Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ακόμη μια ιστορική μέρα είχε η εβδομάδα που τελειώνει. Στις 21 Ιανουαρίου μπήκε η πρώτη μπουλντόζα με Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις 24 Ιανουαρίου άρχισε και τυπικά η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος εποχής στην ΕΠΟ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία που από εκείνο το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη που οι μαρτυρίες έλεγαν για βαλίτσες που πήγαιναν και έρχονταν με ταχύτητα... φωτός μέχρι σήμερα και για λίγο ακόμη κατάφερε σαν άρχουσα δύναμη να πάει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και να κάνει πλούσια μια ομάδα και πάρα πολλούς... αφανείς «ήρωες» που ξεφτύλισαν το άθλημα. Και όλοι οι άλλοι να πάνε να... γαμ που έλεγε ένα από τα πρώην προβεβλημένα στελέχη που πετάχτηκε πρόσφατα στον κάλαθο των αχρήστων αφού ολοκλήρωσε το έργο του.
@ Αυτή η εξωπραγματική και πρωτοφανής τιμωρία της ΑΕΚ που ουδείς περίμενε, και πρώτος εγώ που παραδέχομαι πως έπεσα έξω στην πρόβλεψη μου, ήταν ένα σαφές μήνυμα. Είναι μια απόπειρα να κάνουν κάποιοι, δεν ομιλώ για τους δικαστές, επίδειξη ισχύος προσωπικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη που τρέμουν. Κήρυξαν πόλεμο. Παρότι ο ηγέτης της ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μαζί τους, εκτός αν ισχύει το «όποιος πολεμάει τον... ΟΣΦΠ πολεμάει την ΕΠΟ», και γενικά η ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει για τίποτα. Αυτοί λοιπόν έκαναν το λάθος. Γιατί ξέρουν. Και τρέμουν. Το έδειξαν λοιπόν χθες και αν έχουν ίχνος μυαλού πρέπει με την απόφαση Μελισσανίδη να μην κατατεθεί έφεση να έλαβαν κι αυτοί το μήνυμα που τους έστειλε ο ηγέτης της ΑΕΚ. Με την απόφαση αυτή που είναι πρωτοφανής για τόσο μεγάλη και άδικη τιμωρία ο Μελισσανίδης αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την κλίκα που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο και να δώσει μια ακόμη φορά το δικαίωμα στους εσαεί κατηγορούμενους να ξανακάνουν τους «δικαστές» σε βάρος της ΑΕΚ. «Δίκασαν» μια φορά, με την απόφαση τους έδειξαν τι θέλουν και θα το... έχουν. Η αντίστροφη μέτρηση για τις σαρωτικές αλλαγές άρχισε. Και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
@ Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα και μην ψάχνουμε τίποτα παραπάνω ή παρακάτω. Ακόμη κι αν κάποιος θέλει να δει με επιείκια την απόφαση, ακόμη κι αν κάποιοι παραδοσιακά αυτομαστιγώμενοι ΑΕΚτζήδες πιστεύουν πως καλά μας έκαναν γιατί δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς γιατί στην δική τους κοσμοθεωρία η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πάντα το θύμα για να μην γίνει... θύτης και... γαύρος... Ακόμη κι αν κάποιοι πάνε να πειστούν από το επιχείρημα της εφαρμογής του κανονισμού σε μια χώρα κι ένα ποδόσφαιρο που αν ο κανονισμός είχε χέρια θα είχε... σκοτώσει αυτούς που τον επιβάλουν... Θα πρέπει να έχει ευφυία... πέτρας κάποιος για να δεχτεί πως υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης στην ποινή που επέβαλαν στην ΑΕΚ αν απλά δει πως την ίδια μέρα η ίδια επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 1250 ευρω και τίποτε άλλο στον Ιωνικό Νικαίας του οποίου οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, διέκοψαν το ματς για αρκετή ώρα, επιτέθηκαν στους αντιπάλους οπαδούς και ανάγκασαν τα ΜΑΤ να τους διαλύσουν με χημικά!!! Η ίδια επιτροπή. Την ίδια μέρα. Αντε ρε αδειάστε μας την γωνιά. Αρκετά παίξατε με την νοημοσύνη μας και καταστρέψατε τις Κυριακές μας. Τικ τακ. Τικ τακ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002