Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις περιπτώσεις των Κοντοέ και Αραβίδη γράφει η εφημερίδα και τους λόγους που τους θέλει η ΑΕΚ. Aναλυτικά το δημοσίευμα της ΩΡΑΣ τονίζει:
"Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας βρίσκονται οι Αραβίδης και Κοντοές, καθώς αμφότεροι διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν οι ιθύνοντες της «Ένωσης»

Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν όσο γρηγορότερα γίνεται το θέμα των μεταγραφών για την επόμενη χρονιά που θα την βρει στη FootballLeague. Ψηλά στη σχετική λίστα των «κιτρινόμαυρων», όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, βρίσκονται οι Αραβίδης και Κοντοές. Αμφότεροι, μπορούν να έρθουν από τώρα σε συμφωνία με την «Ένωση», βάσει κανονισμών, από τη στιγμή που τα συμβόλαιά τους με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου.
Και οι δύο παίκτες διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι και εκείνα που έκαναν τους ανθρώπους του «Δικέφαλου» να τους τοποθετήσουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους εγχώριους στόχους. Πρόκειται για παίκτες με ποιότητα, τσαγανό, βγάζουν τσαμπουκά και δυναμισμό στο παιχνίδι τους αποτελούν τους ηγέτες των ομάδων που αγωνίζονται. Παράλληλα, μπορούν αγωνιστούν σε όλες τις θέσεις σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα, κάτι που θα δώσει επιπλέον επιλογές στον Τραϊανό Δέλλα.
Όσον αφορά ξεχωριστά στον καθένα, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών της Σούπερ Λιγκ δεν είναι τωρινό. Οι ιθύνοντες έχουν ξεχωρίσει τον αρχηγό του Πανιωνίου από το καλοκαίρι, με τον Αραβίδη να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα έχοντας ήδη πετύχει7 τέρματα. Μάλιστα στο σαββατιάτικο και τελευταίο ματς της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, έδειξε πως μπορεί να «κουβαλήσει» μόνος του επιθετικά την ομάδα, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση αγωνιζόμενος στα αριστερά της επίθεσης. Το θέμα της μεταγραφής του στην «Ένωση» είναι πολύ προχωρημένο και από τη στιγμή που και ο ίδιος φέρεται να βλέπει τους «κιτρινόμαυρους» ως μια ιδανική προοπτική για τον ίδιο, όλα δείχνουν πως από το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα με τον Δικέφαλο.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Κοντοέ, αποτελεί την πρώτη επιλογή για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και η υπόθεση δεν έχει μείνει σε θεωρητικό και διερευνητικό επίπεδο. Ο Κοντοές είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας φτάσει ήδη τις 17 συμμετοχές και σταθερά στους κορυφαίους σε απόδοση για την ομάδα του. Οι κινήσεις για την επιστροφή του στην ΑΕΚ έχουν γίνει ήδη, μιας και έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και θα υπάρξουν κι άλλες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση".
Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρει: "Με Μάνταλο και Φαγέ που είναι ήδη κλεισμένοι, Σαρρή και Κολοβέτσιο που είναι πολύ κοντά κι άλλες κινήσεις που δρομολογούνται, η ΑΕΚ δείχνει ότι κινείται με συγκεκριμένο πλάνο και με επιλογές ουσίας, αλλά και προοπτικής".
SPORTDAY
Για τον Κουρμπέλη γράφει η εφημερίδα, όπως και για τις περιπτώσεις των Αραβίδη και Λαμπρόπουλου. Επίσης για το γήπεδο αναφέρει σε δημοσίευμά της:
"Αισιόδοξος για την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της προχθεσινής εκδήλωσης Παλαιμάχων του συλλόγου.
Οι επόμενοι δύο μήνες θεωρούνται καθοριστικοί, τόσο για τα θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, όσο και για το οικονομικό πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς», συμπεριλαμβανομένου και του θέματος του πάρκινγκ και της αγοράς επιπλέον εκτάσεων που χρειάζονται.
Σύμφωνα με την SportDay, όλες οι διαδικασίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα σε εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, με μοναδική εκκρεμότητα την άδεια από το ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών).
Από την πλευρά του, ο Μελισσανίδης ασχολείται αποκλειστικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου και για την αγορά εκτάσεων, γύρω από το γήπεδο, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για το πάρκινγκ.
Την ίδια στιγμή, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν την ενεργοποίηση από την πλευρά του Δήμου, που έχει καθυστερήσει τη μεταφορά του σκουπιδότοπου.
Παρότι υποστηρίζεται από τη δημοτική Αρχή, ότι οι εκτάσεις που θα «φιλοξενήσουν» τα σκουπίδια, έχουν ήδη εντοπιστεί, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γίνει ένα κοινό που θα αφορά και τα υποστηρικτικά έργα".
