερα.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..!!

Μία ακόμη σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ συνέβη την Πέμπτη 27-3 καθώς το Περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την μελέτη για την υπογειοποίηση των γύρω δρόμων από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας». Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως μπαίνουν μπροστά σε συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας τα υποστηρικτικά έργα του γηπέδου που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του όλου έργου που θα αναστήσει την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπενθυμίζεται πως προβλέπονται τα εξής υποστηρικτικά έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η υπογειοποίηση και πεζοδρόμηση της οδού Φωκών (ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά από την παλιά "Σκεπαστή" και απέναντι από την Αγία Τριάδα) και η ανάλογη υπογειοποίηση και πεζοδρόμηση μεγάλου μέρους της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου . Παράλληλα προβλέπεται πεζοδρόμηση μέρους της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης (που οδηγεί προς το γήπεδο) από το ύψος της συμβολής με την Αγίας Τριάδος ως την συμβολή με Φωκών. Αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ της υπογειοποίησης ψήφισε και η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ..

Η περίπτωση επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Πριν από περίπου ένα μήνα διαβάσατε από το aek365 πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας παραμένει στους στόχους της Ένωσης, ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος έκανε... άνοιγμα προς την ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου. Και αυτό το... φλερτ ανάμεσα στην Ένωση και τον Κατσουράνη παραμένει. Ο Λυμπερόπουλος επιμένει πως ο ερχομός του Κατσουράνη στην ομάδα θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΚ, τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια. Η εμπειρία του είναι ένα στοιχείο που ποντάρει πολλά ο «Λύμπε» για ουσιαστική βοήθεια του 35χρονου αρχηγού της Εθνικής.
Τα δεδομένα για την επιστροφή του Κατσουράνη έχουν ως εξής: Αν στην ΑΕΚ το αποφασίσουν οριστικά (Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς δηλαδή) τότε η Ένωση θα κάνει την ουσιαστική κίνησή της για την απόκτησή του και τότε θα περιμένει να δει από τον παίκτη του ΠΑΟΚ να δείξει έμπρακτα πως θέλει να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε κλείνοντας την επιτυχημένη καριέρα του. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ  ο παίκτης έχει πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα του γίνει πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ;;

Σε άμεση και... τελική λύση του προβλήματος που έχει προκύψει με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ οδεύει πλέον η ΑΕΚ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, η πλευρά των νομικών εκπροσώπων της Ένωσης βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Χάρη Οικονομόπουλο, προκειμένου να καθοριστεί μια κοινή στάση εν όψει και της αυριανής εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο δικηγόρος. Έπειτα από την πολύ σημαντική εξέλιξη που σημειώθηκε το πρωί, με τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων να υπογράφει την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ για την «υπόθεση Ψωμιάδη» στο Δημόσιο, οι δύο πλευρές αναζήτησαν μια κοινή φόρμουλα για τον χειρισμό της υπόθεσης.
Ο Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε εκ νέου ότι αμέσως μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της εκχώρησης (υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και της ΦΑΕΕ Αθηνών) θα αποσύρει τόσο την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, όσο και τα προσωρινά μέτρα (τα οποία έχει κερδίσει). Η πεποίθηση που υπάρχει είναι ότι το διαδικαστικό κομμάτι της εκχώρησης μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα (πιθανόν και μέχρι την προσεχή Τετάρτη). Έτσι, συμφωνήθηκε να ζητηθεί από κοινού αύριο αναβολή στο δικαστήριο που είναι προγραμματισμένο, να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ολοκλήρωση της εκχώρησης και αμέσως μόλις αυτή ολοκληρωθεί (μέσα στην επόμενη εβδομάδα), ο Οικονομόπουλος να αποσύρει την αγωγή του και να ζητήσει την ανάκληση των προσωρινών μέτρων. Μόλις αυτά συμβούν, τα πάντα θα είναι έτοιμα για να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η λήξη της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ και να τελειώσει αυτή η ιστορία...
Η πλευρά της ΑΕΚ ασχολήθηκε (ξανά) σήμερα και με το θέμα του... περιβόητου χαρτοσήμου για την υπογραφή της σύμβασης της εκχώρησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν βρεθεί πιθανές λύσεις και σύντομα θα οριστικοποιηθεί ποια θα είναι αυτή που θα επιλεγεί. Πάντως, υπάρχει πλέον η βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα...

