Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Έχει ήδη με τους πρώτους εφτά κλεισμένους το καλύτερο ρόστερ για του... χρόνου
Τώρα που ο Θωμάς είναι σπίτι και ξεκουράζεται μετά την περιπέτεια χωρίς κανένα περιοριστικό όρο μπορούμε να ασχοληθούμε με όλα τα άλλα που αφορούν την ΑΕΚ που αυτή την εβδομάδα είναι σε οργασμό.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο πως η ΑΕΚ για να είναι σίγουρη στην Β Εθνική πως δεν θα έχει προβλήματα θα πρέπει να φτιάξει ομάδα πεντάδας Σούπερ Λιγκ. Που θα έχει στόχο να χτυπάει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κι ας είναι μια κατηγορία πιο κάτω. Που αυτή την φορά θα διατηρήσει έναν κορμό ώστε με την άνοδο και τις μεγάλες μεταγραφές που θα γίνουν να μπει κατευθείαν στα ίσα στην κόντρα με τον Ολυμπιακό αν μέχρι τότε η ομάδα του Πειραιά είναι τόσο δυνατή όσο τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει ο καιρός...
Ηδη λοιπόν η ΑΕΚ βαδίζει σε αυτό τον δρόμο. Χτίζει από τώρα με επιλεγμένες κινήσεις μια ομάδα που σίγουρα θα έχει βάθος. Το πόσο ποιότητα θα έχει θα το κρίνουμε όταν ολοκληρωθούν οι κινήσεις κυρίως των ξένων παικτών. Ποιότητα εννοείται σε σχέση με τις ομάδες πεντάδας της Σούπερ Λιγκ γιατί στην κατηγορία που αγωνίζεται η ΑΕΚ του χρόνου ήδη και μόνο με τους με τους εφτά που έχει κλείσει η ομάδα αποκλείεται να υπάρχει καλύτερο ρόστερ.
Οι κινήσεις που γίνονται πάντως δείχνουν πως η ΑΕΚ, όπως είναι φυσιολογικό, είναι πολύ πιο οργανωμένη από πέρυσι και χτίζει μια ομάδα με στόχο σε βαθος διετίας να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση όπως έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Mε τον Ανέστη που σίγουρα αποτελεί ρίσκο και τους δύο υπάρχοντες η ΑΕΚ θα έχει μια αξιοπρεπή τριάδα στην Β Εθνική και το μεγάλο κίνητρο να βγάλει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου ώστε να εξασφαλίσει γκολκίπερ για πολλά χρόνια. Δεν είναι εγγυημένο αυτό αλλά ο Ανέστης είναι ένα παιδί που δείχνει να έχει τις προδιαγραφές.
Στα άκρα της άμυνας θα γίνουν σίγουρα δύο ίσως και τρεις προσθήκες για την Β Εθνική. Υπάρχει ο Κοντοές, άλλος ένας από Α Εθνική και άλλοι που εξετάζονται ή θα προκύψουν στην πορεία.
Στο κέντρο της άμυνας είναι κλεισμένοι οι Λαμπρόπουλος, Σαρρής και βέβαια ο Κολοβέτσιος. Τρεις παίκτες με πολλές παραστάσεις από Α Εθνική σε καλές ηλικίες. Σίγουρα θα αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός αμυντικός, πιθανόν πιο έμπειρος αν δεν προκύψει βέβαια καμία σούπερ περίπτωση σε νεαρή ηλικία.
Στο κέντρο η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο. Κορδέρο, Ανάκογλου, Γεωργέας αν είναι καλά πρώτα ο Θεός, Φαγέ, Μάνταλος. Πιστεύω χωρίς να γνωρίζω πως η ΑΕΚ για να είναι υπέρπλήρης σε αυτή την κρίσιμη γραμμή χρειάζεται ένα αμυντικό χαφ κολώνα. Σαν τον Ντιόπ παλιά, σαν τον Ιγκλέσιας του Ατρομήτου π.χ. Δεν εννοώ τον ίδιο, άλλωστε λέω πως το συγκεκριμένο είναι άποψη μου και όχι είδηση.
Στην επίθεση υπάρχει σαν δεδομένη η απόκτηση του Αραβίδη που έχει κάνει το μπαμ φέτος. Για την κορυφή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και προεργασία με τον Μπόγιοβιτς. Δεν είναι κακός παίκτης, πέρυσι με τον Παναιτωλικό έκανε πράγματα και θάματα στην Β Εθνική όπου έβαλε σχεδόν ένα γκολ σε κάθε ματς στον δεύτερο γύρο που έπαιξε αφού ήταν μεταγραφή Ιανουαρίου. Προσωπικά όμως θα ήθελα κάτι πιο δυνατό για την συγκεκριμένη θέση. Θα δούμε. Με Αραβίδη, Πλατέλλα υπάρχουν δύο πολύ καλοί ακραίοι επιθετικοί που μπορούν να παίξουν και δεύτεροι αν χρειαστεί. Θεωρώ δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάει άλλον για τις θέσεις που καλύπτουν οι δύο. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν πρέπει να έχει γίνει πιο έγκαιρος προγραμματισμός ποτέ από ομάδα.. Και τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002