Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ των ΣΠΟΡ
Η αποκάλυψη πως ο Μίλαν Μπόγιοβιτς είναι σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας. Η Ωρα τονίζει πως η ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και προχωράει για την απόκτηση του. Η εφημερίδα κάνει πάι αναφορά στον Κοντοέ και στην αγάπη που έχει στον Λύμπε αλλά και στο ρεπορτάζ για την Αουγκσμπουργκ.


Goal
«Σαφάρι από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία υποστηρίζει ότι μετά τον Κάσε στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Περογαμβράκης. Σε διαρκή αναζήτηση στόχων ενόψει καλοκαιριού οι Κιτρινόμαυροι ενώ αναφορά γίνεται και σε Κολοβέτσιο και Γιαννιώτα.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Αν και η ενίσχυση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν ξεκίνησε από τα μετόπισθεν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζονται περιπτώσεις επιθετικών. Ειδικά για Ελληνες παίκτες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη. Κατά αξιόπιστες πληροφορίες, στην Ενωση παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον 26χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόσφατα προμηθεύτηκαν παιχνίδια του ΟΦΗ για να διαπιστώσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο Περογαμβράκης.
Στην Κρήτη, πάντως, θεωρούν πως η υπόθεση είναι ακόμα πιο προχωρημένη και έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές. Ο Περογαμβράκης δεν τα έχει βρει σε πρώτη φάση με τον ΟΦΗ για ανανέωση του συμβολαίου. Παίκτης με δύο καλές σεζόν στην ομάδα της Κρήτης, ικανότητα να παίξει στα άκρα και στον άξονα, φαίνεται έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως ο παίκτης επιθυμεί διακαώς τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ και αν οι "κιτρινόμαυροι" καταληξουν τελικά σε αυτόν, τότε αυτόματα θα μπορούν να κλείσουν τη συμφωνία.
Βέβαια, για την επίθεση υπάρχουν και άλλες λύσεις. Πέραν του Χρήστου Αραβίδη με τον οποίον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους για καλοκαιρινή συμφωνία, υπάρχουν και άλλες επιλογές: ο Τριάδης της Ξάνθης με εντυπωσιακή σεζόν, ο Γεωργιάδης που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και βέβαια ο Γιαννιώτας που δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να βρίσκεται σε οδό αποχώρησης από τη Γερμανία.
Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται, καθώς υπάρχουν ήδη επιλογές: Οι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Πλατέλλας και Γροντής πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Βέβαια, κανείς δεν πρέπει να λησμονεί πως η μεσοεπιθετική γραμμή θα ενισχυθεί με τις ηγετικές ικανότητες του Μάνταλου. Οπότε, οι κινήσεις που θα γίνουν πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Στο παιχνίδι για Κάσες
Ατυπη επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέφερε το «Goal» για τον Χοσέ Κάσες υπήρξε από την Κομοτηνή. Στον Πανθρακικό έλεγαν πως υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ελληνικές ομάδες για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά πως η μία είναι η ΑΕΚ.
Ο Κάσες κάνει εντυπωσιακό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην προχωρήσουν σε υπερβολές, αλλά να κάνουν κινήσεις που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Εάν η παρακολούθηση του Ισπανού δείξει πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, τότε θα προχωρήσουν άμεσα στη διαδικασία για την απόκτησή του, ψάχνοντας τη χρυσή τομή με τον Πανθρακικό.
Προχωρά του Κολοβέτσιου
Αν και αρχικά προέκυψε οικονομική διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου, τα πράγματα φαίνεται πλέον πως έχουν πάρει τον δρόμο τους. Πληροφορίες από τα Γιάννινα ανέφεραν πως η διοίκηση των Ηπειρωτών είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 23χρονο αμυντικό και με ποσό μικρότερο των 250.000 ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης.

Sportday
«Γάμος αλά γερμανικά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι η ΑΕΚ ξεκινάει συνεργασία με την Άουγκσμπουργκ, με την μεσολάβηση της Sport5 που έχει επενδύσει στο γήπεδο των Βαυαρών και θέλει να αναλλάβει μέρος της εμπορικής εκμετάλευσης και στην «Αγιά Σοφιά». Έτοιμος για υπογραφές ο Αραβίδης.
Για τον Αραβίδη το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει: Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αραβίδη. Εδώ και μέρες το θέμα πήγαινε καλά και πλέον απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και φαντάζει δύσκολο αυτές να σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του 27χρονου επιθετικού στους «κιτρινόμαυρους» το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο.
Livesport
«Μάχη» προαναγγέλει η εφημερίδα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με την ΑΕΚ που απολογείται και ελπίζει παρότι η αφαίρεση βαθμών είναι ορατή. Στη Γερμανία ο Τίγρης αναφέρει για το αφεντικό της ΑΕΚ που λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002