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ των Σπορ

"Φτιαγμένοι" έρχονται οι παικτες που έχει ήδη αποκτήσει η ΑΕΚ για το καλοκαιρι σύμφωνα με το πρώτο θέμα της ΩΡΑΣ.
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μεταγραφές της Ενωσης με τον Αραβίδη και τον Σαρρή να σκοράρουν σημαντικά γκολ για τις ομάδες τους και τους Ανέστη, Ντούνη Λαμπρόπουλο και Μάνταλο να έχουν κι αυτοί καλή απόδοση, ιδιως ο Μάνταλος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ξάνθης.
"Στην ΑΕΚ το αστέρι" είναι ο τίτλος που αναφερεται στο ότι η ΑΕΚ πήρε και τυπικά τον 17χρονο Σβάρνα από την Τριγλία Ραφήνας, παρά τις ερυθρόλευκες παρεμβολές.
Ακόμα η εφημερίδα δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις των οπαδών της ΑΕΚ θεωρόντας δεδομένο το μαύρο από τον κόσμο της ΑΕΚ σε όσους πάνε κόντρα στο γήπεδο.
Αναφορά υπάρχει επίσης και στην διαγραφή των έξι που εστειλαν το υπόμνημα ζητώντας να μην ψηφιστεί από την βουλή το νομοσχέδιο για το γηπεδο της ΑΕΚ.
Η εφημεριδα εκτιμά πως ΑΕΚ και Οικονομόπουλος θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες αν δεν υπογράψει σημερα ο Θεοχάρης ώστε να γίνει η εκχωρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Ελληνικό δημόσιο.
Live Sport
Ένοχος για όλα ο Ψωμιάδης!
Η εφημερίδα έχει σαν βασικό θέμα ΑΕΚ την πρόταση του εισαγγελέα για καταδικη του Ψωμιάδη και όλων των συγκατηγορουμένων του ενώ αναφερεται και στην διαγραφή των έξι από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Sportday
Η Sportday έχει βασικό χτύπημα ΑΕΚ τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ θα κάνει δικό της τον Γιαννιώτα. Επίσης διαβάζουμε και για την απόκτηση του νεαρού Σβάρνα από την Τριγλία. Στα κάγκελα ο κόσμος για το γήπεδο αναφερει η εφημερίδα για το Τσουνάμι ανακοινώσεων κατά της κυριας Δούρου με αφορμή τις θέσεις της για το γήπεδο.
Goal
Μεταγραφικά ειναι τα χτυπήματα στην εφημερίδα: "Kατσουράνης προ των πυλών", ανοίγει ο δρόμος και για Τζιμπούρ στο προσκήνιο και ο Μπόγιοβιτς

AΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ..

