Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Ο τζάμπας ζει μόνιμα στο λιμάνι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία... ξεβρακώνει τον Ολυμπιακό αναφέροντας τους... 1000 και έναν λόγο που η ομάδα του λιμανιού είναι η τελευταία που πρέπει να μιλάει. Αξίζει να υπάρχει σε κάθε αρχείο για να υπάρχουν γραπτά εκτός από ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία.
Goal
«Χρυσό deal για πολλά χρόνια» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στην Sportfive εταιρία και φιλοξενεί συνέντευξη του Μάρτον Εστερχάζι που ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ του Μελισσανίδη και των Γερμανών. Επίσης η εφημερίδα επιβεβαιώνει πως είναι Τελειωμένη η μεταγραφή του Σαρρή, ενώ κατά το δικό της ρεπορτάζ τελειώνει και η μεταγραφή του Κουρμπέλη.
Sportday
«Έτσι θα δυναμώσει» ο τίτλος της εφημερίδας η οποία γράφει για τον τρόπο που σχεδιάζεται η ΑΕΚ ενόψει FootballLeague. Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει: Στην ΑΕΚ σχεδιάζουν ήδη το μέλλον και αρχικά την ομάδα που-εκτός απροόπτου-θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Football League με στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Και γνωρίζοντας πως μόνο ο πρώτος του νότιου ομίλου θα παίρνει απευθείας την άνοδο για τη Super League έχουν στόχο τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας.
Η «Ένωση» πέραν του Γιώργου Σαρρή, που θεωρείται κλεισμένος για το καλοκαίρι, θα κινηθεί για τουλάχιστον άλλα δύο στόπερ, καθώς πέραν του Σταθάκη είναι αμφίβολο αν οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί, Τσούπρος, Τζανετόπουλος και Τσιρίλο, θα παραμείνουν. Μεγάλοι στόχοι των «κιτρινόμαυρων» είναι οι Κουρμπέλης του Αστέρα και Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου, αλλά εξετάζονται κι άλλοι παίκτες.
Στα μπακ ο Πεταυράκης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ο Τσουμάγκας είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του πέρσι στη Σούπερ Λίγκα και το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα. Δεξιά, ωστόσο, αναμένεται ενίσχυση, αφού υπάρχει ο Αργυρίου, ο 37χρονος Γεωργέας και ο Τσουκαλάς που δεν έχει ικανοποιήσει.
Πληρέστερη δείχνει η ΑΕΚ της σεζόν 2014/15 στη μεσαία γραμμή, καθώς υπάρχουν εκεί οι Κορδέρο, Ρόβας, Ανάκογλου, Γροντής και θα προστεθούν οι «κλεισμένοι» Φαγέ και Μάνταλος.
Αντίθετα, στις θέσεις των ακραίων επιθετικών και των σέντερ φορ θα υπάρξουν σίγουρα προσθήκες. Για τους εξτρέμ πλην του Πλατέλλα δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος που να έχει πείσει με τον Πόποβιτς υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ Μπρέσεβιτς και Ντακόλ θα πλαισιωθούν από δύο ακόμη παίκτες. Βασικός στόχος για τη θέση του είναι ο Αραβίδης του Πανιωνίου.
Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις μεταγραφές των ξένων. Το καθεστώς της Football League προβλέπει πως στην ενδεκάδα κάθε ομάδας μπορούν να υπάρχουν το πολύ πέντε ξένοι, εκ των οποίων όχι παραπάνω από τρεις ξένοι.
Livesport
«Ο πόλεμος των... άστρων» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία ακτινογραφεί την αδυσώπητη μάχη Μαρινάκη - Μελισσανίδη μέσα από τα καινούρια επεισόδια που θα προκύψουν με ΕΠΟ, Ενώσεις και πιθανώς ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002