Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Να αρχίσω με αυτό για να μην το ξεχάσω. Πέρασε με άριστα το τεστ μετάνοιας ο... Σιδηρόπουλος. Επιστρέφει δυναμικά στα παιχνίδια του Ολυμπιακού μετά το... ατόπημα του Αγρινίου όπου ο Ολυμπιακός δεν... κέρδισε. Το αήττητο διατηρήθηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο και όσο για τον Αστέρα που για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους του ακυρώθηκαν δύο γκολ να φτιάξει ομάδα και μετά να μιλάει. 4-0 είχε χάσει στο Φάληρο οπότε τι ήθελε; Ετσι θα ζήσουμε τις τελευταίες μέρες του σάπιο βασιλείου. Τα χειρότερα, τα πιο αχρείαστα στο τέλος γίνονται.  Σαν μια επίδειξη της δύναμης που... εγκαταλείπει. Καλώς ήρθες λοιπόν Σιδηρόπουλο. Μεταμέλησες και το απέδειξες.
@ Πάμε στα δικά μας. Στην στεναχώρια της χθεσινής μέρας με τον Θωμά, τον παιδικό μας ήρωα να διανυκτερεύει στο τμήμα Γλυφάδας. Ηταν πολύ θλιβερό και ακόμη μεγαλύτερη θλίψη σε έπιανε διαβάζοντας τις δηλώσεις του  μεγαλύτερου σκόρερ όλων των εποχών, της πραγματικής σημαίας της ΑΕΚ που με μια πραγματικά ανεξήγητη κίνηση μπήκε μπροστά και συνέδεσε κι αυτός το αμόλυντο όνομα του με την χειρότερη σαιζόν στην ιστορία της ΑΕΚ. Δεν έπρεπε να μπει μπροστά και είμαι βέβαιος πως δεν θα το έκανε αν δεν πόνταραν στην αγνότητα του κάποια νούμερα που ήθελαν ανέξοδα και χωρίς κανένα ρίσκο να αποκτήσουν κι αυτοί μερικά λεπτά δημοσιότητας και λίγη λάμψη από την δική του. Δεν έπρεπε να μπει μπροστά χωρίς χρηματοδότηση και χωρίς κανένα πλάνο. Φυσικά δεν έπρεπε να γίνει ούτε πρόεδρος, ένας πρόεδρος χωρίς καμία οικονομική δύναμη και χωρίς καμία παραγοντική εμπειρία. Τα μίκι μάους που τον είχαν πείσει πως θα πουλήσει 40.000 διαρκείας η ΑΕΚ μόνο για πάρτη του, τελικά πέρασε τις 10.000 αλλά με τιμές που ήταν σαν να πούλησε κάτω από 5, ή που τον έβαζαν να καλεί τον κόσμο να βάλει λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό σωτηρίας λέγοντας πως θα μαζέψει 10- 12.000.000 είναι σήμερα κρυμμένοι και απλά συμπαραστέκονται. Οι μέτοχοι ήταν ούτως ή άλλως εξαφανισμένοι αλλά όπως και ό ίδιος είχε πει του είχαν πει όχι σε χρηματοδότηση πριν ακόμη δημοσιοποιήσει την πρόθεση του να εμπλακεί. Ηξερε λοιπόν πως λεφτά δεν θα δώσει κανείς παρόλα αυτά μπήκε. Και πήρε τεχνικό διευθυντή και προπονητή που του έφτιαξαν το χειρότερο ρόστερ της ιστορίας με πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που ξόδεψε ο πέμπτος στο περυσινό πρωτάθλημα ΠΑΣ. Μιλάμε για ανθρώπους που δοκίμασαν τον Μπακάκη, ναι του Παναιτωλικού, και τον απέρριψαν παίρνοντας στην ίδια θέση τον... Αρκούδα και μάλιστα με μεταγραφή. Δεν έχω κάτι με τον Αρκούδα, που είναι και ΑΕΚτζής το παιδί, αλλά κακά τα ψέματα η διαφορά είναι χαώδης. Φταίμε κι εμείς βέβαια όλοι. Μπορεί να μην προτρέπαμε τον Θωμά να τα.... γαμ.... όλα και να μην μασάει γιατί μόνο για πάρτη του θα γεμίζει το ΟΑΚΑ όπως του έλεγαν οι «φίλοι» του που τον πήραν τον λαιμό τους αλλά δεν πήγαμε κόντρα στην επιλογή του παρότι ξέραμε την κατάληξη, ήταν δεδομένη. Πως όμως να στεναχωρήσεις έναν Θεό; Φυσικά γράφαμε πως χωρίς χρηματοδότη δεν πας πουθενά αλλά μέχρι εκεί... Δεν προστάτεψε τον εαυτό του ο Θωμάς και δεν τον προστατεύσαμε κι εμείς. Ολη η οικογένεια της ΑΕΚ, ίσως γιατί πιστέψαμε πως κάποια στιγμή θα πήγαινε πάλι στην σέντρα, νέος και πανέμορφος, όπως τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε, θα έπιανε τον Αναστό και τον Μητρό από τους ώμους και θα τους έλεγε: Πάλι εγώ θα σας... γαμη... γιατί οι άλλοι δεν μπορούν.» Και θα το έκανε όπως τότε. Αυτή η αφέλια μας έφαγε.
@ Και έφαγε κυρίως τον Θωμά που συνέδεσε το όνομα του με την σαιζόν της συμφοράς και έμπλεξε και σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να φταίει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να σταθούμε δίπλα του.  Και το κάνουμε, το κάνει η ΑΕΚ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Από το αφεντικό μέχρι τον τελευταίο οπαδό. Για τον Θωμά. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. Είναι σίγουρο πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και η περιπέτεια θα λήξει πολύ γρήγορα γιατί ούτε ευρώ δεν πέρασε από τα δικά του χέρια ενώ έμεινε προέδρος μόνο δυο μήνες και κάτι μέρες.  Δυο πρακτικά Γενικής Συνέλευσης υπέγραψε όλα κι όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002