Μετά από δυόμιση μήνες γραφειοκρατίας και αναμονής ο Γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Και τώρα Οικονομόπουλε ΤΕΛΕΙΩΝΕ! Θεοχάρης έκανε το αυτονόητο. Λίγο μετά τις 10.30 κι αφού έκανε μια τελευατία σύσκεψη με τους συνεργάτες του και ένα τυπικό έλεγχο υπέγραψε την αποδοχή της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ελληνικό δημόσιο. Με την εξέλιξη αυτή το Κράτος εξασφαλίζει πως θα μπορεί να κυνηγάει τον Ψωμιάδη εφ όρου ζωής για να εισπράξει ότι βρει και βέβαια να αφαιρεσει το ποσόν από το χρέος της ΑΕΚ. Τώρα αυτό που απομένει είναι να υπογραφούν οι συμβάσεις μεταξύ ΦΑΕΕ Αθηνών και Δημητρέλου όμως αυτό είναι τελείως τυπικό αφού το σημαντικό ήταν να αποδεχτεί το χρέος ο Θεοχάρης. Πλέον ο κύριος Οικονομόπουλος είναι εξασφαλισμένος και οφείλει να αποσύρει αύριο πρωί πρωί την αγωγή κατά της ΑΕΚ ώστε να τελειώσει αυτό το θέμα και η ΑΕΚ να τελειώσει και τυπικά την εκκαθάριση της που περιμένει μήνες μόνο για να μην χαθεί το χρέος Ψωμιάδη.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Κι αφού μέχρι να βγει η... ψυχή του πρωταθλήματος, που το ξεφτίλησαν από το 1996 τόσο πολύ για να το πάρουν που θα δούμε και θα πάθουμε οι υπόλοιποι να το συνεφέρουμε, έκαναν τα συνηθισμένα, ακόμη και στον φουκαρά τον Πανθρακικό στην φιέστα συγγενών και φίλων πριν τα τρία στο Μάντσεστερ, τώρα είναι ευκαιρία να το παίξουν και αδικημένοι. Σφαγμένοι. Με δήλωση για όσκαρ άλλη μια φορά από τον Σάββα το επίσημο ηχείο του προέδρου. Απολαύστε... υπεύθυνα: «Δεν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε κανέναν και έτσι θέλει την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ο κύριος Καϋμενάκης; Με το δεύτερο γκολ που κέρδισε ο Αστέρας; Όλα τα δέχομαι απ' τους διαιτητές εκτός από φάσεις που κρίνουν αποτέλεσμα!"

@ Αν έχεις καταφέρει να μην κάνεις... εμετό με την ωμή προσπάθεια να εξισώσουν την αφαίρεση ενός κυπέλλου με το «έτσι θέλω» πέρυσι με μια νίκη του Αστέρα σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι και μια φάση που έμοιαζε πεντακάθαρη και κρυστάλινη, μπροστά στο αισχρό χειρουργείο του τελικού που αηδίασε και τους Ολυμπιακούς που έφυγαν από την απονομή, αποκλείεται να καταφέρεις να κρατηθείς ακούγοντας ή διαβάζοντας πως το μόνο που πειράζει τον «καθρέφτη» του Ολυμπιακού είναι να κρίνει η διαιτησία το αποτέλεσμα! Για πόσο χαζούς μας περνάνε; Ο εκπρόσωπος, η βιτρίνα, η έξωθεν... μαρτυρία της ομάδας που έστησε μια αυτοκρατορία με θεμέλια τα... ανθρώπινα λάθη των διαιτητών που έκριναν αποτελέσματα και τίτλους να δηλώνει αυτό το πράγμα. Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος ρε παιδιά; Πως να μην κάνεις εικόνισμα τον... Φαν Πέρσι μετά;

@ Αλλά ακόμη κι αν δεν... άκουσες τον Σάββα πως να μην βγεις από τα ρούχα, πως να μην εξοργιστείς μαθαίνοντας πως ο κύριος Καϋμενάκης που, σε αντίθεση με κάτι γλύφτες δημοσιοσχεσίστες σαν τον Τσιώλη, είχε μιλήσει έξω από τα δόντια μετά την κλοπή του κυπέλλου πέρυσι τον Μάιο δέχτηκε επίθεση μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου της ομάδας του! Τα τυπάκια που του την έπεσαν δήλωσαν, λέει, φροντιστές του Ολυμπιακού! Αραγε τι φρόντιζαν; Μάλλον το... προϊόν που προστατεύουν ο Σαρρής και ο Μώραλης, ο πρώην υπάλληλος του Ολυμπιακού.

