Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Την επόμενη μέρα μιας εύκολης νίκης και με τον στόχο που είχε επιτευχθεί από την... κλήρωση να έχει τελειώσει και τυπικά με το τέλος του πρώτου γύρου και παρότι λείπουν τρεις κερδισμένοι στο γήπεδο πόντοι, σε αντίθεση με... άλλους που λίγα χρόνια πριν τους προστέθηκαν τρεις χαμένοι επίσης στο γήπεδο, κοιτάς λίγο πιο μπροστά. Λίγο πιο μακριά. Το όνομα του Βέλλιου που βρέθηκε στο επίκεντρο από χθες για την ΑΕΚ τρία και παραπάνω χρόνια μετά από εκείνο το φλερτ όταν έφευγε από τον Ηρακλή είναι ένα όνομα από το μέλλον της ΑΕΚ.
@ Δεν γνωρίζω αν θα μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει τώρα μια τέτοια μεταγραφή παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, γεγονός βέβαια που πρέπει να πάψει να αποτελεί το πρώτο κριτήριο αφού πλέον έχουμε Μελισσανίδη όπως είδαμε με Μάνταλο, Κολοβέτσιο και θα δούμε και με πολλούς άλλους. Το θέμα είναι να είναι καλός και η ομάδα του να μην έχει τρελές απαιτήσεις όπως έγινε για παράδειγμα με τον Κουρμπέλη το καλοκαίρι και δεν νομίζω πως η τακτική αυτή ευνόησε τον παίκτη αλλά και την ομάδα του. Ο Βέλλιος λοιπόν είναι καλός. Στην περίπτωση του επειδή παίζει στην Εβερτον και οι ομάδες της Αγγλίας και για τον 40ο παίκτη τους,που αυτός δεν είναι, ζητάνε τρελά ποσά είναι σημαντικό και το ότι λήγει το συμβόλαιο του.
@ Από την άλλη πλευρά επειδή δείχνει να έχει νοοτροπία Σαμαρά θέλει προσέγγιση πολύ καλή για να πειστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να έρθει στην ΑΕΚ αδιαφορόντας και για την Β Εθνική. Είναι όμως ένας παίκτης από το μέλλον. Και με πολλά χρόνια μπροστά του. Οπως και ο Φορτούνης, ο Σταφυλίδης, ο Φετφατσίδης και λίγοι άλλοι, Ελληνες παίκτες δηλαδή με αποδεδειγμένα επαρκές παρόν και πάρα πολύ μέλλον. Παιδιά που έφυγαν σε μικρή ηλικία από την Ελλάδα και βελτίωσαν όχι μόνο την ποδοσφαιρική τους αξία αλλά και την προσωπικότητα τους. Και είμαι βέβαιος πως βελτιώθηκαν παρότι για παράδειγμα και ο Βέλλιος αλλά και σχεδόν όλοι από αυτούς που ανέφερα δεν έχουν καθιερωθεί σαν βασικοί στις ομάδες τους, όπως πέτυχε από την αρχή ο Σωκράτης για παράδειγμα που είναι μια κατηγορία μόνος του και άλλη συζήτηση, αλλά σίγουρα μόνο οι συνθήκες που δουλεύουν, οι προπονήσεις που κάνουν και ο επαγγελματισμός που βιώνουν όχι μόνο στο γήπεδο και το προπονητήριο αλλά 24 ωρες το 24ωρο τους έχουν ανεβάσει επίπεδο. Αυτά τα παιδιά είναι ο ανθός του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό είναι το μέλλον της ΑΕΚ. Να παίζει τέτοια μπάλα. Με αυτά τα παιδιά. Με ότι καλύτερο.
@ Ωραία να μιλάμε για μπάλα αλλά ας πάμε λίγο και στα άλλα. Σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα προσπαθήσει να λύσει την εξίσωση χωρίς... λύση. Το πως είναι να δυνατόν δηλαδή να ανέβουν τρεις από την Β Εθνική και να πέσουν δύο από την Α! Η ΕΠΟ της προσύλωσης στους... κανονισμούς κατάφερε και υπέγραψε και τις δύο προκυρήξεις! Κάποιοι λένε πως μέχρι που πέφτει και η διοίκηση από αυτό το απίστευτο σκηνικό που ξεπερνάει σε παραλογισμό ακόμη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο που μας έχει χορτάσει σε τρελά πράγματα. Αρα ίσως τελικά φύγουν... μόνοι τους και δεν χρειαστεί να τους διώξει ο Μελισσανίδης. Αλλωστε το απερχόμενη από το... πρώην απέχει ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002