LIVE SPORT
Το όνομα του Νίκου Καράμπελα φέρνει στο πρόσκήνιο για την ΑΕΚ η LIVE SPORT: "ΑΕΚ made in Greece", αναφέρει και προσθέτει: "Η Ένωση φουλάρει για να κλείσει ελεύθερους παίκτες - κλειδιά σε θέσεις που πονάει. Χθεσινοβραδινές επαφές για Κουρμπέλη και Κοντοέ. Τελειώνει του Αραβίδη, στα υπ' όψιν και ο Καράμπελας για το καλοκαίρι".

GOAL
Για την περίπτωση του Κάσες από τον Πανθρακικό γράφει σήμερα το Goal. Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"
Ενα από τα πιο hot ονόματα της Super League βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Χοσέ Κάσες έχει τραβήξει την προσοχή της Ενωσης και ήδη έχει γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή. Ο 27χρονος Ισπανός είναι η αποκάλυψη των Κομοτηναίων και του φετινού πρωταθλήματος.
Πρόκειται ουσιαστικά για τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στον Πανθρακικό και τον έχει οδηγήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Κάσες έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει άλλα 7 (όσες και οι ασίστ του) στις 19 βασικές συμμετοχές του και για τα μάτια του έχουν βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Κομοτηνής αρκετοί σκάουτερ από το εξωτερικό. Υπάρχουν... Σειρήνες από την Τουρκία και το Ισραήλ, δίχως όμως να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση.
Ο Πανθρακικός τον κοστολογεί στις 300.000 ευρώ, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα πει «όχι» και με λιγότερα χρήματα. Οι ετήσιες απολαβές του δεν ξεπερνούν -μαζί με τα μπόνους- τις 90.000 ευρώ. Σημειωτέον, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον παίκτη και την ομάδα του και είναι πολύ πιθανό οι συζητήσεις να γίνουν πιο ουσιαστικές.
Ο Κάσες ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα στα 2,5 χρόνια παρουσίας του. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Οριχουέλα (113 συμμετοχές και 18 γκολ σε 4 χρόνια), Βαλένθια Μεστάγια, Εϊμπαρ και στη Γρανάδα, η οποία τον έδωσε δανεικό σε Κάντιθ, Μιράντες και πέρυσι στην Αλκογιάνο (18 ματς και 5 γκολ).
Οπως κι αν έχει, πρόκειται για έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν να τσεκάρουν προσεκτικά τον Κάσες για να έχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα, αν και θεωρούν πως πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστρή που θα ταιριάζει στην επιθετική φιλοσοφία και ο οποίος έχει τον τρόπο να αποδιοργανώνει τις αντίπαλες άμυνες.
Πάντα «ζεστά» για Κουρμπέλη
Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα σεζόν από την άμυνα και να εμφανίζονται κοντά σε συμφωνίες με τους Σαρρή, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Κουρμπέλη. Αντίθετα, η Ενωση μπαίνει ολοένα και πιο "ζεστά" στην απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, ο οποίος δικαιολογημένα θεωρείται ο πλέον ταλαντούχος της γενιάς του. Οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι άμεσες με επικοινωνία που θα υπάρξει με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Αν μάλιστα θεωρηθεί και ως δεδομένη η απόκτηση ενός ηγετικού και έμπειρου στόπερ (Μόρας για παράδειγμα), τότε γίνεται σαφές πως δεν θα μείνει κανείς από το νυν ρόστερ.
Τους «τρέλανε» στη Λεωφόρο
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χρήστο Αραβίδη είναι γνωστό από το παρελθόν. Ωστόσο, μπορεί να ειπωθεί πως ο κύβος ερρίφθη για τη μεταγραφή του έπειτα και από την εμφάνιση που έκανε το περασμένο Σάββατο εναντίον του Παναθηναϊκού. Οι «κιτρινόμαυροι» έβλεπαν το παιχνίδι και ενθουσιάστηκαν με την εικόνα του 27χρονου επιθετικού. Ο Αραβίδης έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης και φαίνεται πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της για να κλείσει το καλοκαίρι.
Ποντάνι για αριστερά
Η περίπτωση του Γιακούμπ Ποντάνι έχει κάνει... γκελ στους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, εν όψει φυσικά της ερχόμενης περιόδου. Ο Τσέχος αριστερός μπακ έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Καλλονής. Είναι βασικό στέλεχος της νεοφώτιστης ομάδας, έχοντας καταγράψει 19 συμμετοχές και έχοντας πανηγυρίσει ένα γκολ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Σπάρτα Πράγας. Εχει παίξει και στις τσέχικες Μποέμιανς, Ολομουτς και στην Τέπλιτσε (20 συμμετοχές και 2 γκολ), η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα. Ο Ποντάνι είναι ένα γρήγορο φουλ μπακ, που συμμετέχει στην ανάπτυξη, δίχως να υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002