@  Αραγε θα κληθεί σε απολογία ο Σάββας για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου; Θα κληθεί για απολογία ο Ολυμπιακός για τα κατορθώματα των... φροντιστών του;  Ουδείς γνωρίζει. Αυτός που σίγουρα θα κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθεί όσο πρέπει και τους συμφέρει είναι ο επόπτης αλλά και ο διαιτητής χθες. Αυτοί που σύμφωνα με τον Σάββα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Ηταν η πιο κατάλληλη στιγμή. Εγώ αν ήμουν Ολυμπιακός θα έβαζα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα εργαλειο για να με... αδικήσει! Λες να το σκέφτηκαν κι αυτοί έτσι; Γιατί την άλλη Τετάρτη είναι ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ και τι καλύτερο από το να προέρχεται το... θηρίο από δήθεν σφαγή, που θα χρησιμεύει και για αντίβαρο στην ληστεία του κυπέλλου, ώστε ο διαιτητής να έχει το νου του. Εντάξει δεν λέω πως το έκαναν επίτηδες αλλά η αλήθεια είναι πως μοιάζει... τέλειο.  Α ρε φουκαρά ΠΑΟΚ τι σε περιμένει... Και η ζωή συνεχίζεται. Αραγε αυτή βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας για πόσο θα συνεχιστεί ακόμη; Πάω στοίχημα, όχι για πολύ....

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Ώρα για ΣπορΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ !!

TA NEA MΑΣ..

Δεν γλιτώνουν τα… δικαστήρια ΑΕΚ και Χάρης Οικονομόπουλος. Στην «Ένωση» περιμένουν ακόμη την ειδοποίηση από πλευράς κυβέρνησης για την αποδοχή της εκχώρησης απαιτήσεων από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το Δημόσιο (που θα ανοίξει το δρόμο για την ολοκλήρωση της «διάλυσης» της ΠΑΕ), ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει η υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη. Θεωρείται πως είναι, πάντως, θέμα χρόνου να συμβεί και δεν υπάρχει ανησυχία ως προς τούτο, αλλά αν θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. 


Κι αυτό γιατί υπήρχε συμφωνία με την πλευρά του Χάρη Οικονομόπουλου να κατατεθεί κοινό αίτημα αναβολής εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει οριστεί για την Παρασκευή, αλλά μέχρι να υπάρχει έγγραφη δέσμευση από την κυβέρνηση για την εκχώρηση ο δικηγόρος δεν θα αποσύρει την αγωγή κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Αν η εκχώρηση υπογραφεί σήμερα, δεν μένει παρά ο Χάρης Οικονομόπουλος να τηρήσει τη δέσμευσή του για απόσυρση της αγωγής κατά της εκκαθάρισης, αλλά αν δεν υπάρχουν υπογραφές άμεσα, όπως είναι και το πιθανότερο να συμβεί, στην ΑΕΚ προσανατολίζονται στο να προχωρήσουν στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. 

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη δικαστική υπόθεση, καθώς έχουν ακολουθήσει όλα τα απαραίτητα βήματα για την εκκαθάριση της εταιρείας. Παράλληλα η απόφαση μετά την εκδίκαση της υπόθεσης θα καθυστερήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μέχρι τότε αναμένεται να έχει υπογραφεί η αποδοχή της εκχώρησης από το Δημόσιο, συνεπώς θα καλείται ο Χάρης Οικονομόπουλος να τηρήσει τη δέσμευσή του και να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που «μπλοκάρουν» την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. 

Διαγράφονται οι έξι 

Απολογήθηκαν χθες δια υπομνήματος τα πέντε από τα έξι μέλη της Ερασιτεχνικής που είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά της νομοθετικής ρύθμισης για την «Αγια-Σοφιά» κάνοντας λόγο για αρπαγή της περιουσίας της ΑΕΚ. Η απόφαση της Ερασιτεχνικής είναι να διαγραφούν άπαντες και θα επισημοποιηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση. 

Αφήνει έξω Τσιρίλο 

Ο Τσιρίλο θα πληρώσει την έλλειψη λύσεων για την επίθεση της ΑΕΚ. Δεδομένης της απουσίας του Μπρέσεβιτς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν Τσεβάς και Θαναηλάκης, δεν υπάρχουν πίσω από τον Ντακόλ λύσεις για την επιθετική γραμμή. Έτσι δεν υπάρχει πολυτέλεια να μείνουν εκτός 18άδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηλυσιακό επιθετικογενείς παίκτες όπως οι Πόποβιτς και Ράμα, που μαζί με τον Κορδέρο και τον Ντακόλ θα είναι οι τέσσερις ξένοι της αποστολής και δεν θα υπάρχει «χώρος» για τον Ιταλό αμυντικό. 

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002