Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ωρα των Σπορ:
Την δέσμευση Μελισσανίδη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μεγάλη ΑΕΚ έχει όπως είναι φυσικό αξιολογήσει ως πρώτο θέμα η ΩΡΑ. Με τον τίτλο "Το θέλετε, το θέλω, ΘΑ ΓΙΝΕΙ" η εφημερίδα τονίζει το πόσο δεδομένο θεωρεί ο Μελισσανίδης τόσο το ότι θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως παρουσιάστηκε καθώς και ότι η ΑΕΚ θα ξαναγίνει πρώτη.
Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει και ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την επιστροφή του Κοντοέ στην ΑΕΚ.

Goal:

«Συγκίνηση με φόντο το γήπεδο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων και τα όσα έγιναν εκεί με επίκεντρο πάντα τον Μελισσανίδη: «Πρόεδρε στο σπίτι ματς πρέπει να μπούμε», είπε ο Μπάγεβιτς στον Μελισσανίδη ο οποίος απάντησε: «Αφού έχω εσένα δεν φοβάμαι τίποτα».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε τη Δευτέρα (13/1) ο σύνδεσμος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Πολλοί ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το παρών και να βραβεύει τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο Παντελή Βούλγαρη.
Η εκδήλωση έχει αφιερωθεί στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου στην μνήμη του οποίου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Μάλιστα, υπήρχαν μπαλόνια που έγραφαν «Γιώργο Αμερικάνο θα σε θυμόμαστε για πάντα», ενώ έπαιξε και βίντεο οκτώ λεπτών στη μνήμη του.
Ο «Τίγρης» πήρε το μικρόφωνο και μιλώντας προς όλους τους παρευρισκόμενους είπε: «Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρω τι θέλετε να ακούσετε. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εγώ το θέλω πρώτος. Να ξανακάνουμε την ΑΕΚ όπως την ξέραμε και την θέλουμε όλοι μας. Ευχαριστώ πολύ».
Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης παρόντες ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιχάλης Παυλής που τιμήθηκε για την προσφορά του και ο Μιγκέλ Κορδέρο.
Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Μαύρος, Παπαϊωάννου, Νικολάου, Γενεράκης, Πανταζής, Κόντος, Τρότζος, Ανατολιωτάκης. Εκ μέρους της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Ένωσης οι Παπαγεωργίου, Παπαφωτίου, Ιβάνοβα και ο Οικονόμου. Απο την ομάδα μπάσκετ οι Φαλέκας, Πολυτάρχου, Γκιζόγιαννης. Παρούσα και η δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Ευτυχία Αποστολάκη.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο διευθυντής του «Goal», ο Ανδρέας Δημάτος.

Sportday:
«Το γήπεδο θα γίνει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει το μήνυμα του στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων της ΑΕΚ στην οποία αναφέρθηκε και στην αναγέννηση της ομάδας. Ο Ανάκογλου το βαρόμετρο της Ένωσης που έκανε restart.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Σε κάθε ΑΕΚτζήδικη συγκέντρωση, για όποιον λόγο κι αν γίνεται, το θέμα που (αναπόφευκτα) κυριαρχεί είναι ένα: Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Κι επειδή το ξέρει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα. Όχι μόνο ότι η «Αγιά-Σοφιά» θα φτιαχτεί. Aλλά και ότι θα φιλοξενήσει μια ΑΕΚ όπως τη γνώρισε ο κόσμος της.
Στην εκδήλωση λοιπόν για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων (σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Γιώργου Αμερικάνου), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καταχειροκροτήθηκε απ' τους παρευρισκόμενους. Κι αφού βράβευσε τον μεγάλο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, είπε δια μικροφώνου:
«Καλή χρονιά σε όλους. Ξέρω ότι για το γήπεδο θέλετε να με ρωτήσετε. Εγώ το θέλω πρώτος. Το γήπεδο θα γίνει, όπως το έχουμε πει και η ΑΕΚ θα γίνει ξανά μεγάλη όπως την ξέραμε».
Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης όμως (όπου το «παρών» έδωσε επίσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Ρόκκας, η υπεύθυνη επικοινωνίας, Αγγελική Αρκάδη, η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη, αλλά και μέλη των ομάδων μπάσκετ, χάντμπολ και γυναικείου βόλεϊ) ήταν η βράβευση του Μιχάλη Παυλή.
Όταν στο νεαρό επιθετικό απονεμήθηκε μια πλακέτα που έγραφε «Μιχάλη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα» κι ο ίδιος ευχήθηκε, μέσα σε αποθέωση, «να έχετε όλοι την υγειά σας και η ΑΕΚ θα φτάσει πάλι εκεί που όλοι θέλουμε»!

Livesport:
Την δέσμευση Μελισσανίδη έχει χτύπημα στην πρώτη σελίδα και αυτή η εφημερίδα η οποία έχει τίτλο τα λόγια του Τίγρη: «Γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια και ΑΕΚ όπως την ξέραμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002