Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
«Επίθεση φωτιά!». Η ΑΕΚ βάζει από φέτος βάσεις και δουλεύει φουλ για την ενίσχυση που θα την εκτοξεύσει και του χρόνου. Ψάξιμο για ποιοτικές προσθήκες. Μπρέσεβιτς, Αραβίδης η ιδανική επιλογή, Πλατέλλας, Ντακόλ, Βέλλιος και «ζυγίζεται» η περίπτωση Μπόγιοβιτς. Αρέσει ο Μπακάκης που είχε αποριφθεί από Τσάρτα - Βλάχο, και διάψευση για οποιαδήποτε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ από την ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας. Δεν αναγνωρίζουν κανένα θεσμικό όργανο του σημερινού μορφώματος και έτσι κι αλλιώς θεωρούν πως τον έλεγχο τον έχει η Τρόικα-«παραδιοίκηση» και όχι ο Σαρρής.
Goal
«Μαζί της και στην ελίτ» είναι ο τίτλος του GOAL η οποία τονίζει ότι Μπρέσεβιτς και Πλατέλλας κερδίζουν θέση στην ΑΕΚ της μεγάλης κατηγορίας. Οι δύο παίκτες έχουν εξελιχθεί στα αστέρια της ομάδας και απέδειξαν ότι δεν είναι μια χρήσης. Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως η επόμενη κίνηση είναι ο Τριάδης ενώ βέβαια γίνεται αναφορά και στα αγγλικά σενάρια για Βέλιο. To απόσπασμα της εφημερίδας για τον παίκτη της Ξάνθης  αναφέρει τα εξής: "Στην ΑΕΚ άρχισαν μεταγραφικά με τη στελέχωση της άμυνας, προχώρησαν σε μια επιλεκτική κίνηση για την επίθεση (Αραβίδης) και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Κατά πληροφορίες, ο επόμενος που προβάρει τα κιτρινόμαυρα είναι ο Παναγιώτης Τριάδης. Στην Ενωση εμφανίζονται απόλυτα πεπεισμένοι για τις ικανότητες του 22χρονου ακραίου, που αποτελεί αποκάλυψη της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν κινήσει τις επαφές ώστε το καλοκαίρι να ενταχθεί στην ΑΕΚ".
Sportday
«Ώρα... Κούρντι» είναι το χτύπημα της εφημερίδας η οποία τονίζει ότι η ΑΕΚ κυνηγά εξελίξεις τις επόμενες μέρες με τον 22χρονο μπακ του Πανιωνίου. Ματιές και σε Κούρο προσθέτει. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:  "Μετά τους «κλεισμένους» Ανέστη και Λαμπρόπουλο, αλλά και την ώρα που ο Αραβίδης είναι πολύ κοντά επίσης σε συμφωνία με την ΑΕΚ, η «Ένωση» πλησιάζει σε τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνίου. Η περίπτωση του Αμίρη Κούρντι προχωρά για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά είναι πιθανό να συμφωνήσει από τώρα με την «Ένωση» όπως και ο Λαμπρόπουλος, δηλαδή χαρίζοντας κάποια δεδουλευμένα για να εξασφαλίσει την ελευθερία του το προσεχές καλοκαίρι και να μην κάνει προσφυγή. Στα υπόψη της «Ένωσης» για το... απέναντι άκρο της άμυνας είναι ο επίσης «κυανέρυθρος» Αλέξανδρος Κούρος, αν και η περίπτωση του 20χρονου άσου δεν είναι προχωρημένη και για τη θέση του υπάρχουν οι Πεταυράκης και Τσουμάγκας."
Livesport
«Άναψε το φιτίλι!». Ο Βασίλης Βεργής ισχυρίζεται σε άρθρο του πως η τιμωρία της ΑΕΚ σηματοδοτεί τις εξελίξεις του «πολέμου» που κήρυξε το αφεντικό της Ένωσης μετά την τιμωρία. Και συμπληρώνει "Το τηλεφώνημα Μελισσανίδη - Σαρρή, η επαφή Τίγρη - Αλαφούζου, το τέλος του Κουρίδη, το powergame με τις Ενώσεις και η πιθανότητα Καλογιάννη για την ομοσπονδία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002