Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η κουβέντα άναψε λοιπόν και το ότι ο Σάκης ο Τσιώλης θα ήταν ο πρώτος που θα παρουσιαζόταν σαν φαβορί να αντικαταστήσει τον Δέλλα έδινε λιγότερο από τους... άσους των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Τσιώλης δεν θα έρθει στην ΑΕΚ με «υπογραφή» του πλέον αρμόδιου. Αν αποκτήσει άλλος μεγαλύτερη αρμοδιότητα μέσα στους δύο μήνες που μένουν μέχρι να τελειώσει η σαιζόν και να φανεί οριστικά το ότι θα φύγει ο Τράι και το ποιος θα πάρει την θέση του τα ξαναλέμε. Δεν πρόκειται όμως να υπάρξει για χρόνια ακόμη, πρώτα ο Θεός, πιο αρμόδιος οπότε καλό θα είναι να κοιτάξει αλλού, για παράδειγμα στην Λάρισα που την ανέφερε κιόλας, ο Σάκης. Επειδή η πουτάνα η ζωή κάνει κύκλους.
@ Η κουβέντα όμως για το αν ο Δέλλας θα μείνει ή θα φύγει δεν θα σβήσει. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμενόταν επειδή στόχος δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ η άνοδος. Αυτό ήταν δεδομένο όχι από την στιγμή που έπεσε η ΑΕΚ αλλά από την στιγμή που μπήκε μπροστά ο Μελισσανίδης. Στόχος θα είναι ξανά για την ΑΕΚ η πρώτη θέση μόνο στην Α Εθνική από την πρώτη χρονία βέβαια. Φέτος άλλοι ήταν οι στόχοι. Ο πρώτος ήταν να βγει ο Δέλλας σαν προπονητής. Και από εκεί προέκυπταν και οι υπόλοιποι. Το να αποκτήσει η ομάδα μια ταυτότητα, να μπορέσει να βρει έναν τρόπο παιχνιδιού με κάποιους αυτοματισμούς, πράγμα που δεν ήταν και τόσο δύσκολο αν σκεφτείς πως λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας όλοι οι αντίπαλοι πάνω κάτω αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ με τον ίδιο τρόπο. Επίσης απογοητευτικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο η ΑΕΚ... δεν αξιοποιεί τα δεκάδες στημένα που εκτελεί σε κάθε παιχνίδι. Στόχος επίσης ήταν κυρίως να βελτιωθούν μέσα στη χρονιά παίκτες και γιατί όχι να προκύψουν και κάποια νέα παιδιά με προοπτική πράγμα δύσκολο βέβαια αν σκεφτούμε πως οι ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν αποδειχτεί διαχρονικά αποτυχημένες στην παραγωγή έτοιμων παικτών επιπέδου ΑΕΚ. Δυστυχώς αποδείχτηκε φέτος πως δεν υπήρχαν στις Ακαδημίες παίκτες ακόμη και για την Γ Εθνική. Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα και ευτυχώς τώρα γίνεται καλή δουλειά που βέβαια θα κριθεί κι αυτό από τα αποτελέσματα. Βελτίωση παικτών πάντως δεν είδαμε.
@ Ο Πεταυράκης για παράδειγμα που είναι μια ανακάλυψη πετυχημένη για φέτος έχει το ίδιο βασικό μειονέκτημα από την μέρα που ξεκίνησε να παίζει βασικός μέχρι τώρα. Ενώ έχει το πάνω κάτω και βγαίνει πολύ συχνά μπροστά έχει τεράστιο πρόβλημα στην τελική πάσα ή σέντρα, πράγμα που ακυρώνει όλα τα άλλα με δεδομένο πως σε μια ομάδα που κάθε Κυριακή υποχρεώνεται να παίζει απέναντι σε διπλες ζώνες άμυνας η συνεισφορά των πλάγιων μπακ στο επιθετικό κομμάτι είναι καθοριστική. Αναφέρω τον Πεταυράκη γιατί είναι ο καλύτερος από αυτούς που δεν περιμέναμε πολλά και όχι για να μειώσω το παιδί εννοείται. Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα αλλά μην το πλατιάζουμε άλλο σε ατομικό επίπεδο αφού μιλάμε για κάτι δεδομένο.
@ Ο παίκτης που πραγματικά βελτιώθηκε στην πορεία της σεζόν σε όλους τους τομείς ήταν ο Μπρέσεβιτς αλλά σίγουρα εκεί έπαιξε ρόλο και η προσαρμογή που δεν ήταν άμεση αλλά ήταν σχετικά γρήγορη. Σε συνδυασμό με τον αποτυχημένο, όπως αποδείχτηκε, σχεδιασμό του καλοκαιριού η ομάδα πάει για 20 παίκτες έχοντας πάρει ήδη 10.
@ To ότι απέτυχε όμως ο προγραμματισμός και το ότι ούτε 8-9 παίκτες και έστω ένας μικρός δεν θα είναι παίκτες 18αδας και για του χρόνου δεν σημαίνει πως υπάρχει δικαιολογία για την φετινή πολύ μέτρια εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες αυτοί που οι περισσότεροι δεν κάνουν για την Β ΕΘνική είναι κλάσεις ανώτεροι από όλους σχεδόν τους παίκτες της Γ Εθνικής, το κυριότερο είναι επαγγελματίες που δουλεύουν με επαγγελματικές συνθήκες και σίγουρα θα μπορούσαν σαν ομάδα να έχουν πολύ καλύτερη εικόνα. Ακόμη κι αυτή η προσπάθεια της ομάδας να παίξει ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω όσο περνάει ο καιρός εκφυλίζεται και καταλήγει σε ένα κουραστικό και αντιπαραγωγικό τσούκου τσούκου χωρίς ουσία. Η χρονιά θα πάει χαμένη λοιπόν σε ότι αφορά τους πραγματικούς στόχους κι από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως άλλη τέτοια σεζόν δεν θα υπάρξει σε επίπεδο ευκολίας και άνεσης για λάθη και πειραματισμούς. Για την νέα χρονιά που θα είναι πολύ πιο δύσκολη λοιπόν απαγορεύονται τα ίδια λάθη. Οι αποφάσεις δεν είναι καθόλου εύκολες αλλά για αυτό είναι οι ηγέτες για να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις και να αναλαμβάνουν τις μεγάλες ευθύνες. Πιστεύω πως αυτή την φορά όλα θα γίνουν σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002