Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μια εύκολη νίκη, ένα ήρεμο απόγευμα και όμορφο για τα παιδιά. Για τον θησαυρό της ΑΕΚ σαν τα παιδιά της φωτογραφίας που φέτος έχουν την ευκαιρία μέσα από την δική μας πίκρα να βλέπουν την ομάδα στην καλύτερη ποδοσφαιρική ώρα για παιδιά και βέβαια με νίκες κάθε Κυριακή. Αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους βέβαια πρέπει η ομάδα να τα δικαιώνει κάθε Κυριακή για την επιλογή τους. Και να τα κάνει να πηγαίνουν την Δευτέρα στο σχολείο και να ψήνουν κι άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο. Να πιέσουν τους γονείς τους να τα πάνε κι αυτά να δουν ΑΕΚ. Και έτσι στην χρονιά του... πένθους η ΑΕΚ όχι μόνο καταφέρνει να βγει ζωντανή και δυνατότερη αλλά και να κάνει μαγιά νέων οπαδών. Οπως φαίνεται το πετυχαίνει.  Μπορεί όμως ιδίως όταν μπεί η άνοιξη να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των παιδιών.
@ Φυσικά για να πετύχει το σύστημα εκτός από την δωρεάν είσοδο μέχρι 12 ετών που ήταν το μεγάλο κόλπο του Μελισσανίδη και το βασικό συστατικό για να πετύχει το «παιδομάζωμα» πρέπει και η ομάδα να διασκεδάζει τον κόσμο. Και τους γονείς, που για άλλη μια φορά θα τους προτρέψω να φέρνουν τα παιδιά τους στην ΑΕΚ φέτος για εγγυημένη διασκέδαση τους,  και τα παιδιά που γίνονται κάθε φορά και περισσότερα. Χθες η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από ότι σε αρκετά άλλα εντός έδρας παιχνίδια. Το νωθρό αρχικό της διάστημα ήταν περιορισμένο και από το 20 περίπου, κι ενώ είχε προηγηθεί και το δοκάρι, μέχρι το τέλος η ομάδα έπαιξε αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο και με σχεδόν όλους τους παίκτες πάνω από το μέτριο, με εξαίρεση Γροντή και Ντακόλ για μένα, έβαλε τρία γκολ, σίγουρα θα μπορούσε να βάλει κι άλλα και βέβαια διασκέδασε τον κόσμο που μπορεί να αγνοεί την βαθμολογία γιατί ξέρει πως η ΑΕΚ έχει ανέβει από τον... Αύγουστο αλλά θέλει να βλέπει όσο γίνεται καλή μπάλα.
@ Ο Πλατέλλας ήταν για πολλοστή φορά φέτος ο πιο επικίνδυνος και ταυτόχρονα διασκεδαστικός για τους δικούς μας οπαδούς παίκτης. Ο Ανάκογλου πέτυχε δεύτερο γκολ σε δεύτερο παιχνίδι, και έχασε και το άχαστο στο πρώτο ημίχρονο που για λίγη ώρα τον επηρρέασε, αλλά σε γενικές γραμμές έδειξε πως είναι σε άνοδο και πως αρχίζει να συνηθίζει και να ανταποκρίνεται καλύτερα παίζοντας σε μια θέση που ξεκινάει από τόσο πίσω. Στα πρώτα παιχνίδια της σαιζόν έδειχνε να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί από τόσο μακριά από το τέρμα και να γίνει απειλητικός και δημιουργικός όμως τώρα δείχνει να συνηθίζει. Καλό θα είναι να μείνει σε αυτή την θέση αν ο Δέλλας βέβαια έχει καταλήξει πως του πάει για να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Οτι το έχει το έχει αλλά μερικές φορές δεν φτάνει αυτό. Ο Κορδέρο σταθερή αξία όπως πάντα και επίσης πολύ καλός ήταν ο Πεταυράκης που ανεβαίνει συνεχώς.  Ο Γεωργέας απλά απαραίτητος και αυτό που χάρηκα ήταν, εκτός του ότι είδαμε ξανά τον Τσουμάγκα έστω και δέκα λεπτά, πως ξαναείδαμε τον Πόποβιτς να σκοράρει και να είναι βελτιωμένος πολύ σε σχέση με τα τελευταία ματς. Ο Πόπο είναι ένας παίκτης που με βάση αυτά που είχε δείξει στις άλλες ομάδες του στην Ελλάδα αλλά και την ηλικία του (30 χρονών ) υπολογιζόταν και για την Β Εθνική και μάλιστα όχι σαν... τσόντα. Με αυτά που έχει δείξει φέτος δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο όμως αν πάρει 3-4 συνεχόμενα παιχνίδια σαν βασικός, όπως πήραν, και περισσότερα,  άλλοι παίκτες που επίσης ήταν ψηλοαπαγοητευτικοί στα πρώτα τους, ίσως καταφέρει να πείσει. Είναι πάντως κεφάλαιο και καλό θα είναι να μην του φορτώνουμε όλα τα αρνητικά. Σίγουρα είναι σε πτώση αλλά και είναι και περίεργο παιδί. Ισως με λίγη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη παραπάνω να μας δείξει πράγματα ποτ περιμέναμε στην αρχή αλλά πλέον τα είχαμε ξεγράψει. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Με ένα σμπάρο... τρία τριγώνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002