Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Σίγουρα δεν μάθαμε τις καλύτερες ειδήσεις το διήμερο που πέρασε. Ενα παιδί μόλις 24 ετών αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας. Ένας παίκτης που είχε υπογράψει στην ΑΕΚ και είχε πάρει προκαταβολή δεν θα έρθει στην ομάδα. Κι από τις δύο αυτές ειδήσεις πήραμε όλοι όσοι μπορούμε να καταλάβουμε, και είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, το μήνυμα πως η ΑΕΚ που δυστυχώς μάθαμε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια έχει πεθάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Η ΑΕΚ πλέον είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεμένη και δυνατή που ρίχνει κλωτσιές μόνο στους απ' έξω. Οι εχθροί είναι έξω και απέναντι και αυτούς πολεμάμε. ΜΑΖΙ.
@ Ανεξάρτητα λοιπόν με το πόση και ποια θα είναι η τιμωρία του Αυλωνίτη και το πόσα χρήματα θα αναγκαστεί να δώσει όταν τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια αλλά και το πόσο καιρό θα βλέπει από την εξέδρα την ομάδα που επέλεξε αθετώντας 3-4.... υπογραφές το σίγουρο είναι πως δεν θα την περάσει ζάχαρη όπως κάποτε ο Κωνσταντίνου ή ο Στολτίδης που πέταξαν στα σκουπίδια συμβόλαια με την ΑΕΚ και δεν έτρεξε τίποτα. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν. Και του Αυλωνίτη και αυτών που του είπαν να μην φοβάται επειδή θα καθαρίσει το... αφεντικό. Δεν τον καθαρίζει ούτε ο... Βόλγας που λέγανε οι παλιοί. Οι καπετανέοι που γαμ.... θα γίνουν πριν το καταλάβουν... μούτσοι. Και το πρώτο κορόιδο για το 2014 είναι ο Τάσος ο Αυλωνίτης.
@ Η ΑΕΚ είναι πάλι πολύ σκληρή με τους κακούς. Και πάρα πολύ καλή με τους καλούς. Ηταν γνωστό από χθες αλλά για την ακρίβεια και από το καλοκαίρι πως η ΑΕΚ θα είναι δίπλα στον Μιχάλη Παυλή για όσο καιρό χρειαστεί όταν θα πάρει την απόφαση να σταματήσει και να ασχοληθεί με την υγεία που παραμέλησε και έβαλε σε δεύτερη μοίρα για να παλέψει για την ΑΕΚάρα. Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη χθες το μεσημέρι ήταν το μεγαλύτερο συμβόλαιο ζωής που υπέγραψε ο Μιχάλης. Ενα συμβόλαιο που τον δένει δια παντώς με την ομάδα για την οποία έδωσε ότι είχε και δεν είχε και κυρίως την υγεία του την ίδια που τόσο την παραμέλησε για να δώσει για την ΑΕΚάρα του την τελευταία του ανάσα. Η ΑΕΚ λοιπόν, αυτή η ΑΕΚ που θα μας κάνει πάλι ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ μέσα κι έξω από τα γήπεδα έκανε αυτό για την δική μας μεγάλη οικογένεια είναι το αυτονόητο. Αυτό το αυτονόητο που μαζί με τόσα άλλα αυτονόητα μας είχαν λείψει και μας οδήγησαν εδώ. Είμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Και όπως λένε και οι Αμερικάνοι στον στρατό δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Το πρώτο συμβόλαιο υπογράφτηκε χθες λοιπόν. Με τον λόγο. Οπως όλα τα συμβόλαια που δεν σπάνε ποτέ όταν τα υπογράφουν άντρες.
@ Κερασάκι στην τούρτα η επανάληψη του αγώνα βόλεϊ γυναικών. Επιτέλους έγινε το αυτονόητο. Επιτέλους ενα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε ξεκάθαρα πετάχτηκε στα σκουπίδια και θα γίνει από την αρχή. Κι ας νικήσει ο ΟΣΦΠ 3-0 όπως νίκησε πέρυσι και τους είπαμε και μπράβο γιατί άξιζαν. Αυτά που ήξεραν τελειώνουν. Οπως τελείωσε δια παντός και η ΑΕΚ της σφαλιάρας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Και αύριο ας γίνει επιτέλους άλλο ένα αυτονόητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002