Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Να λοιπόν που ο Γιάννης Κοντοές παίρνει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής. Νομίζω πως είναι μια μεταγραφη που θα προχωρήσει τελικά και ο Γιαννάκης ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρηση θα επιστρέψει για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Προσωπικά δεν θα ήθελα τον Κοντοέ πίσω για έναν απλό λόγο. Επειδή στην δύσκολη στιγμή, εκεί που η ΑΕΚ τον είχε πραγματικά ανάγκη έφυγε με έναν τρόπο που δεν ήταν ωραίος. Εκανε προσφυγή στις 18 Δεκεμβρίου του 12 και οριστικά έφυγε στις 30 Ιανουαρίου του 13. Αυτό το πέρα - δώθε σε μια τόσο κρίσιμη εποχή, η επιθυμία του να παίξει, με τον Αρη π.χ, αλλά χωρίς να αποσύρει την προσφυγή, η αντίδραση των άλλων παικτών, οι συζητήσεις με την διοίκηση και τον Λίνεν, σε μια εποχή που η ΑΕΚ ήταν σε τραγική κατάσταση, η προσφυγή για τα μη δεδουλευμένα και γενικά όλη η στάση του, ακόμη και πριν την προσφυγή, τον έκαναν στο τέλος ανεπιθύμητο σε βαθμό που όταν οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Τρίπολη να πούνε σχεδόν όλοι στο καλό και να... μην μας γράφεις.
@ Προσωπικά θεωρώ πως το παιδί δεν είχε την προσωπικότητα να αντέξει το ότι σε αυτή την... ξεπουπουλιασμένη ΑΕΚ που είχε στόχο την παραμονή ήταν ένας από τους 4-5 «αρχηγούς» ανεξάρτητα από το αν είχε το περιβραχιόνιο. Δεν ήταν μόνο αυτά που έκανε μετά την προσφυγή αλλά και πριν. Ασχολήθηκε πολύ παραπάνω από όσο επιτρέπεται σε έναν παίκτη με πράγματα που είχαν σχέση με την ΑΕΚ αλλά καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ακόμη και η απειθαρχία που έβγαζε μέσα στο παιχνίδι παίζοντας πολλές φορές εξτρέμ και ξεχνόντας να γυρίσει είχαν να κάνουν περισσότερο με την προσωπικότητα παρά με την ποδοσφαιρική αξία. Εν κατακλείδι θεωρώ πως η ΑΕΚ και ιδίως με Μελισσανίδη αφεντικό δεν έχει ανάγκη κανέναν που την πλήγωσε. Γιατί και ο Κοντοές την πλήγωσε. Ομως όπως φαίνεται στην ΑΕΚ εδώ και χρόνια, πάνω από 10, η αγκαλιά είναι πάντα ανοικτή για τους άσωτους γιούς. Προσωπικά το θεωρώ λάθος επειδή ο επόμενος που θα την πληγώσει με κάποιο τρόπο θα ξέρει πως μετά από λίγο ή πολύ καιρό θα ξαναβρεί ανοικτή την πόρτα. Κι έτσι θα πάρει την απόφαση που θα πληγώσει την ΑΕΚ πολύ πιο εύκολα. Ενώ αν ήξερε πως η πόρτα της ΑΕΚ όταν την ανοίξεις μόνος σου κλείνει για πάντα ανεξάρτητα από το ποιος είναι διοίκηση κι αν η ομάδα είναι δυνατή ή στα κάτω της σίγουρα θα σκεφτόταν διαφορετικά.
@ Πιστεύω πως αυτή την στιγμή ακόμη κι ο Κωστάκης ο Μανωλάς έχει στο μυαλό του πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην ΑΕΚ. Κι όποιος νομίζει πως δεν τον νοιάζει κάτι τέτοιο δεν ξέρει καλά τους Μανωλάδες. Θυμηθείτε το που το γράφω και να είμαστε καλά να δούμε αν θα γίνει ποτέ. Σήμερα πάντως είναι 15-1-2014. Για να είμαι δίκαιος ο Μανωλάς δεν πλήγωσε την ΑΕΚ επειδή έφυγε, γιατί για αυτό έφταιγε η διοίκηση και οι μέτοχοι, αλλά την πλήγωσε με την επιλογή του να πάει στον ΟΣΦΠ και κυρίως με την συμπεριφορά του εκεί. Και για να επιστρέψω στον Κοντοέ. Νομίζω πως στην Τρίπολη έδειξε πραγματικά πως είναι παίκτης με δυνατότητες. Είναι βασικός σε μια ομάδα της πρώτης πεντάδας της Α Εθνικής από την μέρα που πήγε μέχρι σήμερα. Επίσης έχει το προσόν πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας αν και η ΑΕΚ θα τον πάρει για δεξί μπακ. Για Β Εθνική αντικειμενικά και χωρίς να κοιτάμε το παρελθόν, καθαρά αγωνιστικά, νομίζω ότι κάνει και με το παραπάνω. Δεν τον συγκρίνω βέβαια με Αργυρίου, Τσουκαλά γιατί δεν είναι αυτό το κριτήριο μου. Ο πήχης είναι πολύ ψηλότερα αλλά ο Κοντοές που έχουμε δει στην Τρίπολη τον περνάει. Για του χρόνου θα είναι πολύ καλός και μετά βλέπουμε. Εχει ο Θεός. Αν λοιπόν αποφασίσει το επιτελείο της ΑΕΚ να τον φέρει πίσω το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του θα είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα είναι επιπέδου ΑΕΚ για την επόμενη σαιζόν.
@ Επίσης είμαι σίγουρος πως σε αυτή την ΑΕΚ θα είναι... αρνάκι. Δεν ξέρω αν έχει κόψει τις χαζές παρέες που του έκαναν ζημιά στο προφίλ του και τον παρέσυραν και σε βλακείες αλλά σίγουρα δεν τον παίρνει να ασχοληθεί με τίποτε άλλο εκτός από την μπάλα. Η ΑΕΚ που γνώρισε και ακόμη περισσότερο η ΑΕΚ που εγκατέλειψε δεν υπάρχουν πια παρά μόνο στις χειρότερες αναμνήσεις. Θα είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Που αν καταφέρει να επιστρέψει τελικά θα παλεύει κάθε μέρα για να έχει την ευλογία να μείνει κι άλλα χρόνια στην μεγάλη ΑΕΚ που έρχεται. Και φυσικά θα κρίνεται αυστηρά χωρίς την δικαιολογία πως είναι απλήρωτος. Καλή μας μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002