Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μια απορία. Οι δηλώσεις του Σάββα για την διαιτησία του αγώνα Ατρόμητος - ΟΣΦΠ όπου όπως πλέον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, και έχουμε εμπεδώσει πως θα ακούμε για καμιά 10αρια χρόνια, δόθηκε οφσάιντ ενώ ο Ολαϊτάν καλύπτονταν, σε μια φάση έγκλημα κατά της... Ελλάδος που έλεγε κάποτε μια ψυχή, δεν αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος; Οι ανταλαγές δηλώσεων και διαρροών Μαρινάκη - Αλαφούζου δεν αποτελούν δυσφήμηση του αθλήματος; Μόνο οι ανακοινώσεις της Ξάνθης, που την έχει πάθει περίπου σαν τον βοσκό με τον λύκο και τώρα που φωνάζει δίκαια δεν της δίνουν και πολύ σημασία, έκαναν κακό στο άθλημα. Δηλαδή έχει μεγαλύτερη επιρροή στην κοινή γνώμη η Ξάνθη από τον Ολυμπιακό; Ή μήπως την έχουν βάλει στο μάτι επειδή δεν δίνει παίκτες μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στην ΑΕΚ; Ετσι μια απορία εκφράζω για να πάει καλά το πρωί.
@ Μια και μιλάμε για απορίες, να εκφράσω άλλη μία. Πως ο Ολυμπιακός που... επενδύει και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για την ευρωστία του δεν έχει βγάλει καμία αναλυτική ανακοίνωση για να βάλει στην θέση τους εκείνους, με πρώτο αυτόν τον ενοχλητικό τον Κακέτση, που λένε πως το δάνειο για το Καραϊσκάκη έχει σταματήσει να πληρώνεται; Μου κάνει εντύπωση πραγματικά όπως και σε πολλούς άλλους που αναγκάζονται να ψάχνουν μόνοι τους μήπως βγάλουν καμιά άκρη.  Ετσι από ενδιαφέρον ρε παιδί μου. Επειδή δόθηκε από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού η... εντολή να τον μιμηθούν όλες οι ομάδες καλό θα είναι να μαθευτούν οι λεπτομέρειες για το πως φτιάχνεις γήπεδο και μετά σταματάς να πληρώνεις ώστε να δει και η ΑΕΚ τι θα κάνει με το δικό της το γήπεδο.
@ Εκεί πάντως που πρέπει η ΑΕΚ να μιμηθεί χωρίς καμία πλάκα τον Ολυμπιακό είναι στην κατάρτηση του ρόστερ και βέβαια μεσοπρόθεσμα και στην ποιότητα. Εντάξει δεν υπάρχουν τα λεφτά από τα 20 χρόνια Τσάμπιονς Λιγκ, πολλές φορές με... προεδρικό διάταγμα και απευθείας... ανάθεση, εκφράσεις που έχουν ακουστεί κατά κόρον μαζί με κάτι παλιές προμήθειες - μαμούθ... σύγχρονων συστημάτων, όμως η αλήθεια είναι πως για να αλλάξεις τους κανόνες του παιχνιδιού πρέπει να νικήσεις με τους κανόνες που υπάρχουν. Σίγουρα οι κανόνες δεν θα αλλάξουν με παρακαλετά ούτε βέβαια από το... φιλότιμο αυτών που ξεφτύλισαν το πρωτάθλημα για να το κατακτήσουν και τους εκφράζει ο καλεσμένος των... Καρντάσιανς ή πως αλλιώς τους λένε.
@ Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι όμως ο ΟΣΦΠ έχει φτιάξει ένα ρόστερ όπου υπάρχουν, με εξαίρεση κυρίως την θέση του τερματοφύλακα όπου υπάρχει χαώδης διαφορά βασικού αναπληρωματικού,  δύο τουλάχιστον αξιόπιστες λύσεις για κάθε θέση. Και επίσης υπάρχει ισορροπία στο ρόστερ και δεν γίνονται συνέχεια αλχημείες και πειράματα με τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις από τις καλές τους. Ο Φουστέρ μόνο παίζει κάποιες φορές στα άκρα ενώ είναι παίκτης άξονα  αλλά αυτό γίνεται περισσότερο για να χωρέσει στην ενδεκάδα αυτός ή κάποιος άλλος και όχι για να καλυφθεί η θέση επειδή δεν υπάρχει παίκτης για εκεί βασικός ή δεύτερος. Βέβαια ο Ολυμπιακός με τον... φαταουλισμό του και την προσπάθεια του να μην πάρει κανείς άλλος παίκτη έχει... τέσσερις και πέντε παίκτες σε κάθε θέση αλλά αυτό δεν θα ήθελα βέβαια να το μιμηθεί η ΑΕΚ. Και έχω ξαναπεί πως ο ΟΣΦΠ θα το πληρώσει όταν οι ομάδες και οι παίκτες θα έχουν εναλλακτικές λύσεις προοπτικής και οικονομικές ευρωστίας όπως θα είναι σίγουρα η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ και θα δούμε τι θα γίνει και στον ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002